Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W WKP mieli jeszcze jakieś wtyczki do przeglądarek że w ogóle nie widać. Tutaj będzie info że ktoś posta napisał ale nie będzie widoczne co.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

coo? soul się po płakał i uciek? :yao:

Opublikowano

No wczoraj z nim rozmawiałem na PW, się nie dogadaliśmy - chciałem coś jeszcze mu napisać (wyszedł z rozmowy zanim wysłałem), wchodzę w profil a tam wszystkie dane usunięte, avatar wywalony itp. Chyba focha walnął na forum, na mnie albo cholera wie co.

Cos ostatnio te psychy pekaja, donsterydo, kasias, teraz soul...cw nie jest dla miekkich
Opublikowano

może w końcu zeldę skończy xd

Opublikowano

Soul zartowalem, przepraszam, nie fochaj die, zelda chyu dla pedauf

Opublikowano

Jakbym odpisywał na każdego posta exparta to też bym się skasował.

Opublikowano

Mendrka już nie czytam, ale Soul zawsze na propsie, wie jak humor poprawić.

On chyba zrobił papa. Foch czy coś.
Szkoda, nie sądziłem ze psyche mu tak z Fickiem złamiemy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ficek (pipi)i o grach, w które nie grał, to ja nie mogę? :hi: czy jak się kupi switcha to się ma jakiś handicap na puny? xd

A ja tam ficka nie rozliczam. Ty się motasz jak guwno w betoniarce bo raz mówisz, ze gier nie ma, potem niby są ale ci sie nie podobają, potem ze meta sie nie liczy a potem oceniasz gry po screenach. Jakbym gadal z mendrkiem, chyba brales od niego korepetycje z manipulacji.

Opublikowano

Ficek (pipi)i o grach, w które nie grał, to ja nie mogę? :hi: czy jak się kupi switcha to się ma jakiś handicap na puny? xd

A ja tam ficka nie rozliczam. Ty się motasz jak guwno w betoniarce bo raz mówisz, ze gier nie ma, potem niby są ale ci sie nie podobają, potem ze meta sie nie liczy a potem oceniasz gry po screenach. Jakbym gadal z mendrkiem, chyba brales od niego korepetycje z manipulacji.

Już dzwonię po bagiety, że ci konsolę z grami z wiiu obrażajo. Ogółem chyba liżecie dyskietki od switcha, że tacy się nerwowi z fickiem zrobiliście od jego zakupu xd

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ja nawet nie gram w gry, lubie patrzeć jak sie motasz.

Opublikowano

Ja nawet nie gram w gry, lubie patrzeć jak sie motasz.

mówi to typek, który wyzywa ludzi od debili bo mu konsolę obrażajo, jesteś bardzo wiarygodny :lapka:

Opublikowano

Raczej chodziło o slynne stwierdzenie prawo albo prawdziwy debil :potter:

Opublikowano

Haha, wielki hit Icewind Dale Remaster Divinity: OS 2, a tylko na bazie 15 recenzji, bo PC nikogo poza gimbazą szpilającą w LoL-a i płatne beta-wersje o survivalu. Nawet Knack 2 ma 70 przynajmniej. Aha, w jedynkę Divinity grałem przez moment na PS4 (zakupiona), ale gdzieś tak po 15 minutach stwierdziłem że nie mam ochoty na coś tak miałkiego i mało atrakcyjnego. Sorka, takie gry mogą jarać tylko wygłodniałych rumunów z zakonu blaszanego taboretu ;)

Opublikowano

No wczoraj z nim rozmawiałem na PW, się nie dogadaliśmy - chciałem coś jeszcze mu napisać (wyszedł z rozmowy zanim wysłałem), wchodzę w profil a tam wszystkie dane usunięte, avatar wywalony itp. Chyba focha walnął na forum, na mnie albo cholera wie co.

Czy ta rozmowa miała coś wspólnego z usunięciem plusów/minusów? :yao: Pamiętam, że już mu kilka razy psycha pękała, że ma ~300 repa :dynia:

Opublikowano

Nie mam zamiaru się chwalić o czym rozmawiam na PW :lapka:

Opublikowano

Ale to nie do mnie :lapka: Co to ja tutaj tylko jestem? :D

Opublikowano

Ktos sie nudzi przy sobocie bo nie ma switcha i wielkie halo robicie

Opublikowano

Wydaj nam winnego

:lapka:

trafilem xd

Opublikowano

A tutaj nie przeczytacie? Albo w temacie służącym do dyskusji na temat silnika forum, czyli "Silnik forum 2.0"?

Może jeszcze mam pismo poleconym wysłać, żeby otrzymać odpowiedź? Po co te dziwne dystansowanie się?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.