Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

@asax

Ale przyznasz że ładny clickbait c'nie?

Asax, szkoda czasu na tłumaczenie klapeuszom, że linię pomocniczą można wyłączyć, a cofania czasu nie używać. Mało tego...dostaje się więcej CR za jej nie używanie (linii pomocniczej).

Jak zapieklo :obama: Odezwał się obiektywista od skuteczności mechaniki wallhacka w wiadomym multi xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xD

Te ekskluzywne deale dla jednej z platform to jeszcze większa s,raka niż dlc

Opublikowano

until dawn przeciez skonczylem, tak jak wiele innych exow na ps4 no ale wiadomo ze lepiej wybrac te ktore tylko odpalilem na chwile by post mial taki przekaz jaki kalafior chce xd

wszedłem w psn profil i widze nieskonczone until dawn, co do drugiej części zdania to samo sie przypier.doliłeś do kruka, niektóre gry odpalił na chwile w inne gra grube godziny jak prawie 100h w Horizona 3, tak sie striggerowales ze napisales dwa posty pod rzad, pewnie ręce ci sie trzęsły z podniety że mozesz posmiać sie z kogos, bieda nie tylko w formie namacalnej ale i umysłowa. 

Opublikowano

bluber przez 8 dni zbieral w sobie hejt i w koncu go uwalnia na lamach forumka, dopiero sie rozkreca, ciekawi mnie co bedzie jak tama całkiem pusci :banderas:

Opublikowano

Jak tam status VIP w Forza 7? Slyszalem ze niezla beka, placi sie za nic

A spoko, Microsoft i Turn 10 słuchają się krytyki i zmieniają system na taki, żeby był lepszy dla graczy :usmiech:

https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_launch_update

Microsoft?

To czemu nie zwolnia tego błazna Spencera gdy cały świat na niego pluje.

Opublikowano

bluber przez 8 dni zbieral w sobie hejt i w koncu go uwalnia na lamach forumka, dopiero sie rozkreca, ciekawi mnie co bedzie jak tama całkiem pusci :banderas:

A gdzie ja kogoś hejtuje? Odpowiadam na marne zaczepki kogoś kto musi sobie racjonalizować kupienie gierek ot co. 

Opublikowano

i bardzo dobrze, gnieć tego niebiesko-różowego karakana, który sam już nie wie do którego obozu należy i czepia się kolekcjonowania gierek :shotgun:

Opublikowano

@asax

Ale przyznasz że ładny clickbait c'nie?

znowu się nabrałem  :wujaszek:

Opublikowano

szczerze mówiąc liczyłem, że bluber po banicji wbije do CW i napiszę posta w stylu:

Dobry wieczór, coś....coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Moderacja na forum PSXExtreme to jest jakaś porażka. Ja myślę że to polskie  ku.rwa głupie community, ta ku.rwa banda imbecyli która pisała ten regulamin, to jest jakieś ku.rwa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy, jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie w foruming jak moje, gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, czas wolny i wszystko inne i dla was to znaczyło pier.dolony 14 dniowy warn, to to forum powinno się je.bać ku.rwa. Tak się was powinno (pipi)ać, jak tylko może je.bać Microsoft. Sony was tak nie wyrucha jak wyrucha was Microsoft. Aż was kukle będą swędziały. Z bólu. To jest dramat kur.wa, to jest dramat  że na tym antyludzkim forum, na tym forum użytkownik z 13-letnim stażem, że ten użytkownik miał 17 warnów uniewniniających

(ten fragment pominę bo nie chcę dostać bana). 

To właśnie jest ta kur.wa forumek, przez taką kur.wę forumkową, przez was ku.rwa ch,uje nic się na tym forumku nie zmieni, bo jesteście ch.uj warci i trzeba was je.bać, ru.chać i na was zarabiać, bo jesteście bandą stulejarzy kur.wów nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani którzyście mnie wspierali w czasie bana, którzyście pisali do mne PM-ki - dziękuje! Bo to garstka użytkowników, garstka użytkowników. Dzisiaj to są 2 osoby (Rayos i milan) może 3 osoby. Wyłącz ten telefon bo Ci go wyłącze na amen. Tak, tak,. Tylko to się ku.rwa na tym forumku nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie ch.uje że jesteście prymitywami. Że (pipi) wasze pier.dolone plusiki to jest wasz majestat, wasza godność. Przesiadywanie w WKP i CW i status premium. To wy (pipi) użytkownicy. Ch.uj z wami. Nie warto było, nie warto było zrobić nic. Coby. Się. A szkoda (pipi) gadać. Szkoda strzępić ryja, naprawdę. Niech was. Słuchajcie. Ci którzyście głupie ku.rwy kupili XOX-a i Prosiaka, niech was szlag trafi. Chh.uj warci jesteście, antykonsolarzami jesteście. Dobranoc/

Opublikowano

Rayos? Nie splunął bym nawet. 

Opublikowano

Bluber znów obraziłeś horizona?

Opublikowano

Dobry wieczór, coś....coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Moderacja na forum PSXExtreme to jest jakaś porażka. Ja myślę że to polskie  ku.rwa głupie community, ta ku.rwa banda imbecyli która pisała ten regulamin, to jest jakieś ku.rwa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy, jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie w foruming jak moje, gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, czas wolny i wszystko inne i dla was to znaczyło pier.dolony 14 dniowy warn, to to forum powinno się je.bać ku.rwa. Tak się was powinno (pipi), jak tylko może je.bać Microsoft. Sony was tak nie wyrucha jak wyrucha was Microsoft. Aż was kukle będą swędziały. Z bólu. To jest dramat kur.wa, to jest dramat  że na tym antyludzkim forum, na tym forum użytkownik z 13-letnim stażem, że ten użytkownik miał 17 warnów uniewniniających

(ten fragment pominę bo nie chcę dostać bana). 

To właśnie jest ta kur.wa forumek, przez taką kur.wę forumkową, przez was ku.rwa ch,uje nic się na tym forumku nie zmieni, bo jesteście ch.uj warci i trzeba was je.bać, ru.chać i na was zarabiać, bo jesteście bandą stulejarzy kur.wów nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani którzyście mnie wspierali w czasie bana, którzyście pisali do mne PM-ki - dziękuje! Bo to garstka użytkowników, garstka użytkowników. Dzisiaj to są 2 osoby (Rayos i milan) może 3 osoby. Wyłącz ten telefon bo Ci go wyłącze na amen. Tak, tak,. Tylko to się ku.rwa na tym forumku nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie ch.uje że jesteście prymitywami. Że (pipi) wasze pier.dolone plusiki to jest wasz majestat, wasza godność. Przesiadywanie w WKP i CW i status premium. To wy (pipi) użytkownicy. Ch.uj z wami. Nie warto było, nie warto było zrobić nic. Coby. Się. A szkoda (pipi) gadać. Szkoda strzępić ryja, naprawdę. Niech was. Słuchajcie. Ci którzyście głupie ku.rwy kupili XOX-a i Prosiaka, niech was szlag trafi. Chh.uj warci jesteście, antykonsolarzami jesteście. Dobranoc/

Czyj to post? :O 

Opublikowano

Zbigniewa Stonogi. 

@Pupcio - użylem niestosownego słownictwa w temacie dla uposledzonych dzieci. 

Opublikowano

Jeszcze premiery Xbox One X nie było a juz słychać pękające du,py :obama:

A wyobrażacie sobie co będzie w dniu premiery KoX-a? Huk trzaskających klapich anusów...to będzie naprawdę solidna dawka decybeli.

Lepiej już teraz pomyśleć o zaopatrzeniu się w to:

seNcWB6.jpg

lub jeszcze lepiej to:

ni2ZHGk.jpg

Wyobrażacie sobie np YETI-ego? Już sama świadomość, że Sory nie posiada najmocniejszej konsoli na rynku może być solidnym gwałtem na jego psychice. Gotów sobie jeszcze zrobić krzywdę :empathy2:

Opublikowano

ciekawe co na to teraFanek :mocking:

oby tylko nie zmienil obozu

Opublikowano

Królestwo Zielone czeka na wszystkich synów marnotrawnych :exact:

Opublikowano

Jak to co  :dunno: :dunno: :dunno:

Opublikowano

Czarus, wystarczy mi, że Sony posiada gry, w przeciwieństwie do tego JE. B.ANAEGO ŚMIECIA XBOXA. No i daj znać kiedy na tą najmocniejsza konsole na rynku wyjdzie tak wyglądająca gra jak U4, God of War czy Horizon. Oczywiście o średniej nie wspomnę, bo to też po za zasięgiem zielonych przegrywow.

Ja jabie, 1.8 terafanka ośmiesza 6. Je. bana banda nieudaczników w tym microsofcie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A wyobrażacie sobie co będzie w dniu premiery KoX-a? .

Ktory TV najlepiej ?

Halo 5 w natywnym 4K czy szachownica?

Patch do Wiedzmina 3 kiedy ?

Destiny 2 dostalo w koncu ten tryb 60 FPS czy nie ?

Riseof the Tomb Raider lepiej w 4k czy trybie ulepszonej grafiki ?

Za 2k sie oplaca czy jeszcze poczekac ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Czarus, wystarczy mi, że Sony posiada gry, w przeciwieństwie do tego JE. B.ANAEGO ŚMIECIA XBOXA. No i daj znać kiedy na tą najmocniejsza konsole na rynku wyjdzie tak wyglądająca gra jak U4, God of War czy Horizon. Oczywiście o średniej nie wspomnę, bo to też po za zasięgiem zielonych przegrywow.

Ja jabie, 1.8 terafanka ośmiesza 6. Je. bana banda nieudaczników w tym microsofcie.

No jak to YETI, to już terafanki się nie liczą?!Jakże to tak?!Nie może to być, wszak przez całą niemal generację pyerdoliłeś o 40-tu procentach pikseli więcej na PS4. No daj się chłopie teraz odegrać, nie bądź żyła! :Coolface:

Opublikowano

Spencer chojo, gdzie gry?

Rozumiem Yeti, ze trudno przetrwac te biede na PS4 (wychodzi w ogole cokolwiek w ciagu najblizszego pol roku?) ale Spencer nie ma z tym nic wspolnego, swoje zale kieruj gdzie indziej

Opublikowano

Forza ma już 87, ciekawe ile będzie miało GT Sport.

Opublikowano

wszyscy grają a expart siedzi i odświeża mc xD

Opublikowano

wszyscy grają a expart siedzi i odświeża mc xD

też nie grasz, co odświeżasz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.