Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

tak dobrze, że tylko Naughty Dogs umieli to wykorzystać, a cała reszta robiła gorsze wersje gierek od tych na X360

jeden rdzeń pamiętamy (*)

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mocniejszy od Xboxa jest PC, i gry tez są te same.

Prawda. Na PC mocniejsi są złodzieje i cheaterzy...

Opublikowano

Mocniejszy od Xboxa jest PC, i gry tez są te same.

Prawda. Na PC mocniejsi są złodzieje i cheaterzy...

I muszę się z Tobą zgodzić...

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak tam Panie Metoda...cieszynka, że Denuvo ostatecznie złamane?

Opublikowano

No majątek taka karta kosztuje.

PSVita sie wyebalo na takich kabaretach...

I tu nie chodzi o cene memorki, ale o zonka jakiego typowy klient zaliczy po nabyciu produktu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Vita miala odwrotna sytuacje, zamknela sobie furtke do wielu gier juz w momencie premiery gdy sony zdecydowalo, ze gierka moze miec maksymalna pojemnosc najmniejszej memorki czyli do 4gb

Opublikowano

Vita miala odwrotna sytuacje, zamknela sobie furtke do wielu gier juz w momencie premiery gdy sony zdecydowalo, ze gierka moze miec maksymalna pojemnosc najmniejszej memorki czyli do 4gb

Biorac pod uwage bol dupy jaki byl z memorkami na Vicie, to nawet nie chce myslec co by sie dzialo na forum jakby wychodzili gry po 32gb na to...

Opublikowano

każda gra ma wersje demo no limit - czy jest to wada? nie sądze

spodoba sie - kupujesz - no chyba ze jestes patolem biedakiem ale wtedy masz konsole wiec problem solved

Opublikowano

gekon mówi prawde

Ty byś przyznał racje nawet gościowi który Ci kobietę obraca, aby tylko nie przyznać mi racji.

Nie zgadzam się i tyle, wychowałem się na zabawkach w czasach w których nie było internetu, wgrywałem gry na Amigę po 20x bo co chwile wywalało błąd odczytu dyskietki, nie będziecie mi wiec wmawiać ze czasy w ktorych był multiplayer w grach to najlepsze czasy.

a to sorrryyyy, zwracam honor

od lat szkolony na fanboya sony, w tym obozie bez zmian

Opublikowano

20x błąd dyskietki w amidze? exctractowi chyba sie z kasetami komodore poyebalo - w tym lbie wszystko sie je,bie

Opublikowano

to jednak chyba wina marki, spójrzcie na yetiego i mondrego, zaczynam dostrzegać schemat 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

troche nie rozumiem bo sony robi nawet spoko konsole, dasha i gierki (tak obiektywnie oceniajac)

ale czemu ich fani to takie zje.bozordy? nie wiem andrzej, po prostu nie wiem.

Opublikowano

najgorsza część posiadania plejstejszon to ta świadomość, że gdzieś tam na PSN jest yeti, mendrek, expert i inne jurasy :/

Opublikowano

20x błąd dyskietki w amidze? exctractowi chyba sie z kasetami komodore poyebalo - w tym lbie wszystko sie je,bie

Nic Ci nie poradzę ze Amigę to Ty w internecie na obrazkach widziałeś jak chciałeś się dowiedzieć o czym próbujesz napisać.

Opublikowano

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/super-luckys-tale

Kolejny wspaniały tytuł, zastanawiam się mocno nad tą konsolą.

Funny-Laughing-Gif-Picture.gif

Opublikowano

średnia na poziomie Knacka 2, nie wiem o czym piszesz 

Opublikowano

najgorsza część posiadania plejstejszon to ta świadomość, że gdzieś tam na PSN jest yeti, mendrek, expert i inne jurasy :/

mam cos podobnego ze switchem, wchodze do tematu o zeldzie albo mario i brygada RR z piana na pysku

Edytowane przez Shen

Opublikowano

mam cos podobne ze switchem, wchodze do tematu o zeldzie albo mario i brygada RR z piana na pysku

W jednym przypadku do Brygada RŁ, pdk.

Opublikowano

Lepszy yeti czytajacy w trakcie gry mein kampfa niz czezare.

Opublikowano

spodoba sie - kupujesz - no chyba ze jestes patolem biedakiem ale wtedy masz konsole wiec problem solved

Kompletna bezeduuura! Blacharze jumają wszystko na potęgę, hurtowo i jak leci. Niepotrzebne są im jakieś dema. Jeśli sądzisz inaczej, znaczy się, że kompletnie nie znasz tego "środowiska". :newell:

Opublikowano

Czy to juz ostatni xbox w tej generacji?

Opublikowano

Kompletna bezeduuura! Blacharze jumają wszystko na potęgę, hurtowo i jak leci. Niepotrzebne są im jakieś dema. Jeśli sądzisz inaczej, znaczy się, że kompletnie nie znasz tego "środowiska". :newell:

Nieprawda, kupilem w swoim zyciu z trzy gry na komputer jak dodawali do CD Action.

Opublikowano

To samo mozna mowic o Xboxie, Steam, Switch etc wiec zadna wada. Jak wpuszczasz do listy znajomych byle kogo to pozniej sa kwiatki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.