Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kupować X żeby ogrywać ładniejszego Assassyna czy Wolfa... weźcie się w łeb (pipi)nijcie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jeszcze gdyby te roznice naprawde byly sporo, gry dzialaly nagle w 60 klatkach - (pipi) przeciez Mazzeo to niedawno roznic w Doomie nie widział miedzy Xbox One a PC na ultraaa xD Bo 720p dla niego bylo "ostre jak zyleta" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niech mi ktoś powie co poszło nie tak, w którym momencie konsolowy gaming zamienił się w szambo?

To byl moment kiedy Nintnedo zdecydowalo ze Wii nie bedzie konsola HD. Doceniam fakt, ze udalo im sie tak sprzedac produkt, ktorego 50 czy 80 procent ceny to marza, no ale...

@Mysza - no jak ktos gral na X1 to roznica jest baardzo duza, warto.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

kupować X żeby ogrywać ładniejszego Assassyna czy Wolfa... weźcie się w łeb (pipi)nijcie

Chyba znalazłem  co tak dziwi innych.

PS4 PRO niektorzy brali mimo posiadania ps4 bo zaraz wychodzily exy albo było siwezo po  premierze, ktore zdecydowanie mialy wygladac lepiej i wygladaja. Ta sytuacja blantmanów i innych porownac mozna do kupna ps4pro by  grac w ordera w ktorym są odbicia w lustrach. 

Opublikowano

Z Pro to była o tyle beka, że tej konsoli nie było w sklepach i ludzie kupowali nawet z tego forum sztuki za 1900/2000zł. Pamiętam, że tak było xD

Sytuacja ustabilizowała się chyba dopiero okolicach maja.

Opublikowano

Najpierw lezalo ich duzo, ludzie rzucili sie na nie jak sie okazalo ze to nie tylko sprzet dla posiadaczy tv 4k

Opublikowano

Pro jest niedoyebane, lekki boost względem zwykłej, ale przynajmniej są na nią gry. One X to akurat kawał porządnej maszyny, no ale gier brak. 

Opublikowano

Z Pro to była o tyle beka, że tej konsoli nie było w sklepach i ludzie kupowali nawet z tego forum sztuki za 1900/2000zł. Pamiętam, że tak było xD

Sytuacja ustabilizowała się chyba dopiero okolicach maja.

Prosiaki były cały czas. Zaczęło brakować jak pojawiły się wieści o trybie boost i faktycznie był problem z dostępnością ale nie trwało to długo.
Opublikowano

Pro jest niedoyebane, lekki boost względem zwykłej, ale przynajmniej są na nią gry. One X to akurat kawał porządnej maszyny, no ale gier brak. 

Swietnie, ale jest zupelnie odwrotnie niz to przedstawiasz. Konsola kosztowala grosze i oferuje drastyczna poprawe w wielu grach.

Opublikowano

Jak odwrotnie? Co kosztuje grosze?

Opublikowano

Kolega zastosował omonatopeje i  źle odczytał twoje alibi

Opublikowano

No Prosiaka mozna wyrwac ponizej 1.7k teraz, a plotkuje sie ze na swieta jeszcze obniza. Poprawa jakosci grafiki i framerate jest oczywista, nawet w trybie boost, na FHD TV i tak dalej i tak dalej.

Opublikowano

No Prosiaka mozna wyrwac ponizej 1.7k teraz, a plotkuje sie ze na swieta jeszcze obniza. Poprawa jakosci grafiki i framerate jest oczywista, nawet w trybie boost, na FHD TV i tak dalej i tak dalej.

Tutaj chyba indywidualna kwestia czym są grosze w tym przypadku, niech będzie że jestem biedakiem. Co do poprawy oczywiście jest, ale w porównaniu z Koxem, wypada słabo.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Kolega zastosował omonatopeje i  źle odczytał twoje alibi

Onomatopeja to dzwiekonasladownictwo, cos jak kap kap albo chlup, na wypadek jakby kolega nie wiedzial.

@up - papiezowaniem nic nie wskorasz.

@up2- cena Pro jak na osiagi jest znakomita, XboX jest drozszy i nie kazdemu sie chcialo rok czekac. Co maja powiedziec goscie, ktorzy kupili fata na premiere, pozniej S a teraz X ? Xboxy nie trzymaja ceny, utrata kapitalu jest wiekszaale doyebiemy sie do Pro bo szachownica.

Wy chyba zapomnieliscie jak niektore gry chodza na PS4 albo nie daj Boze Xbox One ze tak krytycznie podchodzicie do mid genow.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Typowy użytkownik XDboksa.

Opublikowano

Zawsze lepiej niż mieć na jednej półce Xbox One, Xbox One S i Xbox One X jak Sylvan :lmao:

Opublikowano

5 kola jak bral na premierki, to juz taniej PC wychodzi.

Opublikowano

A czemu nie można i jednego i drugiego mieć?

Wczoraj marian na switchu dzisiaj wolf czy ac na xbox.

majac Wolfa czy AC na PS4 pro nadal nie widze po co miałbym kupic nowa konsole MS.

A kto mówił że to konsola dla posiadacza PRO? Ja pro nie mam bo to był mój świadomy wybór i wolałem wydać na switcha i xboxa kase na giereczki a portfel z gumy nie jest. Chciałem konsole do multiplatform w NAJLEPSZEJ możliwej jakości na moim tv i wybór padł na xboxa one x. W twoim przypadku na pro i też uważam że nie potrzebne ci dwie konsole ale daj innym cieszyć się ze scorpio jak pro nie mieli i mieć nie będą :D

Opublikowano

blantman masz ty wogole te PS4 ?

exact 1 dzien z xboxem w domu i juz jak typowy neofita, zaraz zaczna sie jazdy po PS4 czuje w biodrze

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Blantman jeszcze kilka miesięcy temu się chichrał z Horizon, że ubiszrot z ładną graficzką, a teraz pobiegł truchcikiem po nową konsolkę Asasyna ogrywać w NAJLEPSZEJ JAKOŚCI aiiii lmfao xd

Opublikowano

Świadomy wybór - faktycznie pamiętam jakieś elaboraty i tłumaczenia dlaczego nie kupi Pro :D

Opublikowano

Świadomy wybór - faktycznie pamiętam jakieś elaboraty i tłumaczenia dlaczego nie kupi Pro :D

dej linka pro publico bono :D uzytkownik blantam zdecydowanie posiada talent grafomanski.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

I znowu będzie że chodzę i wyszukuję i mi się nudzi na forum no ale kolejne zaprzeczenie, pogodzenie się, decyzja - proszę:

Ms może mieć pińćset terafanków a gry i tak wyglądają jak z x360

Ale przyznasz że na ps4 te gry z najlepszą grafa są najnudniejse od uncharted poprzez drajwklub a na horizonie kończąc. Ps4 ma wspaniałe gry nioh persona nier czy yakuza ale graficzke w większości mają jak na wczesnym ps3;).

No ale na tym forum byli tacy co się killzone na premierze ps4 podniecali. Najgorsze generyczne (pipi) jaki w życiu odpaliłem na konsoli. Po 30 min już na allegro poleciała gra.

Zyczyłbym sobie dużo giereczek takich jak thimbleweed park,state od decay czy ori. Niestety ms idzie w ślady sony bo chce ich klientów wziąć. Sony od lat tylko reklamuje konsole mocą. Wpierw im nie wyszło z ps3 i cellem ale z ps4 zaskoczyło. Nie liczą się gry tylko moc w 90 % reklam. Ms ze skorpio odpowiada na zapotrzebowanie rynku który to rynek zepsuło sony. Ja mam w (pipi)e i skorpio i prosiaka. Jak miałbym kupować jakaś konsole w tym roku to tylko switch. Gówniane online, (pipi)owa graficzka ale przynajmniej gry z duszą.

Szczerze nie pamiętam dobrej gry którą reklamowano grafika. Większość jak nie wszystkie naprawdę dobre gry z ostatnich lat nie zachwycały technologicznie. A te które miały wspaniałą grafikę nudziły mi się szybko i okazywały sie zawodem (na xbox one chociażby gearsy 4).

A przepraszam jeden wyjątek forza horizon 3. No ale jest rok tej gorszej odnogi serii forza:( nie czekam

A w sierpniu:

Chętnie przeczytam listę tych tytułów :) I ofcoz exy, bo jak dla mnie do końca roku warte zakupu są dwie gry- COD WWII i Destiny 2. 
Oba tytuły to multi. Nie licząc FM7, to co tam nam szykuje MS?

no ja chcę do multiplatform. Ogram sobie surge, czy dodatki do dark souls 3 w lepszej jakości. Pogram sobie w re6 w końcu (kupię tanio i dlc jak fajne). Dodatkowo kilka z tych co dopiero wyjdzie mnie interesuje. Jakąś konsole do tv lepszą potrzebowałem. Nie widziałem sensu w kupowaniu prosiaka bo wolę za rok ps5 kupić. Tutaj xboxa jako mój main do multiplatform zastąpi nowy xbox. A ps4 zostawiam do exów. PC do indyków i exów bo niestety już starzeje się a obecnie ładować w nowy komp mi się nie chce (musiałbym wymienić wszystko obecnie bo procek stary a ram mam ddr3 wiec od płyty w górę całość) . 

Jak ktoś podchodzi jak ja to sens jest. Jak szukasz exów to po (pipi) xbox :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.