Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oto pierwsze kroki Johna Kodery na stanowisku szefa Playstation:

http://twinfinite.net/2017/10/sony-microtransactions/

Tak jak pisałem, każdy duży wydawca będzie romansować z Grami Usługami, także Sony 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

panie ale nie obrażaj pan dobre

Przepraszam, to wyszło z zamieszania, a nie ze złej woli.

Czy Alpha był tym messerem, który przed premierą PS4 (kiedy znane były już składowe) jarał się potęgą laptopowych wnętrzności?

Opublikowano

Jak patrzę co potrafią mikropłatności zrobić z dobra wyścigówka (jaka jest Forza) to kto wie czy nie będzie to moja ostatnia generacja konsol.

Opublikowano

this is 4 the players więc wszystko w porządku :usmiech:

Jak patrzę co potrafią mikropłatności zrobić z dobra wyścigówka (jaka jest Forza) to kto wie czy nie będzie to moja ostatnia generacja konsol.

co ci zrobiły mikropłatności w Forzie?

Opublikowano

Prawdziwym jądrem zła jest EA 

-Battlefornt 2

-NFS: Payback

ciekawe kiedy cała ta branża pyerdolnie? [*]

Opublikowano

gadam wam, ze retro robi mmo na switcha i bedzie beka

co do sony to szkoda, ze nie zostaja przy tym co umia najlepiej i co jednak wyroznialo ich choc troche na tle microsoftu - czyli singlowe epic cinematic experience, pojscie jeszcze bardziej w strone mikrotranzakcji sprawi, ze praktycznie obie te firmy to bedzie jedno i to samo

niech jeszcze tylko japonskie thirdparty zakochaja sie w switchu i bedzie mozna z radoscia sprzedawac szrota ps4 i zainteresowac sie kupnem go ponownie dopiero przy premierze tlou2 (z calego zapowiedzianego lineupu exow na ten sprzet jara mnie tylko to, ewentualnie mam na oku spidermana i nowego gowa, choc przy tym ostatnim mam najwieksze obawy)

Opublikowano

this is 4 the players więc wszystko w porządku :usmiech:

co ci zrobiły mikropłatności w Forzie?
Są, kiedys w połowie kariery mogłeś śmigać dowolnym samochodem, (tak to gra motoryzacyjna) a teraz? brak kredytów na lepsze wózki, pomimo powylaczanych wszystkich możliwych wspomagaczy jazdy to i tak ciagle kredytów brakuje, za to skrzynek, skrzyneczek, podstawowych, zaawansowanych, elitarnych, czasowych, te z modyfikacjami, ale i te z kombinezonami od zaj.ebania.

Kariera w sumie prowadzi Cię tak byś jeździł tym co Ci dają za zdobyte poziomy kolekcjonerskie lub poziomy gracza bo stać to Cię tam co najwyżej na lepsza skrzyneczkę xD.

Przepraszam ze uraziłem, do tej pory grałem głównie na Playststion, gdzie próżno szukać takich praktyk.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale gdzie mnie niby uraziłeś, co ty brałeś z rana xD? Po prostu pytam, sam dopiero zacząłem FM7 i ciężko mi jeszcze ocenić na ile praktyki T10 wpłyną na rozgrywkę. FH3 skończyłem na 100% i tam mikrotranzakcje można nawet wyłączyć w opcjach i w ogóle nie widzisz opcji zakupu za te tokeny czy co tam jest, ale FM7 to dla mnie świeża gra i nie mam też za sobą większych ilości godzin w poprzednich Motorsportach, gdzie FH1 też ograłem całe wzdłuż i wszerz.

Opublikowano

Wszystko wina Microsoftu. Szpiedzy z Sony wyczaili że Spencer romansuje z mikropłatnościami i usługami więc nie zostało im nic innego jak robić to samo.

Niny dopiero odkrywa DLC więc jeszcze spoko.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale gdzie mnie niby uraziłeś, co ty brałeś z rana xD? Po prostu pytam, sam dopiero zacząłem FM7 i ciężko mi jeszcze ocenić na ile praktyki T10 wpłyną na rozgrywkę. FH3 skończyłem na 100% i tam mikrotranzakcje można nawet wyłączyć w opcjach i w ogóle nie widzisz opcji zakupu za te tokeny czy co tam jest, ale FM7 to dla mnie świeża gra i nie mam też za sobą większych ilości godzin w poprzednich Motorsportach, gdzie FH1 też ograłem całe wzdłuż i wszerz.

Wiec przepraszam, odebrałem to jako atak.

To sam w takim razie zobaczysz, szału nie ma, jeśli raz pozwolisz sobie na fajniejszy samochod, to kolejnych pare mistrzostw będziesz musiał jeździć tym co Ci dadzą a nie tym na co masz ochotę.Sama gra bardzo fajna, tylko te mikropłatności bardzo psują jej odbiór.

Opublikowano

Wszystko wina Microsoftu. Szpiedzy z Sony wyczaili że Spencer romansuje z mikropłatnościami i usługami więc nie zostało im nic innego jak robić to samo..

dzięki ha7en że przedstawiłeś nam w skrócie zdanie Mendrka na ten temat 

Opublikowano

Wszystko wina Microsoftu. Szpiedzy z Sony wyczaili że Spencer romansuje z mikropłatnościami i usługami więc nie zostało im nic innego jak robić to samo.

Niny dopiero odkrywa DLC więc jeszcze spoko.

mendrek nie przelogowałeś się

Opublikowano

pewnie tak, za dodatkowe 10 dolarów możesz tam wszystko

Opublikowano

Jest niestety tak jak pisze ekspert.

Opublikowano

The first week sales of Xbox One X is over 80,000 in the UK, GamesIndustry.biz can reveal.

Retailers have shared data that reveal that Microsoft's new super-powered console has sold as many units in its first week as Nintendo Switch did in March (hardware figures are up-weighted 20%. Xbox One X raw data is at 67,000).

It's first week sales are also well ahead of PS4 Pro, which did a little over 50,000 back in November 2016. Indeed, it took PS4 Pro four weeks to reach the same number.

Of course, stock shortages of both PS4 Pro and Switch will have impacted the performance of those machines.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2017-11-13-xbox-one-x-hits-80-000-uk-sales-in-first-week

KOX notuje świetny start. Na przekór forumowym expertom, którzy jeszcze kilka tygodni temu pisali że ta konsola nikogo nie obchodzi. 

Opublikowano

Patrząc na koxa to Sony powinno się wstydzić wydając Pro, pisze to poważnie, hardwerowo MS zdał egzamin celująco.

Opublikowano

wstydzic xddd sprzedaje sie, ludzie bronia jak rodzicow po forach - co wiecej potrzeba dla firmy takiej jak sony?

Opublikowano

Jestem dumny z moich angielskich braci mahomedow, a jak tam u was w Niemczech Kruku?

Opublikowano

Kolega zapytał mnie jaką konsole najlepiej kupić pod nowy tv 4k hdr. Wiecie co mu odpowiedziałem. Olsztyn obecnie ma już przynajmniej dwa koksy :) Wystarczyło w weekend uruchomić demo insects i ac origin. Godzinkę później już z mm wracał z koksem.

Opublikowano

W naszych stronach koledzy pytają jaką konsolę wybrać pod fajne gry. Polska Be.

Opublikowano

Wystarczyło w weekend uruchomić demo insects i ac origin. Godzinkę później już z mm wracał z koksem.

xD

BTW robaki liczymy jako ex xboxa? :D 

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to może będzie z kim grać w Sea of Thieves w naszym kraju :Obama:

Opublikowano

Rare już potwierdziło jednosobowe statki (zaprojektowane pewnie  z myślą o klapach bez przyjaciół). Na Xboxie nikt nie zostanie sam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.