Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale co? Wszystko się zgadza (no może ten Cuphead nie pasuje w kategorii xbox bo jest na PC, ale no reszta siedzi)

Opublikowano

Ano, bardzo dobre wyniki. No może poza Sun/Moon.

Opublikowano

narracja horizon?gra roku na plejstejszyn horizon?

Opublikowano

a-ale nikt nie pamięta o zeldzie - słowa klapów

tak nikt nie pamięta, że nagrody sypią się na lewą i prawą, a jedyną grą, która w forumowym plebiscycie może jej zagrozić jest drugi ex Nintendo

xD

Opublikowano

wlasnie przez ten drugi ex jest ryzyko, ze zelda jednak nie pobije wyniku wieska3 jesli chodzi o sume nagrod goty

ragus pamietaj, ze wszyscy co sie spuszczaja nad exami niny sa oplaceni, przeciez te gierki sie ocenia inna miara, ta same gierka na plejsztejszyn by miala -20 z oceny

Opublikowano

Najlepsza narracja Horizon? Najlepsza gra ps4 Horizon?

Ktoś tu chyba nie grał w Nier ;x

Opublikowano

Nier to ta gra z pc?

Opublikowano
27 minut temu, Starh napisał:

Najlepsza narracja Horizon? Najlepsza gra ps4 Horizon?

Ktoś tu chyba nie grał w Nier ;x

I jeszcze kilka innych gier z tego roku:)

Opublikowano
48 minut temu, Ficuś napisał:

No wlasnie tutaj chodzi chyba o exy na PS4 czyli Nier czy Persona nie licza się (tak wiem, że jest Cuphead na XO ale musieli coś wsadzić xD) tak przynajmniej ja to interpretuje a jesli nie no to kek

Opublikowano

przeciez to bylo glosowanie przez ankiete z nominowanych:

Best Storytelling

Horizon: Zero Dawn
NieR: Automata
Night in the Woods
Persona 5
Prey
Pyre
Tacoma
Torment: Tides of Numenera
Uncharted: The Lost Legacy
What Remains of Edith Finch

PlayStation Game of the Year

Everybody's Gold
Horizon: Zero Dawn
Nex Machina
NieR: Automata
Nioh
Persona 5
Statik
The Last Guardian
Uncharted: The Lo

Opublikowano

ficus a skad ja mam to wiedzieć xD nie interesuje mnie to, na to wychodzi ze horizon to klejnot (własnie w niego gram ach co za gra!)

Opublikowano

chociazby przez to ze siedzisz w cw 24h, a jakis czas temu ktos dawal linka tutaj do tej ankiety :P, a jesli cie to przegapilo to po prostu informuje 

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

golden joystick awards przyznane:
Najlepszy występ: Ashly Burch – Horizon Zero Dawn
Najlepszy indyk: Friday the 13th The Game
Najlepszy tryb sieciowy: Playerunknown’s Battlegrounds

:pawel::pawel::pawel:

Opublikowano

horizon zgarnelo nagrody? nalezalo sie chlopakom, czekam az dlc stanieje

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

Ale po czym wnosisz, że to niewłaściwy wybór? Ograłeś z tego roku całego Horizona, dwa chaptery w Yakuzie i może z godzinę w Personie, a do tego Zeldę i Mario, więc co ty możesz wiedzieć jaka gierka jest najlepsza na PS4 i która ma najlepszą fabułę xd

Opublikowano

horizon yebany w dupe śmieć jest niewłaściwym wyborem

Opublikowano

Właśnie Ficuś ograłeś Zelde i Mario i jak śmiesz śmieć jaka gierka jest najlepsza na plejstejszyn i mieć własne zdanie? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Chociazby dwa chaptery yakuzy mialy lepsza i ciekawsza narracje niz caly horizon

Horizon jest fatalny narracyjnie, brak ciekawych postaci, watek wspolczesny to yebana patologia, ziew i postacie przy ktorych mario to motherfucker. Jedyne co dobre w fabule w tym ubiklonie to ujawnienie czemu biegamy jako dzikusy wsrod dinobotow

Opublikowano

Nie dziwne ze Horizon pobil Nier, jak 10x ludzi wiecej ogralo tego pierwszego.

Ankieta taka se

Opublikowano

W dniu 1.03.2017 o 23:38, Ficuś napisał:

Jaka ta gierka ma misje glowne, ja pitole, do tego fabula caly czas trzyma za jaja

No w szoku jestem

I technicznie...to jest krok na przod w stosunku do wszystkiego

W dniu 3.03.2017 o 01:03, Ficuś napisał:

10h na liczniku, no jest mega, mix uncharted, wieska3, far cry3, nowych tomb raiderow, assasynow, shadow of mordor i czegos tam jeszcze

absolutne mistrzostwo swiata na amatorze techniczne - open world bez bugow na premiere, praktycznie betonowe 30fps, szybkie loadingi, tekstury doczytuja sie na czas, zasieg dorysowania obiektow yebitny

zayarany bylem ta gre od pierwszego pokazu, darze sympatia ta studio od zawsze i masakra jaka im gierka wyszla

Coś się przykrego stało od tamtego czasu? Tata do wanny wchodził? xdddddddd

Opublikowano

horizon zero darze

Opublikowano

Ficus , musze CI powiedziec ,ze czytac sie ciebie nie da. Ja rozumiem nowa zabawke ,nowe fajne gry ale stary ogarnij sie. Brak konsekwencji bracie

Edytowane przez Welna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.