Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, Ficuś napisał:

przynajmniej bys gral w gry jakie nie mozesz ograc na ps3 i ps4

Argument z pupy, bowiem skoro na Switchu mogę ogrywać gry na konsoli dużej i (tak no trochę dużej, ale jednak) przenośnej, to fakt że na PS3+PS4+PSV mogę robić to samo jest równoważny. I to się sprawdza - kiedyś kupiłem sobie remake'a klasycznego Alien Breeda z Amigi, pograłem na PS3 i "meh" takie se, ale już wczoraj na Vicie odpaliłem i kurde idealny umilacz czasu gdy musiałem jechać autobusem. Dlatego nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie dot. czy lepiej bawiłbym się na Switchu niż na PSV. Na razie wychodzi na to, że niezbyt...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie dot. czy lepiej bawiłbym się na Switchu niż na PSV. Na razie wychodzi na to, że niezbyt...

Wytłumaczyć osobie, która nigdy nie poznała magii N i ewidentnie ma do niej olewczy stosunek, że lepiej bawiłaby się na konsoli z Grubym Marianem i Zeldą niż z jakimkolwiek innym gównem Kaza, które tam właśnie obwąchujesz, to tak jakby prawiczkowi tłumaczyć, że sex bez gumki jest lepszy od tego z gumką.

W sumie słabe porównanie, bo w obu tych przypadkach jesteś na tej gorszej pozycji, więc idź po prostu kub sobie kebaba i żyj dalej w błogiej nieświadomości, Ty i Twoje wielbłądy :dunno: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mendrek to jest typ który w temacie "Gry dla małych dzieci" polecał nieświadomemu rodzicowi zupełnie serio LittleBigPlanet Karting i inne g.ówna od Sony będącymi marnymi popłuczynami po magii Nintendo. Zabrakło tylko aby zamiast Super Smash polecał PlayStation All-Stars Battle Royale 

To dobrze pokazuję z jaką jednostką mamy do czynienia. Każda dyskusja z tym betonem, najmniejsza próba wpuszczenia chociażby najmniejszego promyka światła do tej jaskini ignorancji jest z góry skazana na niepowodzenie 

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Dlatego nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie dot. czy lepiej bawiłbym się na Switchu niż na PSV. Na razie wychodzi na to, że niezbyt...

Jak wolisz grac w gów.na zamiast dobre gry to wychodzi na to, że vita to idealny produkt dla ciebie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

(pipi)a Medrek zrozum , ze ze swoimi wypocinami na temat Vity to sie spozniłes 5 lat. Kazdy gracz ograł juz te vite 50 razy i teraz lezy mu w szufladzie. 

Cofnij sie jeszcze do Gameboya - tam odkryjesz wiele fantastycznych gier.

Opublikowano

Od premiery vity kupiłem ją 2 razy, skończyłem studia, schudłem, przytyłem, znowu schudłem, znowu przytyłem, rozstałem się z dziewczyną, związałem się z drugą dziewczyną, rozstałem się z drugą dziewczyną, zacząłem pracę, związałem się z trzecią dziewczyną, kupiłem chomika, umarł mi chomik.

a karol nieugięcie był za sony i kupił vitę w 2017 roku i nagle fan xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mendrek, opowiedziec Ci fraszke? W sumie niewazne, i tak opowiem:

Cytat

Vita, vita, ty trupie. 

PSV to może i BYŁ fajny sprzęt z kilkoma fajnymi gierkami ale twierdzenie, że w 2017 lepiej kupić Vitę niż Switcha to ja nie wiem kim trzeba być, mendrkiem chyba :/ 

Opublikowano

jaranko vitą na forumku? Czy to 2k14?

Opublikowano

Dalej go nie przekonaliscie

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

jaranko vitą na forumku? Czy to 2k14?

2k14 nie ma na vitę, za to 2k18 jest na switcha

Opublikowano

Ale w sumie mając jakies 100 gier zachomikowane w plusie na VITE to on za 10 lat kupi tego Swticha i bedzię przeżywał to samo, także luz. 

Opublikowano

Jak rozwalisz helghasta z gnashera na milion kawałeczków w czasie podróży autobusem to szybko zapomnisz o konsoli nintendo switch ;)

Opublikowano

kupić konsolkę za dwie-trzy stówy żeby ograć te kilka sztosików co sony dało w ps+, no rzeczywiście coś strasznego xd

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Jak rozwalisz helghasta z gnashera na milion kawałeczków w czasie podróży autobusem to szybko zapomnisz o konsoli nintendo switch ;)

japa tam, wstrętna imitacjo bota

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak przepiłujesz  na dwie części Barona lub po prostu wgnieciesz w podłogę czaszkę Impa w czasie podróży autobusem grając w DOOM(2016) to szybko zapomnisz o konsoli playstation vita ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

japa tam, wstrętna imitacjo bota

bota xD kto by chciał być tym zielonym ścierwem?

Opublikowano
44 minuty temu, ragus napisał:

Od premiery vity kupiłem ją 2 razy, skończyłem studia, schudłem, przytyłem, znowu schudłem, znowu przytyłem, rozstałem się z dziewczyną, związałem się z drugą dziewczyną, rozstałem się z drugą dziewczyną, zacząłem pracę, związałem się z trzecią dziewczyną, kupiłem chomika, umarł mi chomik.

Mnie natomiast interesuje czy chomik był Twoja zachcianka czy Twojej trzeciej dziewczyny.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chomika szkoda.

Opublikowano
3 godziny temu, ragus napisał:

To wszystko o czym napisałeś jeszcze przed Mendrkiem może poza - przytyłem. xd

Opublikowano
5 minut temu, kes napisał:

To wszystko o czym napisałeś jeszcze przed Mendrkiem może poza - schudłem. xd

Opublikowano

jak przytyje to chyba jego familok w sosnowcu nie wytrzyma takiego przeciązenia :obama:

Opublikowano

Kolejna promka na PS4 Pro, z fifka i crashem wychodzi taniej, niz ja kupilem.

Oj, bede obieral cebule we snie dzis ...

images?q=tbn:ANd9GcRf6i2QM3CjuEhczs1dTt7

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale Cie Wyruchali, prawie jak Ocelota na Starcrafcie.

Opublikowano

Prawie robi wielka roznice, bo nikt darmo nie daje. No i ja nie chodze z piana na ustach tlumaczac wszystkim dookola, ze jest dokladnie odwrotnie.

Poza tym, polskie sklepy jeszcze nic nie maja, jest nadzieja ze oni tez sa cebulami :D

Na pocieszenie zostaje Rainbow Six Siege, ktore wzialem w okazji tygodnia za 7 dych z PSS.

Poza tym uwazam, ze "wyruchali Cie jak Ocelota na Starcrafcie " juz na zawsze pozostanie forumkowym memem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
6 godzin temu, Welna napisał:

(pipi)a Medrek zrozum , ze ze swoimi wypocinami na temat Vity to sie spozniłes 5 lat. Kazdy gracz ograł juz te vite 50 razy i teraz lezy mu w szufladzie. 

Cofnij sie jeszcze do Gameboya - tam odkryjesz wiele fantastycznych gier.

Ale ja cały czas powtarzam, że PSV jest lepszym od Switcha wyborem, jeśli się jej nie miało nigdy. Hierarcha handheldów powinna być taka PSP > PSV > 3DS > Switch. I taką ja planuję.

6 godzin temu, Rayos napisał:

Mendrek, opowiedziec Ci fraszke? W sumie niewazne, i tak opowiem:

PSV to może i BYŁ fajny sprzęt z kilkoma fajnymi gierkami ale twierdzenie, że w 2017 lepiej kupić Vitę niż Switcha to ja nie wiem kim trzeba być, mendrkiem chyba :/ 

Co to znaczy BYŁ? Co, nagle mu gry zniknęły, konsoli nie da się kupić, gry się jakoś specjalnie zestarzały? A co ma Switch? 3-4 exy warte uwagi, gdzie jeden to 40-godzinne zabawy logiczne w lesie, inny to kolejna platformówka bez fabuły, remaster gokartów i śmieszne xcom? Wiesz, że ja już kilkanaście gier sobie przewinąłem przez Vitę, szukając tej na którą aktualnie mam ochotę? A co na Switchu? Nie dość że zero gier z abonamentu bo N jest sto lat za murzynami i usługi takowej nie posiada, to ich cena jest wysoka, a gier wciąż jak na lekarstwo.

Kupowanie konsoli tylko dlatego że jest nowsza? W ch*j argument dla handhelda :)

6 godzin temu, _Be_ napisał:

Ale w sumie mając jakies 100 gier zachomikowane w plusie na VITE to on za 10 lat kupi tego Swticha i bedzię przeżywał to samo, także luz. 

Może już będzie wystarczajco gier na tą konsolę. I stanieje. Chociaż jest szansa, że nowe Mario czy Zelda wyjdą pod koniec żywota, lub na kolejnej konsoli. Nintendo też wie jak r*chać frajerów ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.