Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jezu stanieje Karol przestań byc takim metalnym biedakiem xD ja też jak wychodziło ps3 też narzekałem na ch,uj to komu bo mnie stac nie bylo ale teraz to troche siara

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 526,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Hierarcha handheldów powinna być taka PSP > PSV > 3DS > Switch. I taką ja planuję.

To już jest zbyt mocne

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Prawie robi wielka roznice, bo nikt darmo nie daje. No i ja nie chodze z piana na ustach tlumaczac wszystkim dookola, ze jest dokladnie odwrotnie.

Poza tym, polskie sklepy jeszcze nic nie maja, jest nadzieja ze oni tez sa cebulami :D

Na pocieszenie zostaje Rainbow Six Siege, ktore wzialem w okazji tygodnia za 7 dych z PSS.

Poza tym uwazam, ze "wyruchali Cie jak Ocelota na Starcrafcie " juz na zawsze pozostanie forumkowym memem.

Moze wez podzwon po sklepach i sam wykup wszystkie zeby ye.bane biedaki nie mogly taniej dostac nic. A ta twoja nadzieja ze sklepy tez beda cebulami jest zalsna, nawet jak na takiego podludzia :/ Moze jakies gofundme czy patreona zaloz, dam ci 10zl co miesiac cobys sie lepiej poczul.

Opublikowano

aphromo hejtuje xboxa a obaj maja tyle wspolnego

sa chu.jowi

Opublikowano
4 godziny temu, Mendrek napisał:

Wiesz, że ja już kilkanaście gier sobie przewinąłem przez Vitę, szukając tej na którą aktualnie mam ochotę?

zabrzmiało niesamowicie burżujsko, a w rzeczywistości pewnie tak wygląda "przewijanie" w twoim wykonaniu xd

Opublikowano

majac ps3 szukal substytutu ps4 z wiedzminem wiec gral w dragons age, teraz przeciez robi to samo jak sie spojrzy w belke z trofeami, sonic all stars przeciez lepsze niz mk8d, alien breed niz splatoon2, a lego wladca pierscieni niz zelda, a najlepszej ekskluzywnej gierki na system(w sumie to jednej jedynej) czyli persona4golden nawet nie chce kupic

vita zawsze w moim serduszku ale u mnie okres wygladal tak - chwile po zakupie ekscytacja, potem nadzieja, ze matka sony cos wielkiego na nia splodzi, wielki zawod z wyparcia dziecka, ekscytacja indykami, robienie dobrej miny do zlej gry, zlosc, schowanie do szafy, uznanie, ze choc konsola przemyslana to najgorsza konsola ever jesli chodzi o exy z wszystkich sprzetow co splodzily nintendo, sony i microsoft

Opublikowano

Ficus wyjdzie jeszcze Stardew Valley na Vite?

#I WANT TO BELIEVE

Opublikowano

razem z bioshockiem vita

#teamwiara

Opublikowano
4 godziny temu, Ocelot napisał:

Moze wez podzwon po sklepach i sam wykup wszystkie zeby ye.bane biedaki nie mogly taniej dostac nic. 

Znowu Ty:whyyy: Mozesz mi wytlumaczyc po jaka cholere mialbym kupowac dodatkowe konsole bo nie rozumiem ? I po co niby mialbym zabierac komus frajde ? Lepiej mi sie nie zrobi, swoja juz kupilem. Przypominam na wszelki wypadek jakbys zapomnial, ze to Ty sobie pozwalasz na jakies insynuacje, nie ja.

21 minut temu, raven_raven napisał:

zabrzmiało niesamowicie burżujsko, a w rzeczywistości pewnie tak wygląda "przewijanie" w twoim wykonaniu xd

Zabrzmialo niesamowicie glupio i pyszalkowato, no, ale Ty to... Ty, wiec nic lepszego nie wydusisz z siebie. 

9 minut temu, asax napisał:

Ficus wyjdzie jeszcze Stardew Valley na Vite?

Taki zafrapowany jestes, bo sam czekasz ze swoja Vita, prawda ?

A ta twoja nadzieja ze sklepy tez beda cebulami jest zalsna, nawet jak na takiego podludzia :/ 

Czy naprawde w kazdym poscie trzeba :dynia::kaz::banderas::fsg::obama::reggie::santa: zebys zrozumial co to ironia, szmaciarzu xd

Moze jakies gofundme czy patreona zaloz, dam ci 10zl co miesiac cobys sie lepiej poczul.

O nie nie nie, tak nisko nie upadlem zeby wogole brac, a co gorsza wogole pytac sie o kase takich jak Ty. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ev7x3jp.png

Opublikowano

Slabo 2/10, spodziewalem sie lepszej riposty.

Godzinę temu, kermit napisał:

aphromo hejtuje xboxa a obaj maja tyle wspolnego

sa chu.jowi

Jak wyzej, potrafisz lepiej kermit.

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Slabo 2/10, spodziewalem sie lepszej riposty.

Jak wyzej, potrafisz lepiej kermit.

na takiego gown.iaka jak ty to i tak za duzo czasu mi zajelo robienie obrazka :kaz:

Opublikowano

jeszcze gorzej:sapek:

27 minut temu, Velius napisał:

Fajnie wyszly te czerwone oczy.

Mogl same zrenice zamalowac lepiej by wygladalo imo.

Opublikowano

Ale co ty ficuś ciągle z tym Dragon Age wyjeżdżasz, co ci przychodzi do głowy że ja substytutu Wiedźmina 3 szukałem? XD Ja Wieśka 3 odpaliłem (wersję GOTY) zobaczyłem takie drewno że po chwili wyłączyłem, przeleżało kilka miechów, wywaliłem bo szkoda miejsca na dysku mi było. Może kiedyś jak mnie najdzie nostalgia na Gothica 1, to odpalę se Wieśka i mi ten jego drąg w odbycie akurat będzie na rękę.

Nie szukam substytutów, bo w sumie nawet nie wiem czy może być substytut Switcha, tam prawie nic nie ma. Jakby było, to bym kupił. Ale jest na Vicie, więc kupiłem Vitę. I w pupalu mam twoje zdanie, że gra o zbieraniu drewna może coś tu zmienić. Spoko, za 3-4 lata to co teraz piszesz o PSV i Sony, będziesz pisał o Switchu. Zapiszę sobie tego posta na wszelki wypadek ;)

Opublikowano

czyli co, dragon age > wiesiek? A co kupowania nowych konsol to juz ustalilismy ze jestes koprofilem co wpierdziela to, co ja wysrywam. Za pare lat sprzedam switcha i z checia wejde na forum aby poczytac jak sie zachwycasz. Zapisz sobie tego posta na wszeli wypadek

Opublikowano
1 minutę temu, Ocelot napisał:

A co kupowania nowych konsol to juz ustalilismy ze jestes koprofilem co wpierdziela to, co ja wysrywam. 

Kto niby tak ustalil ? Ty ? xddddddddd

kur.wa juz jest zbyt smiesznie jak dla mnie.

Opublikowano

Podludż z PC-tem i Wii U będzie mi mówił co jest lepsze, a co gorsze :yao:

Ocelocie, ja nie wiem co się tam w główce projektuje na innych, bo generalnie to ty jesteś fanem pc-ta, więc co najwyżej czekasz pod taboretem aż coś skapnie z pańskiego stołu, a w zasadzie co ja, elitarna część rynku, wypluję z gęstym harkiem. Przeważnie dostajesz jakieś zepsute porty, gry które po trzech dodatkach w cenie gier stają się f2p, gry w których producent banuje cię za to że jesteś pcfrajerem i tylko dlatego, albo obcina shadery bo nie dla psa kiełbasa. Więc sorry, ale teraz pan rozmawia, a ty czekasz pod stołem. No już, siad! Leżeć! Dobry Ocelot. Daj głos! ;)

Opublikowano

Ocelot powinien nawet za darmo dac Mendrkowi tego Switcha, kierujac sie jego logika za kilka lat Switch bedzie potrzebowal naplywu nowych graczy itp a jeszcze dobry uczynek zrobi bo sprawi ze mendrolina nie bedzie jednoplatformowcem.

Opublikowano

A faktycznie, ostatnio pogniotła mi się podstawka pod piwko. Będzie w sam raz, bo niby co z nim miałbym robić? ;)

Opublikowano

xD 

Smieszna rozmowa z ograniczonym jednoplatformowcem ktory kupuje martwe sprzety wmawiajac innym iz to najwyzsza jakos grania. Jak ja gralem na ps4, to ty waliles do gierek z plusa ktore wpadaly na ps3 (same crapy swoja droga). Gdy ja mam ps4pro, ty w koncu masz vite. Jak ja bede mial ps10, ty kupisz kompa i bedziesz opowiadal innym jak to jest fajnie moc grac w 8k bez kompromisow. 

Smutny jest cw gdy granica miedzy trollowaniem a rzeczywistym przekonaniem w tym co bredzisz jest tak cienka, jak intelekt aphorma. Z jednej strony mam ochote yeb.ac wszystkie twoje brednie bombami prawdy az znowu, jak dwa lata temu napiszesz : "Prosze, wezcie go juz stad :(". Z drugiej strony coraz bardziej zdaje sobie sprawe ze po drugiej strony monitora siedzi osoba zakompleksiona ktorej wszystkie posty odzwierciedlaja przyslowie "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma". Tyle ze ty owe przyslowie bierzesz o 3 razy za powaznie do siebie. Zadna merytoryczna rozmowa nie jest mozliwa bo po prostu masz za duze klapy na oczach. Sprobuj troche roznorodnosci w zyciu - zamiast kebab, zjedz salate. Zamist siedziec na (pipi)e grajac w crapy z psplusa, sprobuj isc na silownie. Jestem pewien ze wyjdzie ci na zdrowie. Wiem ze pisze ten post na darmo bo ty i tak zaraz wyskrobiesz swoje brednie, ale coz... 

Opublikowano

Ocelot przeciez masz Wii U co to za herezje teraz wypisujesz ze ktos kupuje martwy sprzet :)

Moj intelekt jest wystarczajo mocny zeby gasic takie podlotki jak mazzeo,blantman, raven,asax i cala masa innych zapatrzonych w siebie bufonow,wiem, ze to boli, jak sie koleczko wzajemnej adoracji rozpada, ale ja wyznaje zasade ze robactwo jest tylko pod butem.

Ile to razy sie nasluchalem ze mi psycha siada od ludzi ktorzy starannie sprawdzaja plusiki xd

Ty i merytoryczna rozmowa :) Prosze Cie, chociaz sam z siebie beki nie cisnij xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No to jak Ocelot, gotowy na lustrację? Nadal nie widzę PSN ID, ani gamertaga, ani nic. Tak sobie piszesz, że masz to i tamto, ja mogę napisać równie dobrze że jeżdżę Pagani Zondą i rukam wysportowane laski, wiesz jak jest :) Powiem ci prawdę. Jesteś dla mnie jak transparentny jak pierdnięcie na bankiecie. Popałętasz się, pośmierdzisz, ale ostatecznie odlecisz. W zasadzie już odlatujesz. Podobnie jak kasa z twojego portfela na sprzęty dla frajerów :)

Spadam sobie przed snem poszpilać w nieśmiertelne klasyki pokroju Front Mission 3, czego zapewne nie zrozumiesz bo pewnie kompa kupili ci rodzice, ale j*bie mnie to, co ja będę ignorantowi co to piękno grania tłumaczył ;)

Opublikowano

Granie w indory z plusa to trzeba serio nie mieć życia. To tak jakby na dobrej imprezie z fajnymi dziewczynami siedzieć w kącie i grać w gierki na telefonie, a później zwalić sobie do WC'ta przy jakieś Visual Noveli na Vicie.

Japyerdole.

Nawet nie masz żadnych platyn mendrek. Gry, które posaidasz na psn profiles to jakieś sr.aki pokroju hatoful boyfriend (na hu.j to w ogóle odpalałeś? Ciekawi Cię jak rukają się gołębie?).

Przypominam, że to ty powiedziałeś skyrim > W3 , a Gra o Tron to nudny serial o rycerzykach.

Japyerdole.

Gejonly już dzwoniło do ciebie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.