Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, aphromo napisał:

Na PS4 119 z wysylka :yao: Skoro tak zachwalasz, to moze wezme sobie drugi prezent na gwiazdke ;)

Napisalem ze chodzi o dwójke przyjacielu, naprawde dobra gra, warto sie zainteresować.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

(pipi)a tutaj kazdy pier doli 3 po 3 a jak sie raz pomyle w jakims indyku o ktorym sie dowiedzialem przed chwila to juz cale forum otwiera szampana :yao:

Tak, wpisalem dwojke a wyskoczyla reklama jedynki, wyruchali mnie jak Ocelota na Starcrafcie, koniec tematu.

@Velius jedynka byla pozytywnym zaskoczeniem, wiec tutaj tez pewnie slabo nie jest.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

(pipi)a tutaj kazdy pier doli 3 po 3 a jak sie raz pomyle w jakims indyku o ktorym sie dowiedzialem przed chwila to juz cale forum otwiera szampana :yao:

@Velius jedynka byla pozytywnym zaskoczeniem, wiec tutaj tez pewnie slabo nie jest.

No podobno WIELOKROTNIE lepsze od jedynki, nie wiem jak to mozliwe bo jedynka to dla mnie naprawde cudowna gra. Jak tylko ogarne sie z czasem (czyt. przejdze xeno2, dangan3 i zelde) to sie biore za Divinity 2.

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

No podobno WIELOKROTNIE lepsze od jedynki, nie wiem jak to mozliwe bo jedynka to dla mnie naprawde cudowna gra. Jak tylko ogarne sie z czasem (czyt. przejdze xeno2, dangan3 i zelde) to sie biore za Divinity 2.

Jedynka ma 87 na MC, wiec nawet jakby dwojka miala 100, to i tak to jest co najwyzej NIECO.

Opublikowano

Jak wrzucimy tutaj matematyke exacta to moze sie z tego zrobic wielokrotnosc do kwadratu.

Opublikowano

ty tak na powaznie? ze niby jesli jedna gra ma 70 na metacriticu a inna ma 95, to ta druga jest tylko NIECO lepsza bo roznica wynosi 25? Ja (pipi).e jaki mozg.

Czyli wedlug aphormo: roznica miedzy journey a wieskiem 3 jest zadna bo jedno ma 91 na metacriticu a drugie 92.

http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps4/metascore

Edytowane przez Gość

Opublikowano
3 godziny temu, Daddy napisał:

sony sra wam na twarz a wy prosicie o więcej, gier brak, multiplaformy rozmazane i w 20fpsach  :)

zdajesz sobie sprawe, ze masa gier jeszcze nie miala patcha na skorpionie, co kazdy potwierdzi po wizycie w temacie ?

I nie mow juz nic o zadnych exach, bo w takie to co najwyzej mozesz na lapku pograc jak ci raven podpowie co nie wyszlo na x1 :)

Opublikowano
38 minut temu, ragus napisał:

Te zdjęcie aż nadto wymownie pokazuje, że jesteś brudasem.

Masz jakieś zastrzeżenia do czystości nadkonsoli?A że prosiak brudny? A widział ktoś w naturze czystego prosiaka? :yao:

Poza tym brak szacunku do marki trzeba w jakiś sposób zamanifestować. Jak wygląda moja klawiatura do blachy już pokazywałem. Konsekwencja nade wszystko tawariszcz ragus...

Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

A widział ktoś w naturze czystego prosiaka? :yao:

Świnie to jedne ze zwierząt o najgorszej reputacji. Uważa się je za brudne i głupie, dla wielu są po prostu nieinteresujące. Na szczęście ich postrzeganie szybko się zmienia. Coraz więcej osób wie już, że są to stworzenia wyjątkowo czyste, a inteligencją przewyższają psy. Wciąż jednak mało mówi się o innych cechach świń.

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Najwazniejsze ze HIT i Dreamfall sa/beda na PS4

No, możesz sobie założyć temat o Hat in time i czekać jak to konsolorze mają w zwyczaju xD

Co mi po zapowiedziach? Jak chcesz się na zapowiedziane gry mocować to możesz od razu sięgać po osobiste pojazdy tak jak to lubisz robić

Opublikowano
4 minuty temu, raven_raven napisał:

No, możesz sobie założyć temat o Hat in time i czekać jak to konsolorze mają w zwyczaju xD

Co mi po zapowiedziach? Jak chcesz się na zapowiedziane gry mocować to możesz od razu sięgać po osobiste pojazdy tak jak to lubisz robić

producent zapowiada koncowke 2017 wiec nie az tak duzo tego czekania, this is waiting to bylo z GTA na PC.

Osobiste pojazdy uskuteczniam tylko jesli komus uda sie wyprowadzic mnie z rownowagi, ale i tak sa niezwykle delikatne jak na standardy tego forum, dwa, ze jak juz dyskutuje i napisze glupote to od razu sie przyznaje, a nie jak tak jak taki jeden z dziadkiem w avku, co jak mu palcem pokazesz ze pisze (pipi)y to tylko xD dynia i (pipi) wie co.

wezcie to zdjecie veliusa zmniejszcie czy cos bo sandalem wali

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
20 minut temu, Ocelot napisał:

bo jedno 91 a drugie 92.

tutaj o dwa grosze sie wojne toczy a tak rozrzutnie :obama:

Opublikowano

toV7n6U.png

Opublikowano

pc śmiecie dalej w 2015? 

Opublikowano

Podyskutujmy o wyszukiwaniu gier w frajer-storze (przypominam, mamy rok 2017):

iywtegx03c001.jpg

Opublikowano

ja po kablu mam i ponad 50, ale nie jestem randomem zeby w salonie mi wisial bialy sznurek przez pol pokoju.

Opublikowano

bzdura, spokojnie wifi i jest bezlagowo nawet w jakichs no name kupsztalach, w ktore czasem gram z kolegami ;)

do pobieranie gierek z neta kabelek na noc i gotowe.

Opublikowano

online-multi na konsole :rofl:

Auto aim w fps'sach? Check!

Brak RTS'ow? Check!

Potrzebna subskrypcja zeby moc w ogole grac online? CHECK!

No ale coz, jak fra.jerzy daja sie doic (mendrek i spolka), to Sony i MS dymaja rowno.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Absurd Paolo, przed chwila sprawdzilem, prawilne 74.5 MB po kablu i 17 wifi.

W gry ktore gram online  to  najczejsciej bijatyki i wariacje takze argument z dachu.

@random na PS4 jest nawet RTS na VR, a auto aima nie ma od dawna takze tego. A jesli nie wiesz, ze PS Plus poza online daje tez gry i znizki to gratuluje.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

w każdym fpsie jest autoaim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.