Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czemu robiłeś platyne w horizonie? :pechowiec:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dobrze jednak ze mam ps4 pro panowie. Psiocze, psiocze, ale jednak konsola jedno robi prawidlowo - takie gow.no jest kur.wa jest chuy.owe, ze grajac w gre generuje tyle ciepla (i halasu), ze nie trzeba ogrzewania na zime wlaczac.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
13 minut temu, Ins napisał:

Koleś nie wyda pieniędzy na Bayeka, ale wie że ta ruda pizda jest lepsza. No fajnie dzbanie.

Mowie o walce typie, walka z robokolegami to najlepsza rzecz jaka widzialem w open worldzie od dawna.

Opublikowano

no to zes pierdo.lnal. Walka z robotami byla wlasnie jednym z najslabszych aspektow w tej smie.ciowej grze. R1/R2 melee i wszystko pada. imba traps'y tez nie byly slabe - biegniesz do tylu, walisz na pale trapsa i jep, jep. Slabe w h.ooy i to nawet nie jest prowo-post.

Opublikowano

Walki były w chvj nudne, ale fakt, to był najlepszy aspekt tego crapa. Paściarskie wciśnięcie triggera i tego przycisku obok w asasynie generuje takie same emocje.

Jeszcze ta pizda jako główna bohaterka. No (pipi)a, dawno nie widziałem takiego bezpłciowca i ameby umysłowej w giereczkach. To znaczy widziałem, ale tutaj ta szmata jest kreowana na silną  i przesprytną kobietę, co oczywiście się nie udaje no chyba, że ktoś jest męską feministką i łyka to (pipi) jak niemka spermę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak moze wygladac jakiekolwiek melee na przyklad ze snapmawem, ale coz, moze tylko mnie tak bili xd

Opublikowano

jak w zyciu, tak i w grach, aphormo. Jak w zyciu, tak i w grach....

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Sony jednak trzeba przyznać to ze marketing maja dobry i serio nie dziwie sie ze sprzedali 70mln konsol mimo wątpliwej jakości konsolowych exow

f3f1809af0960762d68e453f3ff52365.jpg

mfGjiLR.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano
5 godzin temu, Ins napisał:

Mieć TLoU2 na swojej konsoli to bajka. 

Mieć tylko i wyłącznie exy, które naśladują drabinę dźoela jest już niestety słabe. 

wiadomix, From Software, Atlus, Sega,  Koei Tecmo, Insomaniac, Platinum i BluePoint robią najlepsze drabiny dżoela :pawel:

Cytat

Dobrze jest mieć Switcha. Najlepsza konsola tej generacji. Klapy muszą mieć niezły ból dupala,  że jakaś tam konsolka Nintendo o mocy zeszłorocznej komórki gniecie ich obiekt westchnień. 

Switch w zestawie z Zeldą, Mario, Xeno 2 i trylogią Bayonetty ? :fsg:

Chętnie w 2018, jak już odgrzebie się z backlogu z pc, ps4 i 3dsa. Po przygodzie na "9" z Nioh, Nierem, Personką i Y0 jakoś słabo czuje się zgniecionym.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nie rób z siebie nieogara nobody, zgnieceni są tylko klapeusze, dla których NioH, Nier, Persona i Yakuza to exy.

PS. Jezusie jak ja się jaram na samą myśl o 3 częściach Bayo na Switcha. Do tego Metroid Prime 4 :fsg:

Opublikowano
4 minuty temu, Ins napisał:

Nie rób z siebie nieogara nobody, zgnieceni są tylko klapeusze, dla których NioH, Nier, Persona i Yakuza to exy.

PS. Jezusie jak ja się jaram na samą myśl o 3 częściach Bayo na Switcha. Do tego Metroid Prime 4 :fsg:

coooo? xddd

od kiedy gierki które wychodzą na obie generacje danej platformy to nie exy? 

i od kiedy exy które wychodzą na pc to już nie (konsolowe) exy? 

Opublikowano

No to w takim razie Zelda BotW, Mario Kart 8 Delixe, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2 > Nioh, Nier:Automata, Persona. Nadal bół dupska klapersów, że najlepszy rok plebstacji jest gorszy od pierwszych dziewięciu miesięcy tabletu od Nintendo.

Opublikowano

mendrek dał Ci trochę towaru?

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

No to w takim razie Zelda BotW, Mario Kart 8 Delixe, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2 > Nioh, Nier:Automata, Persona. Nadal bół dupska klapersów, że najlepszy rok plebstacji jest gorszy od pierwszych dziewięciu miesięcy tabletu od Nintendo.

no i Yakuzy oraz kolekcja Wipeouta jak już jest MK xd

a tak btw nie mam z tym najmniejszego problemu :czesc:

Opublikowano

Ins chwali nonstop switcha a kiedy nie odpale to widzę ze zamiast grać w te super exy gra w rocket league :)

Edytowane przez XM.

Opublikowano

No to jest moje GOTG, nic nie poradzę, a teraz jak mam możliwość grania przenośnie to już w ogóle spust 100% :) 

Opublikowano

Listopadowa sprzedaż konsol w USA według NPD:

PS4 - 1,56 mln

XONE - 1,4 mln

Switch - 0,7 mln

Naughty Dog poinformował że seria Uncharted osiągnęła łączną sprzedaż 41,7 mln.

Opublikowano

In other news: Muchy lgna do gow.na

Edytowane przez Gość

Opublikowano
17 godzin temu, Ins napisał:

No to w takim razie Zelda BotW, Mario Kart 8 Delixe, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2

17 godzin temu, Ins napisał:

Nie rób z siebie nieogara nobody, zgnieceni są tylko klapeusze, dla których NioH, Nier, Persona i Yakuza to exy.PS. Jezusie jak ja się jaram na samą myśl o 3 częściach Bayo na Switcha. Do tego Metroid Prime 4 :fsg:

Czy Szanowny Pan Nieogar nie-klapeusz moglby przestac podawac porty z Wii U jako exy ? Z tego co wymieniles Twoja logika exem jest Xeno i Bayo3,MP4 ktorych nie ma i nic nie wiadomo o grach.

Aha, masz mocno niekompletna liste exow na PS4, nawet wszystkich gier z JP nie wymieniles.

2 godziny temu, Andrew21 napisał:

Listopadowa sprzedaż konsol w USA według NPD:

PS4 - 1,56 mln

XONE - 1,4 mln

Switch - 0,7 mln

Naughty Dog poinformował że seria Uncharted osiągnęła łączną sprzedaż 41,7 mln.

Ciezko uwierzyc ze XoX nie dal rady, jestes pewien ze to oficjalne dane ?

Opublikowano

splatoon2 to port z wiiu? podrzuc moze linka gdzie mozna kupic dwojke na tej konsoli

Opublikowano

przecież to jest mission pack do jedynki a że swicz szrot bez gier to szybko zmienili to na sequel :)

Opublikowano

no niech bedzie, odliczam splatoona 2 z listy klamstw Insa.

Opublikowano
4 godziny temu, Ocelot napisał:

In other news: oj jak mnie dupa boli

Ja tam się nie dziwię, że nawet w USA ludzie w miesiącu premiery xbox one x i black friday, nie rzucają się na produkt MS-u i ostatecznie PS4 sprzedaje się tam lepiej. Bo jak sondaż ostatnio pokazał, by konsolę ktoś tam kupił, to musi być niedroga i mieć gry. PS4 ma multiplatformy i ex'y, nie jest drogie - wygrywa. Xboxox ma multiplatformy, ale jest drogi - drugie miejsce. Switch jest drogi i prawie nie ma żadnych gier - zasłużone trzecie miejsce (hej to wciąż podium! :kaz: ) . Myślę, że jak na Switcha wyjdzie jeszcze trochę gier fajnych (o ile wyjdzie), to może wskoczy na drugie miejsce za 2 lata ;)

Opublikowano

Hmm, jak sie zastanowic to w tym roku peklo juz 20 mln sprzedanych PS4.

20, tak slownie dwadziescia.

20.

I gier juz sie sprzedalo pudelkowo 170 mln wiecej niz cale PS3 a digital to jest loo panie a kto tu panu tak ladnie zrobil.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.