Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda ze ten JE. BA. NY ŚMIEĆ XBOX nawet remasterow nie ma, a co dopiero jakiś nowych gier.

Czy w historii ludzkości była bardziej chvjowsza konsola niż Xbox śmieć bez gier? Najlepsze jednak są baranki, które kupiły śmiecia, śmiecia s i śmiecia x.

3 razy dać się wydać Spencerow, 3 razy kupić konsole bez gier, gooooooollllic baranów.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony nie trzeba o tym informować: remastery gier z PS3 były głównym daniem na PS4 w pierwszych dwóch latach jej życia. Teraz jeszcze remake SotC na PS4, a na PS5 remaster remake'u oryginału z PS2, tym razem w 4K/60. Oh boi ale to Sony rozpieszcza, no nie mogę. :banderas:

co poniektórzy tutaj oddali by prawą reką za tak aestetycznie odtworzony od podstaw REMAKE Ninja Gaiden Black zawistny polaku robaku :cool2:

do tego obsługa 4K, 60 fps i alternatywne sterowanie <3 co za cudowny czas aby byc graczem

Opublikowano

Wątpie że jakiś tam pierwszy lepszy xbot twojego pokroju doceni to arcydzieło :)

Opublikowano

Ja za to polecam zm :)

Opublikowano

Klapy kórva XDDD w teatrze nigdy nie byli bo lepiej kupić 4 pak harnasia, nie mówiąc o muzeach (no chyba, że cebularza w lublinie) i dla nich szczytem sztuki jest jezdzenie na koniu i słuchaniu jakiś upośledzonych dialogów XDDDDDD

Opublikowano

A Bluber jak zwykle nie wiem ale się wypowiem, ilość postów napie.rdolona dziennie musi się zgadzać xDDDD

Opublikowano

ten bluber nie wie co mówi :o

Opublikowano

Teatr? Filharmonia? Na co to komu potrzebne skoro jest innowacyjny sprzęt za 1500 zł Playstation VR i takie gry ekskluzywne

same plusy, z domu nie trzeba wychodzić, dresu zdejmować, a i nikt krzywo nie patrzy jak sobie Harnasia ktoś popija

Opublikowano

Patrząc na zakupy growe przeciętny gracz playstation nawet dobrego alkoholu nie odróżnia od śmieciowego. Często zdjęcia z najtańszą gównianą whisky (johnnie walker czerwony czy grants) albo jakieś piwska. Kiedy zobacze zdjęcie gry z playstation z operą albo singletonem?  Prości ludzie mają proste potrzeby. Nie ważne co pijesz byle się na(pipi)ać. Granie też tylko w to co wszyscy a już indyczka rzadko ruszą no chyba że "indyczka" z(pipi)anego od sony (last guardian).

Opublikowano

w półtorej godziny zainstalowałem na plejkę czwórkę 8 (OSIEM) gier i ściągnąłem z kilkanaście GB patchy, a na bonku jedna gra z patchem potrafiła mi się instalować kilkanaście godzin. różnica dwóch generacji co najmniej

Opublikowano

Och Blantam nagle szlachcic, dawaj te swoje zdjecia biurka przy ktorym sie garbisz przy kiblu ^^ 

Singleton xDDDDD (pipi) - tak i pólka z książkami, zamiast gier, jak tylko zona zmieni zdanie, jakie powinno byc Twoje hobby xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
30 minut temu, Yakubu napisał:

teatr xd

ej ale wiesz, że tam nie trzeba czytać c'nie?

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobrze kojarzę, że okens swoje "artystyczne" zdjęcia zrobił z grą z PS4 właśnie? Czy coś tu trzeba dodawać?

dokładnie idealny obraz użytkownika konsoli plejstejszyn

BTW ma ktoś to zdjęcie? 

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Och Blantam nagle szlachcic, dawaj te swoje zdjecia biurka przy ktorym sie garbisz przy kiblu ^^ 

Singleton xDDDDD (pipi) - tak i pulka z książkami, zamiast gier, jak tylko zona zmieni zdanie, jakie powinno byc Twoje hobby xD

Książki to zawsze był u mnie priorytet w tym roku przeczytane 25 książek.  Gier mniej ograłem :)   Jakbyś sam czytał książki to byś wiedział że pisze się półka

Opublikowano

Burn! Yakubu to chyba elementarza nie przeczytał nawet bo mu gierki bez dubbing nie wchodzą i jak trzeba czytać to wrzuca na PT po dwóch dniach stan igła! 

Opublikowano

Czytanie książek xD co tam jeszcze robicie w wolnym czasie? polowanie na mamuty i bicie żony?

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Burn! Yakubu to chyba elementarza nie przeczytał nawet bo mu gierki bez dubbing nie wchodzą i jak trzeba czytać to wrzuca na PT po dwóch dniach stan igła! 

A tobie o co chodzi, przecież sam wyrzuciłeś do śmietnika yakuzę 0 po dwóch chapterach :yao:

e: a nie sorry, drugiego nie skończyłeś xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

tez bym wolał czytac ksiazki niz grac na xboxie

Opublikowano

blant ty to w ogóle jesteś niezły goguś xD pare dni temu śmiałeś sie ze mnie że gram w okemi a teraz sam grasz? Takie są xboty :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.