Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda ze ten JE. BA. NY ŚMIEĆ XBOX nawet remasterow nie ma, a co dopiero jakiś nowych gier.

Czy w historii ludzkości była bardziej chvjowsza konsola niż Xbox śmieć bez gier? Najlepsze jednak są baranki, które kupiły śmiecia, śmiecia s i śmiecia x.

3 razy dać się wydać Spencerow, 3 razy kupić konsole bez gier, gooooooollllic baranów.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony nie trzeba o tym informować: remastery gier z PS3 były głównym daniem na PS4 w pierwszych dwóch latach jej życia. Teraz jeszcze remake SotC na PS4, a na PS5 remaster remake'u oryginału z PS2, tym razem w 4K/60. Oh boi ale to Sony rozpieszcza, no nie mogę. :banderas:

co poniektórzy tutaj oddali by prawą reką za tak aestetycznie odtworzony od podstaw REMAKE Ninja Gaiden Black zawistny polaku robaku :cool2:

do tego obsługa 4K, 60 fps i alternatywne sterowanie <3 co za cudowny czas aby byc graczem

Opublikowano

Wątpie że jakiś tam pierwszy lepszy xbot twojego pokroju doceni to arcydzieło :)

Opublikowano

Ja za to polecam zm :)

Opublikowano

Klapy kórva XDDD w teatrze nigdy nie byli bo lepiej kupić 4 pak harnasia, nie mówiąc o muzeach (no chyba, że cebularza w lublinie) i dla nich szczytem sztuki jest jezdzenie na koniu i słuchaniu jakiś upośledzonych dialogów XDDDDDD

Opublikowano

A Bluber jak zwykle nie wiem ale się wypowiem, ilość postów napie.rdolona dziennie musi się zgadzać xDDDD

Opublikowano

ten bluber nie wie co mówi :o

Opublikowano

Teatr? Filharmonia? Na co to komu potrzebne skoro jest innowacyjny sprzęt za 1500 zł Playstation VR i takie gry ekskluzywne

same plusy, z domu nie trzeba wychodzić, dresu zdejmować, a i nikt krzywo nie patrzy jak sobie Harnasia ktoś popija

Opublikowano

Patrząc na zakupy growe przeciętny gracz playstation nawet dobrego alkoholu nie odróżnia od śmieciowego. Często zdjęcia z najtańszą gównianą whisky (johnnie walker czerwony czy grants) albo jakieś piwska. Kiedy zobacze zdjęcie gry z playstation z operą albo singletonem?  Prości ludzie mają proste potrzeby. Nie ważne co pijesz byle się na(pipi)ać. Granie też tylko w to co wszyscy a już indyczka rzadko ruszą no chyba że "indyczka" z(pipi)anego od sony (last guardian).

Opublikowano

w półtorej godziny zainstalowałem na plejkę czwórkę 8 (OSIEM) gier i ściągnąłem z kilkanaście GB patchy, a na bonku jedna gra z patchem potrafiła mi się instalować kilkanaście godzin. różnica dwóch generacji co najmniej

Opublikowano

Och Blantam nagle szlachcic, dawaj te swoje zdjecia biurka przy ktorym sie garbisz przy kiblu ^^ 

Singleton xDDDDD (pipi) - tak i pólka z książkami, zamiast gier, jak tylko zona zmieni zdanie, jakie powinno byc Twoje hobby xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
30 minut temu, Yakubu napisał:

teatr xd

ej ale wiesz, że tam nie trzeba czytać c'nie?

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobrze kojarzę, że okens swoje "artystyczne" zdjęcia zrobił z grą z PS4 właśnie? Czy coś tu trzeba dodawać?

dokładnie idealny obraz użytkownika konsoli plejstejszyn

BTW ma ktoś to zdjęcie? 

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Och Blantam nagle szlachcic, dawaj te swoje zdjecia biurka przy ktorym sie garbisz przy kiblu ^^ 

Singleton xDDDDD (pipi) - tak i pulka z książkami, zamiast gier, jak tylko zona zmieni zdanie, jakie powinno byc Twoje hobby xD

Książki to zawsze był u mnie priorytet w tym roku przeczytane 25 książek.  Gier mniej ograłem :)   Jakbyś sam czytał książki to byś wiedział że pisze się półka

Opublikowano

Burn! Yakubu to chyba elementarza nie przeczytał nawet bo mu gierki bez dubbing nie wchodzą i jak trzeba czytać to wrzuca na PT po dwóch dniach stan igła! 

Opublikowano

Czytanie książek xD co tam jeszcze robicie w wolnym czasie? polowanie na mamuty i bicie żony?

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Burn! Yakubu to chyba elementarza nie przeczytał nawet bo mu gierki bez dubbing nie wchodzą i jak trzeba czytać to wrzuca na PT po dwóch dniach stan igła! 

A tobie o co chodzi, przecież sam wyrzuciłeś do śmietnika yakuzę 0 po dwóch chapterach :yao:

e: a nie sorry, drugiego nie skończyłeś xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

tez bym wolał czytac ksiazki niz grac na xboxie

Opublikowano

blant ty to w ogóle jesteś niezły goguś xD pare dni temu śmiałeś sie ze mnie że gram w okemi a teraz sam grasz? Takie są xboty :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.