Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ciągle więcej niż na yebanym śmieciu Xboxie :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No, ale prawdę napisał. Z exów na PS4, które po ograniu zostawiają efekt "wow, ale to było dobre" jest tylko Bloodborne.

jak tam wrażenia z U4, Nioh, Yakuzy 0, Kiwami, Niera i Persony, Wezyr? I błagam nie wmawiaj mi że ograłes lub bedziesz ogrywał cokolwiek z tego na pc, lub ps3

Opublikowano

Kto co lubi, ja identyczny efekt miałem po Sunset Overdrive. Jeśli Cię to ucieszy to najlepszy ex na Xboxa One stworzyli developerzy od zawsze kojarzeni z PlayStation.

2 minuty temu, nobody napisał:

jak tam wrażenia z U4, Nioh, Yakuzy 0, Kiwami, Niera i Persony, Wezyr? I błagam nie wmawiaj mi że ograłes lub bedziesz ogrywał cokolwiek z tego na pc, lub ps3

Rozmawialiśmy o exach. Dla spokoju w dyskusji uznajmy, że exy to gry które ukazują się tylko na jedną platformę. Tak, ostatnim exem na XOne było Halo 5.

edyta: jak wrażenia z Niera? Fajny slasher, ogram z chęcią. Persona 5? Od pierwszych minut ciekawsza niż P4G na Vitę. Yakuza i Nier? Nie wiem, z pierwszym nie miałem kontaktu, w drugim skończyłem (niezbyt ciekawe) demo, ale to drugie i tak ogram.

UNCHARTED XDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ogra na tym samym pc co klapy grają w gry z Xboxa.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kto co lubi, ja identyczny efekt miałem po Sunset Overdrive. Jeśli Cię to ucieszy to najlepszy ex na Xboxa One stworzyli developerzy od zawsze kojarzeni z PlayStation.

Rozmawialiśmy o exach. Dla spokoju w dyskusji uznajmy, że exy to gry które ukazują się tylko na jedną platformę. Tak, ostatnim exem na XOne było Halo 5.

no to wywalamy jeszcze Zeldę MK8D i switch zostaje z jednym przekupionym +90% na ubiegły rok hihi

Opublikowano
13 minut temu, Yakubu napisał:

Pamiętam, że chwaliłeś, grałeś po kilka godzin dziennie i co najgorsze... robiłeś planety na S T O P R O C E N T

chwaliłem fabułę ale na grę narzekałem. A to loadingi a to fetch questy etc. A i na pewno nie robiłem "platyny" skupiłem się na głównym wątku bo wytknąłem w swojej opini dużo nudnych questów bez sensu. Gra to taki średniak na 6/10 w porywach 6+  jak u4.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

edyta: jak wrażenia z Niera? Fajny slasher, ogram z chęcią. Persona 5? Od pierwszych minut ciekawsza niż P4G na Vitę. Yakuza i Nier? Nie wiem, z pierwszym nie miałem kontaktu, w drugim skończyłem (niezbyt ciekawe) demo, ale to drugie i tak ogram.

UNCHARTED XDDDDDDDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

co za samozaoranie

dopisz jeszcze że nowe TRy super giergi

Opublikowano
2 minuty temu, nobody napisał:

dopisz jeszcze że nowe TRy super giergi

Zdecydowanie lepsze od Uncharted, któremu bliżej do Gearsów. W gierce ND odnajdowanie skarbów to coś jak poukrywane znajdzki w pudzianach. Szkoda tylko, że strzelanie kilka klas niżej.

Opublikowano

to zapytam again; ograłes U4, lub TLL?

Opublikowano

U4 czeka aż skończe kolekcję. No, ale żeby nie było że rzucam słowa na wiatr: Drake strzela kapiszonami na jakimś targu (wow, graficzka much), a potem

zwiedza wnętrze zegara

z jakąś nobrainerską zagadką w środku.

Truely a videogame masterpiece.

Opublikowano

czyli z tych wymienionych nic nie ograłes xdd

next pliz

Opublikowano

Nie obawiam się o kondycję ND, bo w 1st party u Sony jest ekosystem, a ponadto do ND każdy lgnie, bo to jedna z najbardziej szanowanych marek developerskich na rynku. Jak Kojima przyszedł do Sony, to nie miał nic. Jak z miejsca od GG dostał silnik i assety, a Sony poprzesuwało ludzi do jego zespołu, to ponoć chciał się ze szczęścia rozpłakać. W MS-ie pewnie by dostał rolę stażysty w Rare i kazaliby mu napisać scenariusz do jakiejś popierdółki na mobilki ;)

Opublikowano

Wizir pewnie był zajęty bronieniem Forzy 7 i dlatego w nic nie grał.

Opublikowano

Fajnie bedzie jak kojima tak wydoi sony ze w koncu zdechna. To byloby jego najlepsze dzielo

Opublikowano

Nobody, ale co co się pultasz, bo nie rozumiem? Mam po uszy zaległości, więc wiele gier lekko liznąłem żeby wiedzieć czy w przyszłości będzie chciało mi się je w ogóle ogrywać. Nier i NioH to dobre gry którę z chęcią sprawdzę, Yakuzę może, a Uncharted dalej jest beką, która status kultowej zyskała dzięki znanemu developerowi i kultowi exów na konsolach Sony.

Opublikowano
5 minut temu, teddy napisał:

Fajnie bedzie jak kojima tak wydoi sony ze w koncu zdechna. To byloby jego najlepsze dzielo

I co Ci zostanie jak to straszne Sony zdechnie? MS i genialne pomysły na używki z "wielkim" trio? Nintendo które ma problem zrobić konsolę z której nie można wysłać wiadomości? PC i steam?

Sony już raz pokazało co się dzieje jak jedna firma ma monopol. Trzeba mieć nierówno w bani żeby na obecną chwilę życzyć jakiejś firmie upadłości/wycofania się z rynku konsol.

Opublikowano

Wystarczyłoby gdyby po prostu sony upadło i sobie ten głupi ryj rozwaliło wraz z tymi wszystkim grami robionymi na jedno kopyto (TLOU-like) ;/. Potem może wstać, otrzepać się, zjeść snickersa i zająć się robieniem porządnych gier znowu. Jakieś dobre wyścigi i platformówka na start byłyby spoko, jakaś dobra konsola przenośna może znowu.

Opublikowano

oj już się nie gorączkuj Kyo, to taki żarcik :lapka: Nikt nie chcę śmierci Sony ;)

Opublikowano

Ja po prostu mam nadzieję taki MS zepnie dupę i może wreszcie pokażą coś nowego. Bo to co odwalają dawno przestało być śmieszne :(

Opublikowano
3 minuty temu, raven_raven napisał:

Potem może wstać, otrzepać się, zjeść snickersa i zająć się robieniem porządnych gier znowu. Jakieś dobre wyścigi i platformówka na start byłyby spoko, jakaś dobra konsola przenośna może znowu.

:banderas: byłoby pięknie 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

No ma być Fable 4 I Horizon w Japonii.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
19 minut temu, Mendrek napisał:

do ND każdy lgnie, bo to jedna z najbardziej szanowanych marek developerskich na rynku. Jak Kojima przyszedł do Sony, to nie miał nic. Jak z miejsca od GG dostał silnik i assety, a Sony poprzesuwało ludzi do jego zespołu, to ponoć chciał się ze szczęścia rozpłakać. W MS-ie pewnie by dostał rolę stażysty w Rare i kazaliby mu napisać scenariusz do jakiejś popierdółki na mobilki ;)

tak myślisz?

https://kotaku.com/former-naughty-dog-employee-says-he-was-fired-after-fil-1819557683

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.