Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nobody, ale co co się pultasz, bo nie rozumiem? Mam po uszy zaległości, więc wiele gier lekko liznąłem żeby wiedzieć czy w przyszłości będzie chciało mi się je w ogóle ogrywać. Nier i NioH to dobre gry którę z chęcią sprawdzę, Yakuzę może, a Uncharted dalej jest beką, która status kultowej zyskała dzięki znanemu developerowi i kultowi exów na konsolach Sony.

nie pultam. double standardy i teoretyczne (pipi)olo po obu stronach wykazuje :v

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ten ziomek od wycieku mówi teraz o dwóch grach w uniwersum Halo w produkcji, prawdopodobnie klasyczne Halo 6 i zamknięcie trylogii oraz:

Cytat

I would call a new Halo game 117 - A Halo Story or something along those lines. Concentrate on Chief. Tell past stories. Tutorial as a child etc. Not saying they will, but I think it would be clever.

MÓJ BOŻE jeśli to prawda to moje marzenia się spełnią

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O platformery nie ma co się martwić, remaster Spyro jest już w drodze. To taka zapomniana perełka, biały kruk z PSXa, w którego nikt nie grał.

chyba ty nie grałeś xd

Opublikowano

@Playstation

Zawsze chciales byc malym master chifem?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

chyba ty nie grałeś xd

Pisałem to z przekąsem, RemasterStation 4 dostanie kolejną perełkę, kolejną po: Uncharted, Crash, Yakuzę, The Last of Us, Shadow of the Colossus, Medievil, Catherine, God of War, Okami, Ratchet and Clank and so on and so on. Dla kogoś kto o PlayStation usłyszał w 2014 to niezły kąsek, z PS4 nigdy nie było tak dobrze. :banderas: 

Opublikowano

Nowe halo :fsg: ludzkie świecie muszą skakać z radości ;)

Opublikowano

A wy myślicie ze po co Forza Horizon ma być w Japonii?, chcą przybliżyć kulturę kraju kwitnącej wiśni, żeby boty miały łatwiej z migracja na konsole w której duża cześć gier pochodzi właśnie z Japonii, to takie puszczenie oczka do MaZZeo.

ps.

bo to ze Xbox długo bez gier nie pociągnie to wiecie, nie?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Z naughty dog uciekaja bo pewnie maja dosc smyczy sony,  ze kazdy ich nowy projekt to musi byc tlou style,  kto chce byc kreatywny idzie gdzie indziej,  proste

Opublikowano
37 minut temu, nobody napisał:

nie pultam. double standardy i teoretyczne (pipi)olo po obu stronach wykazuje :v

Ciekawe gdzie byłeś jak klapy ogrywały Mass Effecta od drugiej części (bo przecież mają komiks streszczający co się działo w jedynce xD) albo jak klaperskie nasienie pytało jakie ksiązki przeczytac i jakie streszczenie Wiedzmina 2 zobaczyć, żeby skumać intrygę w Dzikim Gonie :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Nie obawiam się o kondycję ND, bo w 1st party u Sony jest ekosystem, a ponadto do ND każdy lgnie, bo to jedna z najbardziej szanowanych marek developerskich na rynku. 

No taki ekosystem, że Straley i Druckmann byli tak wypaleni po TLOU, że chcieli czegoś nowego a przede wszystkim odpoczynku. Zamiast tego zostali przerzuceni do U4 żeby ta gra w ogóle wyszła. Straley już odszedł, nie zdziwię się jak Druckmann też odejdzie po dwójce. 

Opublikowano

Nie jestem cieciem, ale P O Z A M I A T A M sobie:

jgxkaam96z701.jpg

Opublikowano

I dobrze, może w końcu dobrą grę zrobią, bo od czasu pierwszego jaka kiepsko im to wychodzi

Opublikowano

No Fable 4 mogliby zrobić, normalną kontynuacje a nie jakieś gówno na kinecta czy karcianki xD

Opublikowano

Ocelot wypad pod taboret i na czworakach do PClaba z tym g*wnem. Tam się tasują do rozdziałek, bo nie mają pojęcia że jest multum innych czynników sprzedających sprzęt (i dlatego rynek PC upadł, przez ameby umysłowe kupujące gdzieforsy i grające potem w stimowe parówki z indyka).

Dla mnie Xbox One X mógłby być i w 800000k, a i tak byłby parującą kupą bez ex'ów, społeczności, wsparcia producenta, promocji, rynku wtórnego, fajnych zapowiedzi, gier z Japonii, itd. Ot kolejny dziwoląg o dużej mocy, którym wyruchano tę garstkę posiadaczy zwykłego xbąka.

https://www.gamespot.com/articles/xbox-one-x-has-power-but-lacks-the-games-to-be-a-w/1100-6454742/

Cytat

Four years after its current-gen console first launched, Microsoft has released the upgraded

Xbox One X. The software giant heralds its latest device in the Xbox One family as "the most powerful console ever"--and its 4K capabilities make Xbox games look better than before. But, with the new console's release, I'm left wondering which of its games are compelling enough to make me rush out and buy one.

Nawet GameSpot ma wyj*bane na tę wydmuszkę ;)

Opublikowano

@Paolo de Vesir Ja wiem, że dwie osoby w Białymstoku to już tłok i wydaje Ci się, że party z Mazzeo to już społeczność, ale no wiesz jest coś takiego jak miasto, a w nim świat normalnych ludzi? ;)

Opublikowano

Paweł dlaczego jestes taki agresywny? 

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

jest coś takiego jak świat normalnych ludzi? ;)

Serio? Wolałbym o tym nie wiedzieć.

Mendrek, jak tam ogrywanie ekskluzywnych gierek (bo jak wiadomo multiplatformy się nie liczą)? Co tam ostatnio męczysz?

@suteq wygasła mi wiza i czas wracać na Białoruś :/

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Ku gwoli przypomnienia:

A teraz nagle rozdzielczosc sie q.rwa nie liczy xD Jestes jak yeb.ana choragiewka na wietrze, przegrywie zyciowy. Jak ci na reke, to pyer.dolisz tak - jak lepiej napisac zupelnie co innego, to tez pier.dolniesz niezwazajac na fakt ze sam sobie zaprzeczasz. Moze jeszcze jakis dobry psychiatra pomoze - ale czas ucieka...

Opublikowano

@Paolo de Vesir No widzisz, że gra w ekskluzywnego indyka z ps4, ktory jest dostępny tez na PC w czym problem?

Opublikowano
5 minut temu, Ocelot napisał:

Ku gwoli przypomnienia:

A teraz nagle rozdzielczosc sie q.rwa nie liczy xD Jestes jak yeb.ana choragiewka na wietrze, przegrywie zyciowy. Jak ci na reke, to pyer.dolisz tak - jak lepiej napisac zupelnie co innego, to tez pier.dolniesz niezwazajac na fakt ze sam sobie zaprzeczasz. Moze jeszcze jakis dobry psychiatra pomoze - ale czas ucieka...

Czemu znowu wyciągasz wypowiedź z kontekstu, nie umiesz merytorycznie dyskutować? :) Już ci to tłumaczyłem. Wyżej wymieniona wypowiedź dotyczy kwestii co jest ważne w technikaliach wizualnych, a nie ogólnie co dla sprzętu najważniejsze. Zresztą tak nawiasem to dostałem za to 14 minusów, więc wygląda na to że w tym kontekście społeczność nie popiera jarania się rozdziałką, tak więc z tymi screenami zm ;)

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Ciekawe gdzie byłeś jak klapy ogrywały Mass Effecta od drugiej części (bo przecież mają komiks streszczający co się działo w jedynce xD) albo jak klaperskie nasienie pytało jakie ksiązki przeczytac i jakie streszczenie Wiedzmina 2 zobaczyć, żeby skumać intrygę w Dzikim Gonie :pawel:

ten jak trajharduje :rotfl:

w sumie choy mnie to obchodzi. ten temat służy wyłącznie do boostowania swojego e-penisa :v

Opublikowano

Bot i rycerzyk - aż nie wiadomo kto głębiej język drugiemu wsadza ;)

Opublikowano
11 minut temu, suteq napisał:

Paweł dlaczego jestes taki agresywny? 

bo xbox ssie pałę i nic nie może z tym zrobić :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.