Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

z tego co wiem to coalition i 343 nic nie zapowiedzialo, nie wierze w halo 6 lub girsy bez zadnych zmian, rynek shooterow online sie przesunal w kierunku nowych pomyslow ( Rainbow Six - 20 mln, OW-20 mln, Pugb - 18 mln )

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Jesli MS cos umie w gierki to strzelanki, i ja obstawiam ze bedzie raczej Destiny+Halo lub inna wariacja dobrze sprzedajacegi sie szuterka jak Pugb, OW, R SS.

Microsoft nie będzie się pchać z kolejną w kolejnego shootera. Halo i Gearsy jako gry usługi skutecznie wypełniają cały segment, wprowadzenie trzeciej serii odbiłoby się na popularności już istniejących.

Biblioteka Xboxa cierpi w innych miejscach, brakuję m.in gier RPG (czyli gatunku który stanowił jeden z najmocniejszych punktów biblioteki pierwszego Xboxa - KOTOR, Jade Empire, Morrowind, Fable) brakuję bardzo popularnego ostatnio gatunków  action-adventure (gdy Spencer podkupował Tomb Raidera to mówił o tym że tym sposobem chcę doraźnie wypełnić tę lukę). To właśnie w te gry powinien zainwestować Microsoft. 

Opublikowano

swietnie, ale ... kto to ma zrobic, bo nie widze ?

Opublikowano

a kto robił Sunset Overdrive, Forze Horizon, Ori, State of Decay, Quantum Break, Halo Wars? 

niezależni deweloperzy

Microsoft wykłada pieniądze na stół, tak jak to robił wielokrotnie w przeszłości, a oni robią gierkę 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Duze AAA ktore maja byc lokomotywami raczej nie sa robione przez 2nd party, pozyjemy zobaczymy, ja bym obstawial raczej nowe pomysly w znanych markach.

Opublikowano

Skadze znowu Paolo, sam wieszczylem w przepowiedniach nowe IP shotera AAA od nich. Opcja asaxa wydaje sie dla mnie duzo mniej prawdopodobna, tyle.

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

Koorwa jak MS zaciągną swojego najlepszego deva do roboty przy Fable 4 to już niech umrą wpizdu i zdechną ulungi yebane się niczego nie nauczą.

Dokładnie, to całe Fable powinni wziąć i wyje,bać do śmietnika, a jak sie okaże ze playground je robi to już w ogółe bedzie żenada l

Opublikowano

Microsoft i żenada? Nieodłączna para od 4 lat, pięknych, owocnych lat beki. Zdecydowanie najlepsza generacja pod tym względem.
:fsg:

Opublikowano

no 4 rocznica to jest kwiatowa lub owocowa, jak w tym roku nie dadza rady to bedzie drewniana

czyli nawet Ci sie bon mot udal Yeti.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
3 godziny temu, Playstation napisał:

ogólnie następne E3 w wykonaniu Microsoftu powinny być ciekawe, ponieważ wszystkie gry na dziś zapowiedziane - Sea of Thieves, Crackdown (xD), State of Decay 2 ukażą się przed E3 (wyjątek stanowi Ori, które także ma duże szanse wyjść w tym roku). 

a to oznacza że MS będzie startować do E3 bez żadnych gier xD jasne nie ma co się napalać, w końcu mówimy o korporacji która wielokrotnie zawodziła i potrafiła miesiącami teasować nowego Conkera tylko po to aby wrzucić go do Project Spark xD ale chyba powinno być ciekawie 

Tak każde E3 miało tak wyglądać, że o już na pewno coś zapowiedzą! A na ostatnim e3 pokazali jakies 30 gier z czego 99% to był jakieś console launch ex czy inne indie. No ja bym się nie napalał.

Opublikowano

piszę po prostu o faktach, na E3 2018 Microsoft będzie miał jedną zapowiedzianą grę, to sama w sobie ciekawa sytuacja

Opublikowano

Zapowiedzą Halo 6, FH4 i Gearsy 5 i już mają lineup na końcówkę roku.

Opublikowano
28 minut temu, hav7n napisał:

nudna , ok , nuda 

Dobrze że mam multiplatformy, pc'ta i switcha bo bym umarł z głodu 

Opublikowano

Bardzo fajnie że jest taki układ że Sony i Niny biją się o dominację, a MS dostarcza beki i zażenowania. Jest w co pograć i z czego się pośmiać :cool:

Opublikowano

Odszczekasz to po premierze crackdowna klapie

Opublikowano
36 minut temu, hav7n napisał:

FH3 to jest najdoskonalszy arcade na tej generacji konsol i nie wyobrażam sobie co by musieli zmienić w 4, żeby gra dorównała czy nawet przebiła 3. Przy 3 widziałem, że to świeża gra w porównaniu do 2. Wątpię abym przy 4 miał takie same wrażenia. Lepiej jakby odświeżyli serię PGR bo to byłoby naprawdę coś 'nowego'. 

Opublikowano

cw mode off. Dla pgr nowego kupiłbym jakąkolwiek konsole nawet prosiaka. Najlepsze wyścigi w jakie grałem a ja nawet nie lubię wyścigów 

Opublikowano

a w Horizona 3 z nami grał :/

Opublikowano
10 godzin temu, hav7n napisał:

Halo 6 nie będzie 

Gearsów też

zostaje tylko Forza Horizon 

straszna bieda nawet jak na standardy Xboxa

Opublikowano

Ale wyciągną byś już ten kij z doopy panie asax?

Opublikowano

Wszystkim zniesmaczonym polecam krociutki gameplay z Ni No Kuni 2.

Opublikowano

jak zabic gre beznadziejnym system walki? wyklady prowadzi ni no kuni czesc I

Opublikowano

Ni no kuni w ? No nie wiem po xenoblade 2 poprzeczka stoi wysoko a pierwsza część nuuudna była po kilku godzinach. 

@MYSZa7grałem i lubię horizon, test drive unlimited oraz pgr. Więcej wyścigów nie pamiętam które by mi się podobały i gralbym dłużej niż 5h. 

Opublikowano

Ciekawe czy znowu bedzie tak samo nudna jak czesc pierwsza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.