Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

z tego co wiem to coalition i 343 nic nie zapowiedzialo, nie wierze w halo 6 lub girsy bez zadnych zmian, rynek shooterow online sie przesunal w kierunku nowych pomyslow ( Rainbow Six - 20 mln, OW-20 mln, Pugb - 18 mln )

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Jesli MS cos umie w gierki to strzelanki, i ja obstawiam ze bedzie raczej Destiny+Halo lub inna wariacja dobrze sprzedajacegi sie szuterka jak Pugb, OW, R SS.

Microsoft nie będzie się pchać z kolejną w kolejnego shootera. Halo i Gearsy jako gry usługi skutecznie wypełniają cały segment, wprowadzenie trzeciej serii odbiłoby się na popularności już istniejących.

Biblioteka Xboxa cierpi w innych miejscach, brakuję m.in gier RPG (czyli gatunku który stanowił jeden z najmocniejszych punktów biblioteki pierwszego Xboxa - KOTOR, Jade Empire, Morrowind, Fable) brakuję bardzo popularnego ostatnio gatunków  action-adventure (gdy Spencer podkupował Tomb Raidera to mówił o tym że tym sposobem chcę doraźnie wypełnić tę lukę). To właśnie w te gry powinien zainwestować Microsoft. 

Opublikowano

swietnie, ale ... kto to ma zrobic, bo nie widze ?

Opublikowano

a kto robił Sunset Overdrive, Forze Horizon, Ori, State of Decay, Quantum Break, Halo Wars? 

niezależni deweloperzy

Microsoft wykłada pieniądze na stół, tak jak to robił wielokrotnie w przeszłości, a oni robią gierkę 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Duze AAA ktore maja byc lokomotywami raczej nie sa robione przez 2nd party, pozyjemy zobaczymy, ja bym obstawial raczej nowe pomysly w znanych markach.

Opublikowano

Skadze znowu Paolo, sam wieszczylem w przepowiedniach nowe IP shotera AAA od nich. Opcja asaxa wydaje sie dla mnie duzo mniej prawdopodobna, tyle.

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

Koorwa jak MS zaciągną swojego najlepszego deva do roboty przy Fable 4 to już niech umrą wpizdu i zdechną ulungi yebane się niczego nie nauczą.

Dokładnie, to całe Fable powinni wziąć i wyje,bać do śmietnika, a jak sie okaże ze playground je robi to już w ogółe bedzie żenada l

Opublikowano

Microsoft i żenada? Nieodłączna para od 4 lat, pięknych, owocnych lat beki. Zdecydowanie najlepsza generacja pod tym względem.
:fsg:

Opublikowano

no 4 rocznica to jest kwiatowa lub owocowa, jak w tym roku nie dadza rady to bedzie drewniana

czyli nawet Ci sie bon mot udal Yeti.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
3 godziny temu, Playstation napisał:

ogólnie następne E3 w wykonaniu Microsoftu powinny być ciekawe, ponieważ wszystkie gry na dziś zapowiedziane - Sea of Thieves, Crackdown (xD), State of Decay 2 ukażą się przed E3 (wyjątek stanowi Ori, które także ma duże szanse wyjść w tym roku). 

a to oznacza że MS będzie startować do E3 bez żadnych gier xD jasne nie ma co się napalać, w końcu mówimy o korporacji która wielokrotnie zawodziła i potrafiła miesiącami teasować nowego Conkera tylko po to aby wrzucić go do Project Spark xD ale chyba powinno być ciekawie 

Tak każde E3 miało tak wyglądać, że o już na pewno coś zapowiedzą! A na ostatnim e3 pokazali jakies 30 gier z czego 99% to był jakieś console launch ex czy inne indie. No ja bym się nie napalał.

Opublikowano

piszę po prostu o faktach, na E3 2018 Microsoft będzie miał jedną zapowiedzianą grę, to sama w sobie ciekawa sytuacja

Opublikowano

Zapowiedzą Halo 6, FH4 i Gearsy 5 i już mają lineup na końcówkę roku.

Opublikowano
28 minut temu, hav7n napisał:

nudna , ok , nuda 

Dobrze że mam multiplatformy, pc'ta i switcha bo bym umarł z głodu 

Opublikowano

Bardzo fajnie że jest taki układ że Sony i Niny biją się o dominację, a MS dostarcza beki i zażenowania. Jest w co pograć i z czego się pośmiać :cool:

Opublikowano

Odszczekasz to po premierze crackdowna klapie

Opublikowano
36 minut temu, hav7n napisał:

FH3 to jest najdoskonalszy arcade na tej generacji konsol i nie wyobrażam sobie co by musieli zmienić w 4, żeby gra dorównała czy nawet przebiła 3. Przy 3 widziałem, że to świeża gra w porównaniu do 2. Wątpię abym przy 4 miał takie same wrażenia. Lepiej jakby odświeżyli serię PGR bo to byłoby naprawdę coś 'nowego'. 

Opublikowano

cw mode off. Dla pgr nowego kupiłbym jakąkolwiek konsole nawet prosiaka. Najlepsze wyścigi w jakie grałem a ja nawet nie lubię wyścigów 

Opublikowano

a w Horizona 3 z nami grał :/

Opublikowano
10 godzin temu, hav7n napisał:

Halo 6 nie będzie 

Gearsów też

zostaje tylko Forza Horizon 

straszna bieda nawet jak na standardy Xboxa

Opublikowano

Ale wyciągną byś już ten kij z doopy panie asax?

Opublikowano

Wszystkim zniesmaczonym polecam krociutki gameplay z Ni No Kuni 2.

Opublikowano

jak zabic gre beznadziejnym system walki? wyklady prowadzi ni no kuni czesc I

Opublikowano

Ni no kuni w ? No nie wiem po xenoblade 2 poprzeczka stoi wysoko a pierwsza część nuuudna była po kilku godzinach. 

@MYSZa7grałem i lubię horizon, test drive unlimited oraz pgr. Więcej wyścigów nie pamiętam które by mi się podobały i gralbym dłużej niż 5h. 

Opublikowano

Ciekawe czy znowu bedzie tak samo nudna jak czesc pierwsza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.