Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Mendrek napisał:

Switch paradoksalnie jest największym sojusznikiem w wojnie Sony z MS-em

Nie, Switch to jedyny handheld na rynku ktory cale pierwsze pol roku zerowal na tragedii Wii U, bo nikt nie krecil nosem na porty MK8 czy Zeldy, ponadto ludzie kupili slogan DS+Wii, tytuly z 2 linii konsol w 1, teraz to sie skonczylo czego dowodzi sprzedaz w Black Friday gdzie dostali w dupke od Koksa i PS4.

Ogolnie Switch to tak bardzo inny sprzet do innego targetu ze nie powinno sie go zestawiac z home consoles, ale na bezrybiu...

aha, samo Nintendo sie asekurowalo wydajac np. 2DS w okolicach premiery, bo nie byli pewni czy chwyci. 

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No jak ktoś lubi obcować z szajsboksem tylko dla rozdziałki (a i tak 1st party na Sony będą wyznaczać graficzne standardy), to X na drogę i tylko współczuć ;)

Opublikowano
11 minut temu, raven_raven napisał:

ach ten dualizm, wszyscy zamiast grać w Super Mario Odyssey, Zeldę Breath of The Wild, Xenoblade Chronicles 2, Splatoon 2 itd. na Xbox One X/PS4 Pro wybierają najsłabszego Switcha, no co za nielogiczni ludzie

Tak samo jak wszyscy sie rzucili na U4 na Switcha, widzialem kolejki do sklepow,

Opublikowano

niech ktoś wklei post Mendrka w którym pisze, że rozdzielczość>wszystko inne xD

co do God of War to smutne gdy gra porzuca swoją tożsamość,a twórcy kastrują swoje dzieło z wydawałoby się podstawowych elementów, a jednocześnie opowiadają  z dumą, że nowa część to będzie bardziej

D O Ś W I A D C Z E N I E  niż gra.

A klapy jeszcze bronią tej decyzji bo mówią że  dzięki temu gra będzie miała szanse dotrzeć to większej grupy odbiorców. Smutne czasy nastały  dla nas graczy 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

wszyscy kur,wili na Wstapienie ze znowu to samo, no nie dogodzisz chocbys na rzesach stojac.

fabula w Gow 3 ? Kratos puszcza dziewczyne w ogien bo mu Zeus tekscikiem na ambicje wjechal xd do zaorania.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ludzie sie tak skupiaja na rozdzialkach na PS4, licza liscie, klateczki, ilość cegieł w murze i inne duperele bo te gry sa poprostu nudne, to co innego robic w miedzyczasie? Popatrze sie na drzewa, tutaj jakas drabine podniose i wrzuce gdzies indziej, powciskam sobie jakies QTE i obejrze kilka generycznych scenek.

Ostatnio to juz filmy interaktywne wydaja bo sie skonczyly pomysly i nie ma juz gdzie obcinac gameplayu bo zostalo tylko chodzene po korzytarzu i wciskanie "X" :dynia:

Na Switchu miód sypie sie z gierek hektolitrami wiec nie ma czasu sie zastanawiac czy to 720p czy 4k bo sie poprostu GRA :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
48 minut temu, Mendrek napisał:

No jak ktoś lubi obcować z szajsboksem tylko dla rozdziałki (a i tak 1st party na Sony będą wyznaczać graficzne standardy), to X na drogę i tylko współczuć ;)

Jak ktos lubi sobie pograc w lepszej jakosci niz Pro w multiplatformy to niech se gra co mi do tego. W zyciu bym sie nie zgodzil teraz zeby ogrywac np. Days Gone na base PS4, zwlaszcza po zakupie 4K TV.

@Velius 

Aj przeciez to raven wrzucil liste z rodzialeczka i sie drama zaczela, jakbys nie zauwazyl to ja spamuje trailerkami gierek na PS4, juz lepiej sluchac narzekania na nie niz (pipi)enia ze nie ma gier.

Opublikowano
Cytat

Steven Spielberg: Halo Series Is Still Very Much in Development at Showtime

http://www.tvguide.com/news/halo-tv-series-steven-spielberg-showtime/

so-youre-telling-me-theres-a-chance.gif

niedługo minie chyba 5 lat od zapowiedzi :(

a gdyby okazało się że serial Spielberga jest połączony z tym najnowszym wyciekiem - Halo:117

i zarówno on jak i gra opowiedzą origin Master Chiefa, przedstawią początek wojny z Covenentami, przybliżą historię Blue Team  (ich obecność w Halo 5 jest dla 99% graczy niezrozumiała) - i tym sposobem wprowadzi nowych graczy do Uniwerusm? :obama:

szkoda że sobie to wszystko wymyśliłem i nic takiego sie nie wydarzy :dog: 

BTW pamiętacie jak Człowiek Ziarno cieszył się że jakiś indyk działa lepiej na Prosiaku?

Digital Foundry odwaliło fuszerkę i po interwencji twórców gra będzie testowana ponownie 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Odnośnie następnego Halo to ja bardzo głęboko wbijam donga w to czy Dżony pokaże w końcu ryło, czy Flood zaleje galaktykę lub czy Cortana zostanie zgwałcona elektrycznym dildosem, ponieważ singlem interesuję się mniej więcej tak jak drugoligowymi rozgrywkami krykieta w Pakistanie. Natomiast bardzo mnie interesuje czy szóstce uda się przynajmniej dorównać geniuszowi piątki w multi, bo o przebiciu tego poziomu nawet nie śmiem marzyć...

Opublikowano

Czyli pod koniec roku FH4 i serial Halo :rotfl:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

jaranko lore halo :obama: te xboty serio są popyerdolone

Opublikowano

Czy mozemy przestac gadac o czyms patykiem na wodzie pisanym i przejsc do konkretow ?

Halo 5 ? Jaki singiel, jakie lo re, seria sie skonczyla na 3, no moze jeszcze 4 ujdzie, pogodzcie sie z tym, teraz to jest klepanka do multi i tyle, lo re i historia w tym przepieknym remaku klasyka ktorego nie ograli nawet najstarsi forumowicze

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przepiekny xddddd

Opublikowano

będzie w co grać na vitunie

Opublikowano
14 godzin temu, Velius napisał:

Na Switchu miód sypie sie z gierek hektolitrami wiec nie ma czasu sie zastanawiac czy to 720p czy 4k bo sie poprostu GRA :cool:

kolejny mario, zelda, jrpg ze srednia jak sztosik FFXV :yao: i kalekie porty fify czy dooma

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

kolejny mario, zelda, jrpg ze srednia jak sztosik FFXV :yao: i kalekie porty fify czy dooma

Wspanialy Mario, a ze nie grywam w gierki dla mnie to jak nowa gierka, zelda nie gralem, ale pewnie po xeno 2 juz nie bedzie taka fajna, najlepszy jrpg w ostatnich 20 latach, bayonetta, mario rabbids, kilka swietnych jrpg, pokemony na które tez sie zapewne skusisz. No ale niewazne, nie kazdemu musi sie to podobac, mówie subiektywna opinie :)

Za to co tam mamy na PS4, piekna grafika, symulatory chodzenia, filmy interaktywne...no dobra gierki normalne tez sa, ale zobaczcie co sie dzieje z tymi grami powoli, sa duszone, zażynane i dąża głównie do wciskania jednego guzika i ogladania fajerwerków. Najlepszy przykład Kratos, niegdys wariat, skaczacy na prawo i lewo, wyrywajacy konczyny, czlowiek zmienial bronie, robil combosy. Teraz jezdzi na wózku inwalidzkim i nie umie skakac.

Nastepny etap rozwoju Kratosa to juz tylko film interaktywny z łysym psycholem a nasza interakcja bedzie sie ograniczala tylko i wylacznie do  "Wcisnij X zeby uderzyc toporem lub O zeby uderzyc toporem troche mocniej".

Tak bedzie.

Opublikowano

liczy sie tylko grafika przeciez w exach robionych przez sony

@aphromo fuckyourself to jakis twoj krewny? brat blizniak?

zapros go do cw, niech nie marnuje talentu na glownej

Opublikowano
24 minuty temu, Ficuś napisał:

@aphromo fuckyourself to jakis twoj krewny? brat blizniak?

zapros go do cw, niech nie marnuje talentu na glownej

Ku r wa typie jak masz do kogos problem to chyba .... gadasz z delikwentem bezposrednio, co ?

Nie wiem, nie znam, znowu sie jakies dziwne mysli sie urodzily Ci pod kopula, nie zawracaj mi gitary jakims placzem

26 minut temu, Velius napisał:

Nastepny etap rozwoju Kratosa to juz tylko film interaktywny z łysym psycholem a nasza interakcja bedzie sie ograniczala tylko i wylacznie do  "Wcisnij X zeby uderzyc toporem lub O zeby uderzyc toporem troche mocniej".

Tak bedzie.

Hmm, przewidywana dlugosc gameplayu to pi razy oko laczna calosc numerowanych serii, wiec nie powinno byc zle.

Pamietajmy, ze oceniamy po premierze, jak juz ogramy cosik.

26 minut temu, Velius napisał:

Za to co tam mamy na PS4,

Robic overkilla z wszystkich trailerow jakie znalazlem, czy jednak wolicie jeden po drugim ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jeden po drugim, ale wyłącz te które ogram na PC, czyli wszystkie, wiec nic nie musisz pisac jednak :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Slabo, bardzo slabo panie Velius, no po kim jak po kim ale zawiodl mnie pan po calosci teraz

Opublikowano

Mam ciezkie warunki do pisania, trzeba jechac na skróty. Btw ta nowelka to Otome, czyli podrywanie chłopów, no nawet ja w takie nie gram :(

Opublikowano

Srednia na meta 86 czyli lepsze niz Xeno2 lub Halo 5. W dodatku zestaw 2w1 czyli jak znalazl dla posiadacza Switch.

A jesli sie nie podoba, to sa inne gry, od groma, do znudzenia ....

z bardzo przyjemnymi postaciami kobiecymi

Opublikowano

>2018

>Dragon's Crown 

xD 

Opublikowano

82 czyli prawie jak Xeno2 i Halo 5 :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.