Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale wytłumacz mi na chuy wyciągasz gierkę sprzed dekady którą każdy ograł na PS3/Vicie? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
44 minuty temu, aphromo napisał:

Ku r wa typie jak masz do kogos problem to chyba .... gadasz z delikwentem bezposrednio, co ?

Nie wiem, nie znam, znowu sie jakies dziwne mysli sie urodzily Ci pod kopula, nie zawracaj mi gitary jakims placzem

tenor.gif?itemid=9536199

Opublikowano

Kto ogral ten ogral, nie wypowiadaj sie w nieswoim imieniu.

Rzecz jasna sa tez inne gry dla innego odbiorcy, do wyboru do koloru, jak juz mowilem, zycia nie stanie, pieniedzy zabraknie na to wszystko :dunno:

Opublikowano

Te wszystkie gry dla Japońców, tak bardzo nikogo w Europie xdddd Sytuacja analogiczna jak z Vitą co ładnie tłumaczy dlaczego ten sprzęt zdechł.

Te PS4 to beka, cisną na renomie PlayStation i potknięciu Xboxa na początku generacji. W tych 70 mln to po części zasługa porażki Microsoftu aniżeli zwycięstwa Sony. Cóż, może PS5 będzie miało więcej dobrych gier niż BB i remastery ze starszych konsol :)

Opublikowano

widać że ze szrotem4 po staremu i apromo jedyna osoba na Polsce która jara się chińskimi bajkami z androida, dobrze że jest XO i Switch z porządnymi i pięknymi grami a nie chińskim szajsem dla upośledzonych  :)

Opublikowano

Po co @YETI grochem o sciane rzucasz, przeciez wiesz ze nic nie maja, zobaczysz ta liste exow jak swinia niebo.

40 minut temu, Daddy napisał:

widać że ze szrotem4 po staremu 

Dokladnie, zalew gier z kazdej strony, roznorodnosc, nawet apromo sie zmeczyl juz wyszukiwaniem.

Chociaz tyle ze zmieniles plyte.

52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Te wszystkie gry dla Japońców, tak bardzo nikogo w Europie xdddd Sytuacja analogiczna jak z Vitą co ładnie tłumaczy dlaczego ten sprzęt zdechł.

Skad ta teza ? JP gry robia niezly wynik w Europie, b.dobry we Francji itp.

Vita zdechla przez glupie bledy i pazernosc.

Opublikowano

Bo strzelanie z karabinu przez 300 godzin do tego samego nie jest generyczne :yakubu:

Tylko meskie gry na meskim padzie, ewentualnie rambo na polsacie.

Opublikowano
W dniu 2.01.2018 o 13:40, Rayos napisał:

kocham te double standards klapow

gierka wychodzi jednoczesnie na Windowsa i Xboxa? A HUI, TO NIE EX BO GRA WYCHODZI TEZ NA KOMPUTER BEKA ZE SPENCERA :dynia: 

gierka wychodzi na PS4 i pc? Ah, jakie to PS4 dobre, jakie te exy wspaniałe :sir: można zagrać na PC? No fajnie, ale to nadal ex :sir: 

Dla nich Nier to nadal ex :sir:

Opublikowano

Dla niektórych zelda, mario kart i splatoon 1.5 to exy :o

Opublikowano

To niech boty wymienia exy które wyszły w tamtym roku i wyjdą w tym, tylko na Xboxa.

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Typie, gdzie Rzym, a gdzie Krym? Znaj skalę.

Dziekuje Paolo ze poruszyles ta wazne kwestie, tak, doskonale zdaje sobie sprawe, ze nie sa to mainstreamowe AAA, tym niemniej nie widze sensu w poruszania kwestii takich gier, poniewaz w mojej opinii na tym forum powinno to byc doskonale kazdemu znane, wiec bylaby to sztuka dla sztuki. Domyslam sie, ze niejeden by sie zdziwil jakby sie dowiedzial, ze np. Dynasty Warriors 9 to .. multiplatforma, ale wole to zostawic jak jest.

Uwazam, ze bezposrednie zaprezentowanie biblioteki na PS4 w sposob jednoznaczy ukroci pewne niepokojace zjawisko w temacie, i posty kilku uzytkownik juz dowiodly, ze moja metodyka dziala.

Staram sie byc uczciwy w tym co robie, dlatego nie wrzucam np. Lost Sphear, poniewaz jest wersja Switchowa, tak, czasem i tak sie zdarza.

Dla lepszej puenty

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

To niech boty wymienia exy które wyszły w tamtym roku i wyjdą w tym, tylko na Xboxa.

Forza Horizon 4

Crapdałn

Piraci z karaibow

i co terassss wstrętny klapie?

Opublikowano

sam też wrzucasz tylko "konsolowe exy", bo wszystkie te chińskie gówna idzie ograć na blaszaku z pentium II

Opublikowano
9 minut temu, gekon napisał:

sam też wrzucasz tylko "konsolowe exy", bo wszystkie te chińskie gówna idzie ograć na blaszaku z pentium II

Dissidia NIE, nowa gra Platinum NIE, Code Realize NIE, L.W.A NIE, Deadly Sins NIE, co tam jeszcze wrzucalem ?

Widzisz bezbeku, posiadacz PS4 nie bawi sie w jakies 18 gier z Directa czy plotki z PPE.pl, doskonale wie na czym stoi.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

poza veliusem i pingiem to nikt nie spojrzy na te stulejarskie crapy

Opublikowano

aphormo sam uskutecznia sztuczne jaranko do chińskich gierek które wyjdą na PS4 i Vite

ale gry MS które wychodzą na Xboxa i Windows Store to już  meh 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego jak zakup Xbox One, tam nikt takimi grami stulejami straszyl nie bedzie.

Tylko pamietaj zeby odpowiednia wersje kupic, bo tutaj to jest albo zloto, albo bloto

Opublikowano

aphromo od kiedy jesteś takim fanem vn? Mam wrażenie że nie masz zielonego pojęcia o tym gatunku.

Opublikowano
2 minuty temu, Playstation napisał:

aphormo sam uskutecznia sztuczne jaranko do chińskich gierek które wyjdą na PS4 i Vite

ale gry MS które wychodzą na Xboxa i Windows Store to już  meh 

Swietnie, niech wychodza, dwie pieczenie na jednym ogniu, Vita znaczy zycie w 2018, a aphromo zadowolony dalej na PS4.

Rowniez ubolewam, ze MS sprzedal exy Xboxa w imie ratowania sprzedazy gier, WS, co poradze, wpuscili chamstwo na salony, niech sie bawia,udanej imprezy zycze.

Sztuczne jaranko ? A no tak, juz ogralem te gry ktore jeszcze nie wyszly,jaram sie, tak. 

Jak Metroidem i Fable 4:banderas:

2 minuty temu, kes napisał:

aphromo od kiedy jesteś takim fanem vn? Mam wrażenie że nie masz zielonego pojęcia o tym gatunku.

Kim jestes i po Ci to wiedziec ? Czy to cos zmieni ?

Opublikowano

ale jesteś serio taki głupi?

czym się różni to że Sony wydaje gierki na SWOJE konsole, od tego co robi Microsoft? 

Opublikowano

Czy w Polsce od nowego roku zalegalizowano twarde narkotyki ze apromo juz calkiem odlecial czy jaki chuy?

Opublikowano
7 minut temu, Playstation napisał:

czym się różni to że Sony wydaje gierki na SWOJE konsole, od tego co robi Microsoft? 

To proste, jest cos takiego jak Remote Play,cross buy, cross save, natomiast Play Anywhere spowodowalo to ze posiadacze konsolek MS dziela sie gierkami z lapkami z biedry, nie dostaja nic w zamian z oferty gier na PC i najczesciej graja w gorszej jakosci niz piraci z torrentow, ktorzy z ubawieniem komentuja ceny gier na konsole.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.