Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie tego Crapdowna trzymają i trzymają choć słabizna totalna (tylko jedynka była w miare jakaś swego czasu) a Scalebound skasowane. 

No nic w tym roku trzeba kupić koksa bo #halogirsyforza.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

caSaezA.png

kolejny Godrizon  nadchodzi, Spencer nie ma litości :xboss:a na Playstation co, dalej płacz po zamkniętym Evolution i Liverpool Studio? i pogrzebowe wspomnienia w temacie Drivecluba? 

Opublikowano

co za zaskoczenie

Opublikowano

czemu mamy sie jarac multiplatforma?

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

co za zaskoczenie

widocznie Microsoft za bardzo nas rozpieszcza i za bardzo przyzwyczaił  do systematycznego wypuszczania świetnych racerów. Microsoft ty koorvo

Ciekawe jak to jest żyć w świecie w którym wypuszczanie regularnie bardzo dobrych gier to coś złego? 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

Heh - trochę zaskok gdy zobaczyłem, że na liście PC są aż 3 pozycje "Great Games" powyżej 90%. Patrzę jednak na listę i co widzę:

1 Divinity: Original Sin II - 93%

2 Okami HD  - 93%

3 Bayonetta - 90%

Okami i Bayonetta - który mamy rok teraz na PC? xDDDDD

Opublikowano

Wciaz jedyny sensowny wybor to (pipi) na xboxa. 

Opublikowano

"Eksbokowe "eksluziwy" są eks - nie dość, że wyszło ich akurat tyle, by obsadzić pudło, to jeszcze we wszystkie trzy da się zagrać również na PC"

CD-Action? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Kolejna Forza Horizon? I to zarówno na smoki jak i skorpiony? :fsg:

a posiadacze stejplejszon jak zwykle z ch,ujem w dupie i driveclubem bez nawet patcha do pro xddd

ale spokojnie, może są jakieś chińskie bajki ze steama na przyszły rok zaplanowane, żebyście mogli się pocieszyć do trailerów

Opublikowano

6296304.jpg

cudownie będzie pośmigać w takich krajobrazach :banderas: 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

tym razem spokojnie 200h giercowania pęknie, już mi się robi mokro na samą myśl co mistrzowie z PG wyciągną z X1X i jak będzie się cudownie lawirowało tymi krętymi, wąskimi uliczkami w pięknej, górzystej Japonii

a do tego czasu Blizzard Mountain i Hot Wheels wciąż mam do zaliczenia, bo póki co w 150h to jedynie na 100% w FH3 wystarczyło, dziękuję Ci Panie :xboss: 

Opublikowano

bedzie zetta w forzie?

Opublikowano
54 minuty temu, Playstation napisał:

caSaezA.png

kolejny Godrizon  nadchodzi, Spencer nie ma litości :xboss:a na Playstation co, dalej płacz po zamkniętym Evolution i Liverpool Studio? i pogrzebowe wspomnienia w temacie Drivecluba? 

OMG kto by pomyślał :obama:

Opublikowano

czytając posty Exacta i havena (co za para xD) mam wrażenie, że Microsoft w ramach niespodzianki powinien skasować Forza Horizon i rozwiązać umowę z Playground Games. Wtedy byłoby wszystko czego oczekują od rynku gier wideo, czyli: Suspens, Napięcie, Zwroty Akcji i Niespodzianki 

Opublikowano

Co to byłby za przepych na rynku arcade racerów! NfS ze skrzynkami (na ironię chwalony za podobieństwo do Horizona), Dirt i DriveClub z 2014 roku z obrzydliwym aliasingiem.

:obama: 

Z racingiem nigdy nie było tak dobrze.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

xD  no temat o nowym NFS to niezła beka 

Koneserzy Playstation zagrali w słabego klona Horizona i piszą rzeczy w stylu: 

Cytat

Jak ktoś jak ja ma ochotę się bezstresowo pościgać to nfs jest obecnie najlepszym wyborem

Cytat

Ta gra jest genialna, jest to mój pierwszy NFS na PS4. Obecnie ogrywam tą genialną grę na prosiaku i wszystko mi się podoba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.