Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, kermit napisał:

sieciowe strzelanki kur.wa ile wy macie lat

żaba czy ty czasem nie namawiałaś ludzi na fortnite? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to nie bylem ja

Opublikowano

gramy w kalambury - kim jestem:

- 'SONY QF.A, TYLKO SONY KUUUF.AAA, miliony sprzedanych gownianych konsol to jest to, JE.BAC PC, (pipi)A.C Xbox, TYLKO SONY MUFIE FAM KUUUUr.FAAAAA."

- "Ja tam jestem za roznorodnoscia"

xD

Opublikowano

Cały czas mnie zastanawia, który to troll z gameonly.

Opublikowano

Sprawdzcie inbox'a - takie cos rzekomo dostaja ludzie. Nie wiem czy prowo czy nie ale wyglada na real

oJNcCtA.png

Tp2W7y9.jpg

Opublikowano

Zagadka sie rozwiazala, nikt nie trafil niestety.

Ciekawostka- Nintendo wyda na Switch w rok z groszami tyle remasterow, ile Sony na PS4 do tej pory. Not bad.

2 godziny temu, Rayos napisał:

Sony, co tam, remaster Soulsow w najgorszej stacjonarnej jakości? ^^?

Jesli mowisz o mid genach to na obu bedzie 4K, na amatorach 1080p. Swoja droga, za remaster na Switcha odpowiada nieznane chinskie studio, a za wersje PS4,X1.. polskie studio ktore portowalo juz m in. Dragon Dogme, Devil May Cry 4 ale takich detali pan sciemniacz nie musi wiedziec.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spoko. Switcha podłączymy pod bravię, ziarno da ustawienia by gra miała HDR i 60 klatek, a wulfen pod 4K i będzie lepiej niż na X1 i PS4.

Opublikowano

mk8d, pokken, bayo1, bayo2, donkey kong, hyrule warriors

vs

wipout hd, wipeout fury, wipeout 2048, tearaway, gravity rush, the last of us, god of war3, bayond two souls, uncharted1, uncharted2, uncharted3, jak and dexter1, jak and dexter2, jak and dexter3, escape plan

wymieniac dalej? cos slabo z liczeniem na feriach, byla chyba pala z matmy na polrocze

Opublikowano

o newsy z dupy? tez dam

na nintendo switch w pol roku sprzedalo sie tyle exow ile w sumie poszlo na playstation 1,2,3,4, vite i psp lacznie od 1982

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Spoko. Switcha podłączymy pod bravię, ziarno da ustawienia by gra miała HDR i 60 klatek, a wulfen pod 4K i będzie lepiej niż na X1 i PS4.

Zadne ustawienia nie dadza nam HDR jesli sprzet tego HDR nie obsluguje , 60 klatek z tego co slyszalem w tych grach czesto jest, no mozna uzyc uplynniacza, ale to juz chyba lepiej poczekac na HDMI 2.1 czy inne cuda. Nie rozumiem jakim cudem mozesz tak obrazac innych nie w betoniarni ale juz wuj z tym.

2 minuty temu, Ficuś napisał:

wymieniac dalej? cos slabo z liczeniem na feriach, byla chyba pala z matmy na polrocze

Tlou, Gow, kolekcja Cage, kolekcja Drake, Gravity rush,wipeout kolekcja,-6

mk8,hyrule warriors,bayo,bayo2,twewy,donkey,-6

5 minut temu, kermit napisał:

na nintendo switch w pol roku sprzedalo sie tyle exow ile w sumie poszlo na playstation 1,2,3,4, vite i psp lacznie od 1982

Wroc do tego fortnite zabko

Opublikowano

a ty do moszny starego

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Nie rozumiem

Wszyscy zdają sobie z tego sprawę.

Opublikowano
21 minut temu, Ficuś napisał:

wipout hd, wipeout fury, wipeout 2048, tearaway, gravity rush, the last of us, god of war3, bayond two souls, uncharted1, uncharted2, uncharted3, jak and dexter1, jak and dexter2, jak and dexter3, escape plan

loco roco remaster 1&2, patapon, journey, flow, flower, parapa the raper, heavy rain i lista się ciągnie

Opublikowano

jak skreslil escape plan, jak and dextery czy tearaway, trzy czesci uncharted, ktore mozna kupic osobno to kolekcja ale juz bayo1 i bayo2 co wychodza w jednym pudle to dwie oddzielne xdd

ok pisalem ze to nie koniec listy lecimy dalej:

parapa the rapper

locoroco1

locoroco2

patapon

Opublikowano

Nie mówiąc, że ładnie przeskoczył Crasha, Ratcheta, Yakuzy, a zapowiedziano jeszcze Medievila czy Shadow. Ktoś powie, że to remake'i, ale czy to nowe gry? Dodano do nich jakieś elementy których nie było w oryginale? Wyparcie klapów znów wchodzi na wyższy poziom.

Opublikowano

Wymieniam tylko te od sony, jak dodac remastery od 3rd devow to juz pelnoprawna patologia

Opublikowano

Czyli 23 vs 6 i rosnie 

Opublikowano

Nie ma to jak zrobić przesiadkę z jednej platformy na drugą i cały czas być radykalnym jednoplatformowcem tylko w innym obozie. Ehhh.

Opublikowano

Tytuł nintendofaga 2017 zobowiązuje, dobrze go wytrenowaliśmy przez ostatni rok :lapka: 

Opublikowano

jeszcze to

Opublikowano

a to przepraszam :lapka: ale i tak obejrzyjcie trailer skumajcie te kocie ruchy 

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.