Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

dobra, skończ ściągać hentaje z persony to ci spotify przestanie ciąć

szkodniku

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Przecież FM7 na XoX wygląda lepiej, niż GTŚmieć na Plejbece PRO także nie wiem co tam ćpacie w tym Bełchatowie.
DF ma inne zdanie.
Gadanie, że Horizon jest niestabilne w fps to można sobie w między bajki włożyć, tak samo pitolenie o Uncharted 4 jakoby grafika była ujowa, jednak kolega Ocelot niech idzie do okulisty, bo większej bzdury już nie widziałem. W ogóle cały ten robak dogania już jednak poziom aphromo, ciągle tylko grafika i grafika i jakie to ps4 to guwno rozmazane, możesz również to samo się przyłączyć do mendrka, bo Ci się płyta już dawno zacięła od tego ciągłego samego piedolenia dupy maryny, męczysz tak samo jak mendrek.
Ocelot? Najlepszy przykład, zazywasz... przegrywasz. Kolejny robak do spuszczeniu w kiblu.
Opublikowano

Jestes technologicznym troglodyta skoro nawet spotify nie potrafisz uruchomic bez problemow xD SPOTIFY q.RWA xD sprawdz moze czy kalkulator dziala ci jak nalezy. Najwiekszym trolem, nieudacznikiem zyciowym to na tym forum jestes ty, przegrywie. Idz priorytety swoje sprawdz zeby ci za 3 miesiace zostalo na switcha...

Opublikowano

Ludzie narzekali na PLASTIKOWY dock zrobiony słabo to Nintendo poszlo o krok dalej, beda KARTONOWE docki :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tego to nawet ja nie jestem w stanie bronić XD 

No ale pomysl ciekawy, wykorzystanie sensorow, hd wibracji itd itp do takich rzeczy bardzo spoko. ale kwa... kartony :dynia: 

Opublikowano

Pomysl ciekawy, teraz akcesoria bedziemy zamiast z ultimy zamawiac w papierniczym koło warzywniaka :yakubu:

Opublikowano

Serio jaracie się tym Nintendo? Xd

Opublikowano

Ocelocik jak zawsze pojazdy personalne jak nie ma argumentow, i rzecz jasna jutro pojutrze bedzie lamal rece ze tylko wyzywajo na forum, gdzies to juz widzialem...

57 minut temu, Faka napisał:

W ogóle cały ten robak dogania już jednak poziom aphromo, 

Nie no to juz wojne oznacza panie faka, ja nigdy nie robilem zadnych memow czy tam gadania ty zresz co ja wysrywam itp

edit - zapowiedz Nintendo dla dzieciecia..

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
16 minut temu, Ocelot napisał:

Jestes technologicznym troglodyta skoro nawet spotify nie potrafisz uruchomic bez problemow xD SPOTIFY q.RWA xD sprawdz moze czy kalkulator dziala ci jak nalezy. Najwiekszym trolem, nieudacznikiem zyciowym to na tym forum jestes ty, przegrywie. Idz priorytety swoje sprawdz zeby ci za 3 miesiace zostalo na switcha...

Umiem. Wchodzę w menu konsoli, klikam X na padzie od Playstation i słucham muzyki jak człowiek. Ale spoko, pclabowi treserzy dobrze cię wychowali, jak komuś coś nie działa poprawnie bo pc to ch*jowa platforma do rozrywki/gier, to powiedz że się nie zna :dynia:

Nie miałeś się przypadkiem wylogować i nie wracać? ;)

Opublikowano

dobra mendrolina ale nie woz sie nie bedziesz ludzi tutaj ustawial po katach

Z racji tego, ze Nintendowcy dostali ostre lanie od samej firmy, wrzucam multiplatforme ktora wyjdzie na wszystko poza Xbox One:yao: jeszcze ktos wychwala Play Anywhere ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zrobie to zaraz po tobie.

Czyli co, chcesz nam powiedziec, ze to jest obiektywny stan rzeczy ze majac nowy, w miare nowoczesny system bez wirusow, z normalnym windowsem, bez grzebania w ustawieniach, spotify po prostu nie dziala, tak? Czyli miliony ludzi nie uzywa tej aplikacji na kompie bo przeciez nie dziala, tak? No bo rzeczywiscie to nie moze byc twoja wina - no skad q.rwa. 

Nie wiem skad ty sie ur.wales - ale jesli rzeczywiscie nie trrollujesz i jestes tak niekompetentny ze nie potrafisz (pipi)anego spotify uruchomic bez problemow na kompie w 2018 roku - to rzeczywiscie pare spraw stalo sie dla mnie jasnych. Wysoki sadzie, nie mam dalszych pytan.

Opublikowano
27 minut temu, Velius napisał:

Ludzie narzekali na PLASTIKOWY dock zrobiony słabo to Nintendo poszlo o krok dalej, beda KARTONOWE docki :dynia:

Coś wspaniałego, nintendo znowu wyznacza trendy, ficuś juz ma mokro

Opublikowano

Ocelot jaki rage i frustracja bo mu blache obrazajo xD O nie nie, tak nie bedzie, w CW obrazac blache, nie za mojego zywota takie cuda, jeszcze troche zycia w piersiach zostalo...

Znalezione obrazy dla zapytania triggered

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Konsole sa plastikowe, blacha jak sama nazwa wskazuje, z wysokiej jakosci blachy wiec napewno jest zazdrosc o tworzywo, dlatego tak sie szkaluje komputery.

Opublikowano

Ale Spotify to nie żadna filozofia, włączasz app'kę i działa. Znaczy bezproblemowo to tylko na konsolach, bo tam musi. PC od zawsze cierpiał na problem tryliona konfiguracji i powodów że coś nie działa może być tyle samo. Od czego jest masa tematów na internecie, ale przyznam nawet nie chce mi się w nie wchodzić, konsole przyzwyczaiły mnie do luksusu nie robienia tego.

Chociaż ostatnio w przypadku gier to po prostu sami twórcy mają wywalone na piecyki, więc się nie przykładają i żadne tematy tu nie pomogą. Ale po co mieliby się starać? Rycerzyki takie jak Ocelot i tak kupią, a jakby ktoś na forach podniósł głos że port popsuty, to powiedzą mu że to jego wina... :dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Velius napisał:

Konsole sa plastikowe, blacha jak sama nazwa wskazuje, z wysokiej jakosci blachy wiec napewno jest zazdrosc o tworzywo, dlatego tak sie szkaluje komputery.

Nozyczki gotowe czy jednak 249 za p r o f e s j o n a l n y karton z najlepszej jakosci ?

Blacha ? Synonim beki, nawet tutaj na forum byla sytuacja ze przez blad wy(pipi)alo wszystkim zalogowanym hasla na wierzch, oj Sqare jak za mna chodzil wtedy :)

Ktos tam sie pultal bo mial imie i nazwisko jako haslo, straszyl Prokuratura, to byles Ty Czezare ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kartony juz zamowione, mam insidera w Nintendo i zlozylem mega zamowienie w magazynie biedronki zanim ceny pójda w góre, najpierw bitcoin i karty gaficzne, teraz nintendo i kartony, niedlugo przeprowadzka bedzie kosztowala majatek.

Widze ze jestes niedoinformowany @aphromo, serwer obecnie stoi na PS4.

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

to powiedzą mu że to jego wina... :dynia:

Nie no Mendrek ale Tobie to moze nie chodzic za wieloletnia nienawisc i brak szacunku do marki

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Fake Kaz jak zwykle zaoral

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Widze ze jestes niedoinformowany @aphromo, serwer obecnie stoi na PS4.

No i ? To cos zmienia ? Ja bym powiedzial ze mega beka raczej ze nawet Spotify biedactwa maja z panskiego stolu.

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

No i ? To cos zmienia ? Ja bym powiedzial ze mega beka raczej ze nawet Spotify biedactwa maja z panskiego stolu.

No ja bym nabral troche dystansu, zeby odrazu nazywac konsolorzy biedactwami, PS4 nie jest takie zle :)

Opublikowano

mówiłem już dawno temu, że mendrol jak kupi pc to zaraz mu nic nie będzie działało i w ogóle będzie najbardziej pechowym użytkownikiem tej platformy na świecie

Opublikowano

trzeba być specjalnie uzdolnionym, żeby tak prosta aplikacja jak spotify nie działała komuś na pc

Opublikowano
5 minut temu, Wolfie_ napisał:

Fake Kaz jak zwykle zaoral

Nintendo skończyło się na 3dsie, teraz  nie różni się od konkurencji, płatny online, oczywiscie usługa najgorsza z dostepnych bo oni nie potrafia w internet. Patche, season passy, dlc w postaci figurek, kartony i klepanie remasterow. [`]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.