Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Poniewaz niedawno zostalem zbanowany za wyzywanie ( dzieki koledzy za szpagacik ) odpisze tak :

W co tam Mazzeo giercujesz na swoim xboxie ?

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie jestem tym faktem zdziwiony dziekuje za rozmowe

Opublikowano

ale przeciez ty pisales 10 stron temu, ze nigdy nie robisz pojazdow osobistych i zawsze jestes merytoryczny. kogos zwyzywal?

+ bonus pytanie: jaki zawod ma mendrek? ciekawi mnie w jakiej branzy osoby tak ograniczone moga pracowac

Opublikowano

Zgaduje ze w cyrku pracuje

Opublikowano

cyrk to jest w nintendo labo czy innej zeldzie

Opublikowano

Co by nie było większość zarzutów Ocelota to z dupska wzięte. Płatny online po PS2 czy brak wyświetlania znajomych online :reggie: No i jeszcze zarzut że cebuli nie może robić.

Cebulot

Opublikowano

No pewnie, informuje Was misiaczki jesli ktos o tym nie wie, mianowicie de facto mozecie sobie, serca moje, kupic padzik od Hori bez swiatla ala pad 360

https://www.polygon.com/2018/1/12/16878026/hori-onyx-ps4-controller-xbox-layout

Poniewaz do Switcha jest obowiazek dokupic dodatkowy gamepad, to smialo - forumkowym konsensusem- mozna uznac wydatek za nieistniejacy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

coby nie bylo to przydaloby sie nauczyc czytac:

" Sony jest je.banym rakiem po ps2 - platne online,  (...) dalsze argumenty". myslnik na poczatku byl zakonczeniem pierwszego stwierdzenia i rozpoczeciem wyliczenia.

+ jaki zarzut ze cebuli nie mozna robic? Napisalem ze nie moge zmienic regionu konta zeby jak czlowiek z zagranicznej karty kredytowej kupowac gry - gdy to sie probuje zrobic, psszrot mowi 'niet! - dawaj polska karte skoro przed 10 laty zarejestrowales konto w polsce'.

+ widocznosc znajomych moze i dodali z biegiem czasu - na poczatku na pewno nie bylo a ze gowniaka wlaczam w celu ogrzania pokoju (no bo ku.rwa chyba dla gier nikt nie wlacza) i nie bede w tym ulomnym dashboardzie w settingsach sie bawil, to hooy ;)

ps4bieda na wieki wiekow (pipi) pozostanie

Opublikowano
Cytat

W pierwszym kwartale, SoTc, Ni No Kuni 2, Yakuza 6, Monster Hunter, Dragon Ball, raczej na 90% Kratos i jeszcze kilka pewniakow o których zapomniałem. Godne rozpoczęcie roku, dla każdego coś miłego :) 

Jak myślicie, w ile z tych gier zagra yeti w tym roku? 

Opublikowano

A Ty ?

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

A Ty ?

Więcej niż on. 

Opublikowano

11 minut temu, MaZZeo napisał:

Srotfl, same japońszczyzny których wstyd odpalać i jakiś remaster z PS2 no nie ma co.

Przynajmniej cos nowego, mozna dac szanse a noz widelec sie spodoba. Obowiazku nie ma, jest mozliwosc wyboru.

No i Sotc remake zreszta pewnie dla Cb nowa gra.

8 minut temu, suteq napisał:

Więcej niż on. 

Twoje pieniadze, Twoja wola...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kur.wa nie o to chodzi typie. Chodzi o to, że yeti jak zwykle sie spuszcza ile to za(pipi)istych gier wyjdzie na plejstejszyn a potem wchodzi sie na jego profil i sie widzi jedna nowa i 5-letnie tlou. 

typowy teoretyk gawedziasz jak mendrek

Edytowane przez suteq

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

Chodzi o to, że yeti jak zwykle sie spuszcza ile to za(pipi)istych gier wyjdzie na plejstejszyn a potem wchodzi sie na jego profil i sie widzi jedna nowa i 5-letnie tlou. 

typowy teoretyk gawedziasz jak mendrek

Biblioteka gier to najwieksza zaleta PS4 i mozna uzywac jej jako argumentu w dyskusji, nie posiadajac wszystkich gier, tak samo jak mozna uzywac argumentu o wiekszej mocy Xbox one X wzgledem Pro, samemu nie posiadajac rzeczonego Xboxa. Idac Twoim tokiem rozumowania, osoba chwalaca wieksza moc Xa powinna kupic kazda multiplatforme, ktora dziala lepiej niz na Pro.

Causa finita.

Pozornie masz racje, z tym kupowaniem/graniem, z drugiej strony krytykanci tez w te gry nie zagraja a sie wypowiadaja, wiec tutaj zachodzi rownosc broni.

tld'r- mozna walic czym popadnie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Slucham? 'Mozna walic czym popadnie'????

Tu jest Console Wars - licza sie tylko fakty, prawda i merytoryka. Kazde zdanie, kazdy wyraz, kazda litera powinna byc przeanalizowana 20-krotnie aby byla jednoznaczna i prawdziwa.

Je.bac PS4

Opublikowano
12 minut temu, Ocelot napisał:

Slucham? 'Mozna walic czym popadnie'????

Tak. Co tam jest lepsze na PC niz PS4 ? Wiecej indykow ? A ile ograles rzeczonych indykow ze sie wypowiadasz, kolego ? Takie swietne a widziales na oczy je chociaz ?

No wlasnie. Tak mozna w nieskonczonosc ze wszystkim.

12 minut temu, Ocelot napisał:

Tu jest Console Wars - licza sie tylko fakty, prawda i merytoryka. Kazde zdanie, kazdy wyraz, kazda litera powinna byc przeanalizowana 20-krotnie aby byla jednoznaczna i prawdziwa.

Takiego obowiazku nie ma, ale juz bez kitu ze jedna strona dyskusji bedzie stawiac wymagania, ktorych sama nie spelnia, drugiej stronie.

PS4 od zawsze na zawsze

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

latest?cb=20150903211302

moze zrob kolejny tydzien przerwy od tego tematu.

Opublikowano

Najbardziej zabawne jest to, że OC Lot ugrzązł na platformach do grania z mnóstwem patologii - PC i Xboxie, gdzie nienawiść do Sony (oparta o niewiedzę typu: "nie umiem w powiadomienia konsoli") przesłania mu owe patologie. Pewnie po każdym zasadzonym mu przez aimbota headshocie, czy to oczekując na ex'y AAA, tłumaczy sobie w główce że "ale ci na ps4 to mają gorzej". Coś jak w konkluzji w kawale o plemieniu co budowało atomówkę na Erewań :)

W sumie to chciałbym mu jakoś pomóc, szkoda jakby ta generację przekisił odmawiając sobie grania na PS4. Bo w tej generacji co mądrzejsze boty i rycerzyki, mimo plucia na Sony i tak po kryjomu sobie na PS4 pogrywają ;)

Opublikowano

da się zrobić :rolleyes: 

e: mendrek mi się wciął.

Opublikowano

Nie ma sensu. Nie zobaczylem dobrego CW, krytykanci znikneli.

Anyway, jak juz jestesmy przy bibliotece gier na PS4:yakubu:...

Spoiler

Opublikowano

Malo innych gier wychodzi ? Zajrzyj do Granblue na PS4 co Czekolada wrzucil, lepsze pierwsze wrazenie niz Automata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.