Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

twoj adres tez znam creepspin

Opublikowano

7 minut temu, Ficuś napisał:

no czekam na dowody tego belkotu z cw przelanego tutaj, wychodzicie z cw to wycierajcie raczki i buty, a nie ciagnijcie tego dalej

W dniu 14.06.2016 o 04:19, Ficuś napisał:

sonowski dead rasing, jezu jakie to dobre

W dniu 14.06.2016 o 10:38, Ficuś napisał:

niech ktos w sony splonie jak oni w tej grze nie daja jakiegos trybu hordy w co-opie bo te dzikie fale zombiakow az sie o to prosza

Potem kupno Switcha i.....

W dniu 13.06.2017 o 05:42, Ficuś napisał:

zero podjarki, dramatycznie generycznie to wyglada

Takie coś może być? :D

Opublikowano

jaka zmiana o 180 stopni w rok :dynia:  no ale cóż, nie od dziś wiadomo, że Nintendo otwiera oczy na sporo rzeczy i po zagraniu w pozycję od Big N wstystko inne wydaje się być generyczne, bez polotu :sir: 

Opublikowano

typowy syndrom jednoplatformowca

Opublikowano

to o jednej grze przeciez, a ma byc o kazdej :D

no i kuvva mac serio mam sie jarac days gone? nie wyglada to generycznie? przeciez polowa ludzi na forum ma wywalone na ta gre i sie nia nie jara

kyo widze kolejny co mysli ze gdyby nie switch to nagle days gone by bylo goty goty goty u mnie

Opublikowano

Ale o chuj Ci chodzi chłopie? Więcej luzu :D Ja się śmieję tylko xD Chciałeś dowód to masz. Wszedłem w DG, przejrzałem dosłownie 3 strony i wkleiłem.

W dniu 15.06.2016 o 16:48, Ficuś napisał:

mam nadzieje, ze kazda lokacja w grze bedzie oferowac takie mozliwosci, bardzo fajne rozszerzone demko

w fullu jak dojdzie energia te uciekanie przed ta chmara bedzie mega stresujace :P

0PfMfYb.gif

Opublikowano

na szczęście ludzie grający w nowego gowa będą czymś więcej niż mężczyznami, a pedalskie nintendo grać w kartony i bayonnete bo przeciez grać kobietą w grze to brak immersji xdddddddddddddddd

Opublikowano

God of war? Nie wyglada tak zle. Kupi sie uzyweczke zeby nie dac zarobic sony :cool:

Opublikowano

kyo nie zgrywaj obiektywnego w mojej ocenie bo od dawna dobrze oboje wiemy, ze tak nie jest

jakos o horizonie majac switcha dalej potrafie sie wypowiadac:

W dniu 7.01.2018 o 22:12, Ficuś napisał:

mnie tez po zachwytach grafa poczatek srednio sie podobal, balem sie, ze cala gra to bedzie siedzenie w krzaku i one hit kill do robotow o AI zyletki, ale jak juz wychodzimy z horizonowego bialego sadu i otwiera nam sie wiekszosc swiata gry i mozliwosc walki z wiekszymi to walki do konca mnie nie znudzily, a wrecz caly czas zachwycaly

W dniu 20.12.2017 o 15:25, Ficuś napisał:

mega warto, piekny i swietny szpil ale rozejrzalbym sie za pudlem

Opublikowano

ja kupie remastera na ps5 z rozbudowanym trybem fotograficznym by robić zdjęcia umięśnionemu mężczyźnie z gołym torsem by nie wyjść na pedała

Opublikowano

@Kyo

:obama: przez niego ostatnio 3 razy się zastanowie zanim coś gdzieś napisze o gierce. Bo ma zawsze haka jak kiedyś coś innego napisałeś :)

Opublikowano

Ale weź nie odwalaj blantiego z tym tłumaczeniem się przed wszystkimi. Przecież to Twoje posty, nie moje. Zrobiłem to dla plusików przecież xD

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

@Kyo

:obama: przez niego ostatnio 3 razy się zastanowie zanim coś gdzieś napisze o gierce. Bo ma zawsze haka jak kiedyś coś innego napisałeś :)

Jakbyś miał dostęp do bay danych i jednym prostym skrypcikiem wyciągał wszystkie brudy na każdego, to też byś mógł kozaczyć ;)

Opublikowano

Tylko że ja nie mam dostępu do bazy danych :lapka: Tylko Perez.

Opublikowano

Dobrze że horizon zero dawn krytykowałem od początku. Tutaj nie ma się do czego przyczepić. Hype przed premierą i zawód po premierze :D

Opublikowano
31 minut temu, Jakim napisał:

Jak to się sprawdzi to zapewne tak Sony jak i Nintendo zrobią to samo. Zawsze tak było.

Szkoda tylko że w dalszym ciągu w tym abonamencie Sony będzie miało lepsze, i wiecej gier niż micro. I znowu wygra.

Nintendo się nie liczy bo to geje.

no sony wygra usługą której nie ma i grami których też nie ma :)

Opublikowano

No Ficek pozbył się wewnętrznego klapa. Nic tylko się cieszyć.  Wielką aferę Kyo chce z tak pozytywnej rzeczy zrobić ;]

Nie zmienia to faktu, że Gays Done nadal wieje chvjozą.

Opublikowano

2 minuty temu, Kyo napisał:

Tylko że ja nie mam dostępu do bazy danych :lapka: Tylko Perez.

Sorry za pomówienia w takim razie :drinks:

Opublikowano

dobra nikt nie łapie bait-u ;/ ide pograć w gierki

Opublikowano

Jak Sony nie da choćby kompatybilności wstecznej z PS4 to niech gniją.

Opublikowano

sony z remasterami za 60$ w boxie na ps5

a kupujesz xbox two i masz gierki z xboxa, 360, ona, wszystkie w 8k z sejvami z chmury i za 30zl xddd

Opublikowano

no jak ps5 nie bedzie mialo wstecznej z PS4 to to juz nawet beka nie bedzie :shotgun:  Xbox Two wsteczna z OG Xbox, Xbox 360, Xbox One, a Xbox One X kompatyblny do przodu z Xbox Two :fsg: tak bedzie a PS5 bez wstecznej zostanie zdeptane niczym karaluch 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.