Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

twoj adres tez znam creepspin

Opublikowano

7 minut temu, Ficuś napisał:

no czekam na dowody tego belkotu z cw przelanego tutaj, wychodzicie z cw to wycierajcie raczki i buty, a nie ciagnijcie tego dalej

W dniu 14.06.2016 o 04:19, Ficuś napisał:

sonowski dead rasing, jezu jakie to dobre

W dniu 14.06.2016 o 10:38, Ficuś napisał:

niech ktos w sony splonie jak oni w tej grze nie daja jakiegos trybu hordy w co-opie bo te dzikie fale zombiakow az sie o to prosza

Potem kupno Switcha i.....

W dniu 13.06.2017 o 05:42, Ficuś napisał:

zero podjarki, dramatycznie generycznie to wyglada

Takie coś może być? :D

Opublikowano

jaka zmiana o 180 stopni w rok :dynia:  no ale cóż, nie od dziś wiadomo, że Nintendo otwiera oczy na sporo rzeczy i po zagraniu w pozycję od Big N wstystko inne wydaje się być generyczne, bez polotu :sir: 

Opublikowano

typowy syndrom jednoplatformowca

Opublikowano

to o jednej grze przeciez, a ma byc o kazdej :D

no i kuvva mac serio mam sie jarac days gone? nie wyglada to generycznie? przeciez polowa ludzi na forum ma wywalone na ta gre i sie nia nie jara

kyo widze kolejny co mysli ze gdyby nie switch to nagle days gone by bylo goty goty goty u mnie

Opublikowano

Ale o chuj Ci chodzi chłopie? Więcej luzu :D Ja się śmieję tylko xD Chciałeś dowód to masz. Wszedłem w DG, przejrzałem dosłownie 3 strony i wkleiłem.

W dniu 15.06.2016 o 16:48, Ficuś napisał:

mam nadzieje, ze kazda lokacja w grze bedzie oferowac takie mozliwosci, bardzo fajne rozszerzone demko

w fullu jak dojdzie energia te uciekanie przed ta chmara bedzie mega stresujace :P

0PfMfYb.gif

Opublikowano

na szczęście ludzie grający w nowego gowa będą czymś więcej niż mężczyznami, a pedalskie nintendo grać w kartony i bayonnete bo przeciez grać kobietą w grze to brak immersji xdddddddddddddddd

Opublikowano

God of war? Nie wyglada tak zle. Kupi sie uzyweczke zeby nie dac zarobic sony :cool:

Opublikowano

kyo nie zgrywaj obiektywnego w mojej ocenie bo od dawna dobrze oboje wiemy, ze tak nie jest

jakos o horizonie majac switcha dalej potrafie sie wypowiadac:

W dniu 7.01.2018 o 22:12, Ficuś napisał:

mnie tez po zachwytach grafa poczatek srednio sie podobal, balem sie, ze cala gra to bedzie siedzenie w krzaku i one hit kill do robotow o AI zyletki, ale jak juz wychodzimy z horizonowego bialego sadu i otwiera nam sie wiekszosc swiata gry i mozliwosc walki z wiekszymi to walki do konca mnie nie znudzily, a wrecz caly czas zachwycaly

W dniu 20.12.2017 o 15:25, Ficuś napisał:

mega warto, piekny i swietny szpil ale rozejrzalbym sie za pudlem

Opublikowano

ja kupie remastera na ps5 z rozbudowanym trybem fotograficznym by robić zdjęcia umięśnionemu mężczyźnie z gołym torsem by nie wyjść na pedała

Opublikowano

@Kyo

:obama: przez niego ostatnio 3 razy się zastanowie zanim coś gdzieś napisze o gierce. Bo ma zawsze haka jak kiedyś coś innego napisałeś :)

Opublikowano

Ale weź nie odwalaj blantiego z tym tłumaczeniem się przed wszystkimi. Przecież to Twoje posty, nie moje. Zrobiłem to dla plusików przecież xD

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

@Kyo

:obama: przez niego ostatnio 3 razy się zastanowie zanim coś gdzieś napisze o gierce. Bo ma zawsze haka jak kiedyś coś innego napisałeś :)

Jakbyś miał dostęp do bay danych i jednym prostym skrypcikiem wyciągał wszystkie brudy na każdego, to też byś mógł kozaczyć ;)

Opublikowano

Tylko że ja nie mam dostępu do bazy danych :lapka: Tylko Perez.

Opublikowano

Dobrze że horizon zero dawn krytykowałem od początku. Tutaj nie ma się do czego przyczepić. Hype przed premierą i zawód po premierze :D

Opublikowano
31 minut temu, Jakim napisał:

Jak to się sprawdzi to zapewne tak Sony jak i Nintendo zrobią to samo. Zawsze tak było.

Szkoda tylko że w dalszym ciągu w tym abonamencie Sony będzie miało lepsze, i wiecej gier niż micro. I znowu wygra.

Nintendo się nie liczy bo to geje.

no sony wygra usługą której nie ma i grami których też nie ma :)

Opublikowano

No Ficek pozbył się wewnętrznego klapa. Nic tylko się cieszyć.  Wielką aferę Kyo chce z tak pozytywnej rzeczy zrobić ;]

Nie zmienia to faktu, że Gays Done nadal wieje chvjozą.

Opublikowano

2 minuty temu, Kyo napisał:

Tylko że ja nie mam dostępu do bazy danych :lapka: Tylko Perez.

Sorry za pomówienia w takim razie :drinks:

Opublikowano

dobra nikt nie łapie bait-u ;/ ide pograć w gierki

Opublikowano

Jak Sony nie da choćby kompatybilności wstecznej z PS4 to niech gniją.

Opublikowano

sony z remasterami za 60$ w boxie na ps5

a kupujesz xbox two i masz gierki z xboxa, 360, ona, wszystkie w 8k z sejvami z chmury i za 30zl xddd

Opublikowano

no jak ps5 nie bedzie mialo wstecznej z PS4 to to juz nawet beka nie bedzie :shotgun:  Xbox Two wsteczna z OG Xbox, Xbox 360, Xbox One, a Xbox One X kompatyblny do przodu z Xbox Two :fsg: tak bedzie a PS5 bez wstecznej zostanie zdeptane niczym karaluch 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.