Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To hajpowanie Sea of Thieves przez autyzmaksa i zgraję, to jedna z najśmieszniejszych rzeczy ostatnio na forum.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

A już nie wspomnę, że jeśli coś jest loot-centered (np. zbiera się skarby, patyki, garnki na głowe, etc.), jest fpp, ma zombie - to wystarczy 2/3 z tych rzeczy aby stać się topem na Twitchu i rakiem wszędzie indziej...

A na Dissidię ze skrzyneczkami to czekasz ;)

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał:

To hajpowanie Sea of Thieves przez autyzmaksa i zgraję, to jedna z najśmieszniejszych rzeczy ostatnio na forum.

nie ma gier, co zrobisz, ja bym nawet na to nie splunął po tych gameplayach co pokazywali

Opublikowano

xD

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Odnośnie tego nogamesbox passa, to może by mi benis stanął lekko 7 lat temu gdy nie miałem jeszcze tyle kasy na gry i byłem baronem PS Plusa, ale dobrze płatna praca sprawia że na tego typu usługi ma nieco wywalone już i cebula we mnie słaba. No ale i tak by mi tylko lekko stanął, bo premierowe ex'y z xboxa będą nadal tylko ex'ami z xboxa, tasiemce które jak dojadą do 83-85 na MC to święto wiosny, plus są to typowo hamburgerowe, mdłe, przesiąknięte często slapstickiem i brakiem głębi serie. Już wolę synka potrenować Kratosem, niż radośnie genericową grę o piratach z proceduralnymi falami. Nie zdziwię się, że MS zrobil tą usługę tylko po to, by w ogóle ktoś tego balasa odpalił...

to jaka to jest ta "dobrze platna praca" i ile to jest "tyle kasy na gry" skoro pare dni temu pisales ze kupilbys sobie switcha ale musisz na niego zbierac 3-4 miesiace?

Opublikowano

@OcelotJak dorośniesz i pójdziesz do pracy, a rodzice przestaną na ciebie łoić, wyjdziesz może na dwór, zaznasz życia. I wiedz, wtedy akurat gry staną się zaledwie miłą rozrywką między 18-20, a pieniądze znajdą swoje ulokowanie w wielu ważniejszych rzeczach, np. życiu lub spokojnej przyszłości :)

Ja bynajmniej nie sfrajerzam kasy na lewo i prawo jak ty, więc pewnie dlatego nie możesz zrozumieć ;)

Opublikowano

skoncz pyer.dolic nieudaczniku zyciowy i dalej zbieraj na (pipi)-konsole przez 1/4 roku ;) Raz pozyczam gry od sasiada, raz kupuja mi rodzice - w twojej posranej glowie widze coraz gorzej.

Opublikowano

Nawet nie chce mi się z takim g*wniarzem w dyskusję wchodzić, także zm ;)

Opublikowano

wracaj walczyc wiec z kompem aby spotify ci zadzialalo, przegrywie.

Opublikowano

Co za kebab, szlachta, yebac biede, pol roku zbierania na switcha, vita goty bo gierki z plusa z cebuli ale yebac xboxa i game pass bo jestem karol panicz myslowic

Opublikowano
6 minut temu, MaZZeo napisał:

kto tu jest nieudacznikiem?

Wszyscy ci ktorzy jaraja sie gamepassem, bo dostana exy MS za miske ryzu, jak mozna cos hajpowac i rownoczesnie cieszyc sie ze nie trzeba na to wydac piniondzow, taki  ficus kolega nawet kupno rozwaza po tej wspanialej wiadomosci.

Yebac yebac tom cebule, dam 3 dychy jestem krulem.

Opublikowano

Kolega? Tobie to moge co najwyzej noge podac randomie alterze

Opublikowano

Klap jak nie wyda 250zl na remaster to chuy nie generacja.

Opublikowano
18 minut temu, MaZZeo napisał:

Mendrek ty pracujesz a i tak PS4 musiał sfinansować bocian-pożyczki, kto tu jest nieudacznikiem?

Ostatnią konsolę jaką wziąłem na raty było PS3 :) Nie jestem jakimś super krezusem, ale no kupić teraz Switcha tylko po to by go mieć, to trochę jak ocelot który kupił Wii U bo myślał że może w końcu coś będzie lepsze od Playstation... :kaz:

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Wszyscy ci ktorzy jaraja sie gamepassem, bo dostana exy MS za miske ryzu, jak mozna cos hajpowac i rownoczesnie cieszyc sie ze nie trzeba na to wydac piniondzow, taki  ficus kolega nawet kupno rozwaza po tej wspanialej wiadomosci.

Yebac yebac tom cebule, dam 3 dychy jestem krulem.

Zapomniałem że wy lubicie jak wam sony robi zastrzyk z mięsa prosto w anala a wy jeszcze w zębach im przynosicie kasę za kolejnego remastera albo gierkę która pęka w dwa wieczory.

ja pier/dole powiedz że nie napisałeś tego poważnie

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

Zapomniałem że wy lubicie jak wam sony robi zastrzyk z mięsa prosto w anala a wy jeszcze w zębach im przynosicie kasę za kolejnego remastera albo gierkę która pęka w dwa wieczory.

Wiecie co ? Najbardziej lubie w Was Wasza zdolnosc do blyskawicznej i dobrze zrobionej zmiany zdania, to nie jest takie latwe jak sie nad tym zastanowic, w mysl zasady- wszystko dobre, jak mozna doyebac.

Zapomniales, ze 3 posty temu yebales mendrka ze biedak ? 

Nie, niewazne, pomyslalem chwile, i jak sie nad tym zastanowic, to najwieksze zalety Xboxa to:

-brak niszowych gier

-EA Acces

-GWG

-Gamepass

- promocje, sa slabsze niz u Sony ale walczycie zajadle, ze tez mozna przycebulic.

Powiedz mi, czy to Ci kolego czegos nie przypomina ? Ja sie czuje, jakbym z armia klonow Mendrka gadal, a Ty ?

Opublikowano

zastrzyk z mięsa w anala to mają Ci którzy mu odpisują, bo że typ nie jest poważny to już każdy wie, bo gdyby był poważny to by podał PSN ID.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Ostatnią konsolę jaką wziąłem na raty było PS3 :) Nie jestem jakimś super krezusem, ale no kupić teraz Switcha tylko po to by go mieć, to trochę jak ocelot który kupił Wii U bo myślał że może w końcu coś będzie lepsze od Playstation... :kaz:

A dwa posty wyzej

Cytat

pieniądze znajdą swoje ulokowanie w wielu ważniejszych rzeczach, np. życiu lub spokojnej przyszłości :)

No to jak to jest? Gry widocznie sa dla ciebie tak wazne, ze (pipi) wydajesz kase ktorej nawet nie masz? py.erdolisz po raz kolejny loserze co ci na reke w danym momencie. fakty sa takie, ze jesli ciebie, doroslego czlowieka nie stac na zakup yeb.anej konsoli ktora kosztuje 1.500 zl, to rzeczywiscie moze czas wyj.ebac na jakis czas z tego forum i pomyslec nad tymi 'priorytetami' o ktorch pisales 50 stron temu. to po prostu pokazuje jeszcze raz, dosadnie, ze idziesz na calego w "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma".

na prawde sie martwie o ciebie, chce ci pomoc. jak chcesz, to naucze cie juz zainstalowac to spotify - moze z ta wiedza odzyszkasz wiare w siebie?

Opublikowano

Dobra, nie popluj się bo widzę że mocno zabolała prawda. PS3 kupiłem w ch*j czas temu i wtedy moja kariera była w innym miejscu. Dorośniesz, dojrzejesz, życie szybko da ci czapę i wskaże miejsce w szeregu. A teraz idź się cieszyć idyllą i pisać petycje o RDR 2 na PC, może ci się nawet przyśni ;)

Opublikowano

ale po co? Mam najlepsza konsole do multiplatform: xbox one x :xboss:

Mam tez gow.no4pro - wiec jestem i tak lepszym fanem sony niz ty.

a co do pracy itd. to doradz kiedy dokladnie dorosne i to zycie da mi w czape bo w wieku 30+ nadal mam sie bardzo dobrze (a przynajmniej na tyle dobrze ze ku.rwa mam glowe na karku i jak nie mam kasy to na pewno nie bede bral (pipi)a.nego kredytu na KONSOLE jak debil)?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jestem dorosly, chyba w wieku mendrka, dawno mieszkam bez rodzicow, nie mam super pracy, mialem ps2 a mendrek nie, mialem ps3 wczesniej niz mendrek, kupowalem duzo oryginalow na premiery,a mendrek nie, mam ps4 wczesniej od mendrka, kupilem o 5 lat wczesniej vite od mendrka, kupilem na nia wiecej gier niz mendrek przez cala kariere na ps3 i ps4, kupilem switcha, mam na to pelno gierek na premiere

Kim mendrek w twoich oczach jestem?

Opublikowano

I żadnych dowodów na poparcie słów Ocelocie. Wiecie co? W zasadzie to od teraz mam go KOMPLETNIE W DUPIE. Czemu? Bo typ tylko gada, jest jakimś randomem, alterem, choj go wie. Żadnych fotek facjaty, żadnych gamingowych ID, gust i styl pisania 14 latka. Ja tu 16 lat na forum, wszyscy mnie znają, takich jak on to ja gromadzę między palcami stóp, a szkoda mi strzępić klawiatury na kogoś kto przejawia grową głupotę w dodatku.

Idź się męcz na tych szrotach co ci tam mama czy kto nakupował, nienawidź Sony ile wlezie, ja nie będę nikomu zabraniał skakania do szamba w imię chorej idei :/ Sorry typie, ale dość jechania na moim garbie, spadaj z powrotem do szeregu randomów skąd przybyłeś...

Opublikowano

Moj PSN ID to naanzu.

bez kropki

Opublikowano
7 godzin temu, asax napisał:

IUNNAog.gif

YDuEpfN.gif

Piraci graficznie miażdżą kratosa 8, nice!  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.