Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gamepass dobra rzecz. Nowe gierki za 29 zł/msc na które normalnie żaden szanujący się gracz by złotówki nie wydał. Takie te gry dobre. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jestem ciekaw który z Was kupiłby Crackdowna 3, Sea of Thieves czy State of Decay 2 gdyby nie wylądowały w Gamepassie. :reggie: Jeśli ktoś podniesie :lapka: to tylko świadczy o niezłej bidzie na Onie.

Opublikowano

Exy MS ? Wysoka jakosc, odwazne decyzje, znakomite multi, innowacyjnosc,pauka stoi od pierwszego trailera.

Ale wincyj niz dyszke za to nie dam.

11 minut temu, asax napisał:

yhy, bo posiadacze PS4 różnią się czymś od klientów Xboxa. Ciekawe w co grają i ile gier kupują Ci wszyscy casuale którzy nakrecają wyniki sprzedażowe PS4? 

W komunikacie prasowym Sony Interactive Entertainment podano również, że w tym samym okresie świątecznym (20 listopada - 31 grudnia) sprzedano 55,9 mln gier w wersjach pudełkowych oraz cyfrowych, co przekłada się na łączną sumę 645 mln od dnia premiery sprzętu.

Opublikowano

ja pyerdole ale to żenujące gdy klapy wcielają się rolę strażników jakiś przedziwnej moralności i chcą decydować za innych w co mogą mogą, a w co nie mogą grać. Jeszcze obawiam się że niektórzy userzy których miałem za całkiem normalnych wcale nie trollują 

Opublikowano

Sami sie smialiscie z Mendrka ze dobry miesiac w Plusie a teraz wizjonerstwo przyszlosc branzy xDDDDDDDDDDDDD

az mnie brzuch rozbolal, leci plusik kolego asax

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
24 minuty temu, gekon napisał:

mondry gardzi pc, bo podobno piractwo, a sam handlował verbatimakami na psxie xD

a teraz jeszcze same gierki z plusa i używki, co za plebs 

Wypominać komuś, że w latach 90 piracił, to jak sobie wypominać. Niemniej i tak z klasy chyba ostatni miałem ("frajer!") najdłużej nie-spiraconego PSX-a. Jak się jechało na giełdę, to nie po MGS-a czy Tekkena 3, tylko po niemieckiego Resident Evila 1 :) No ale w końcu dałem się złamać, a PSX po może półtora roku padł przez to, więc miałem za swoje.

Teraz nie muszę piracić, używek mam mniej niż nówek, a jedyna cebula to na cyfrówkach. Jutro idę po MHW i może DBFZ, jak serwery nie będą w Mogadiszu. A ty dalej czekaj na wersję w humble cebundle czy tam zielona cebula passie ;)

Opublikowano

jeśli nie widzisz różnicy między żebraniem o kilkumiesięczne dania, z nadzieją że może w tym miesiącu może coś apetycznego wpadnie na talerz. A ekskluzywnym karnetem w eleganckiej restauracji podającej najświeższe potrawy, to nie widzę sensu w dyskusji 

Edytowane przez asax

Opublikowano

co mnie to obchodzi?

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

A ekskluzywnym karnetem w eleganckiej restauracji podającej najświeższe potrawy, to nie widzę sensu w dyskusji 

Kasjerka - Moge byc winna grosika ?

Asax - NIE !!!!!!!

Kasjerka - no dobrze, panie prosze sie nie ...

Asax- A JAK MI DO ABONAMENTU ZABRAKNIE TO CO KUPISZ MI TE 8 GIER TAK !?!?!?!?

Opublikowano

ja pier/dole uwielbiam jak aphromo i inne klapy sugerują że jedna z największych korporacji na świecie robi cokolwiek co w dłuższej perspektywie im się nie opłaci.

Tak, opłaci im się to z nawiązką.

Opłaci się również graczom którzy za niską cenę będą mieli okazję ograć tonę tytułów.

Nie wiem jakim durniem trzeba być by myśleć inaczej.

Opublikowano
12 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jestem ciekaw który z Was kupiłby Crackdowna 3, Sea of Thieves czy State of Decay 2 gdyby nie wylądowały w Gamepassie. :reggie: Jeśli ktoś podniesie :lapka: to tylko świadczy o niezłej bidzie na Onie.

:lapka:

Ale bede gral w sod 2 i sie z was śmiał frajerzy

Opublikowano

Boty wypominały mi że gram w gierki z Plusa, a jak rzucili im do misek coś podobnego, to nagle "super usługa, dużo ludzi zagra w fajne gry, mhm mhm". Haha... :yao:

Opublikowano

@asax

Nie bierz CW na serio, ja nie biorę. :kaz:

Opublikowano

okej, ale piratów to ty szanuj :yakubu:

Opublikowano

Sprawdzi się kiedyś jak ogram swojego backloga na PS4 :lapka:

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

Opłaci się również graczom którzy za niską cenę będą mieli okazję ograć tonę tytułów.

Nie wiem jakim durniem trzeba być by myśleć inaczej.

Najtaniej wyjdzie grac na YT, jak sie bawic to sie bawic drzwi wy(pipi)ac okno wstawic:yakubu:

Opublikowano

był tu jeden taki co ogrywał gry na YT...

Opublikowano

usluge ze stalym dostepem do ponad 100gier i premierowymi gierkami aaa od microsoftu w dniu premiery porownywac do (pipi) plusa z gierkami, ktore nawet w zlotym okresie uslugi wychodzily dwa-trzy lata po premierze i nigdy nie bylo wiadomo co bedzie w danym miesiacu xddd

mendrek by sie obsral na kebabowo jakby sony dalo za 29zl mozliwosc gry w abonamencie na premiere w gowa, days gone czy ch.uj wie co tam jeszcze z tych klonow tlou

jeszcze miesiac temu przeciez najwiekszym plusem vity i czemu ja kupil zamiast switcha byly gierki z ps plusa, po miesiacu i ofercie microoftu juz defence force, ze plusa ma gdzies bo jest myslowicka szklachta

Opublikowano

Ale umówmy się i to całkiem serio że nowy Crackdown czy Sea of Thieves to nie ta półka co nowy GOW czy Days Gone. Nie mówię o poziomie samej rozgrywki itd, ale o tym że te dwa ostatnie tytuły się po prostu sprzedadzą. Baza użytkowników plejbeki i oczo(pipi)na graficzka to wabik dla januszerki. Crackdown i Sea of Thieves to byłaby klapa gdyby nie wrzucenie ich do Gamepassa. Sunset Overdrive sprzedał się słabiutko, który był genialny to co dopiero takie tytuły, które nie budzą zbyt wielkich emocji. Choć Piraci zaczęli mnie trochę ciekawić.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

jeszcze miesiac temu przeciez najwiekszym plusem vity i czemu ja kupil zamiast switcha byly gierki z ps plusa, 

Jak to szlo, ze Xbox z gamepass totalnie Cie kusi ? Kupcie ode mnie gry na Vite ?

Kolego Ficus ja tutaj widze w y p a r c i e

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ale oni powiedzieli ze KAZDY NOWY EX tam bedzie, teraz sea of thieves i crapdaun ale za chwile forza horizon4 czy kiedys tam pelnoprawna nowa czec gearsow czy halo

Opublikowano

Z tego co widziałem to każdy ex w tym roku? Jeszcze Horizon sobie wyobrażam, ale następne tytuły już mogą pójść na 2019 i ich w GP nie uświadczymy. 

Opublikowano

Jak cos to gamepass jest tez na PC.

Tak tylko przypominam jakby ktos nie wiedzial:yakubu:

Opublikowano

ale Mysza każdy to wie i w ogóle to chory pomysł zestawiać te exy obok siebie. Ale abstrahując od całej wojenki i że każdą grę na Xboxa trzeba od razu zestawiać z exem na PS4 (co nie ma żadnego sensu)  to fajnie będzie  ograć te gry w GamePassie. Część wykupi abonament na miesiąc by sprawdzić grę, a jeżeli im się spodoba to przedłuży abonament lub kupi pudło, zawsze będzie łatwiej znaleźć ludzi do grania bo nie trzeba będzie zachęcać kumpli do kupowania gierki za 250 zł. Serio ja nie widzę tutaj minusów. 

Poza tym Microsoft wyrażnie mówi że od tej pory wszystkie gry first party trafią do GamePassa, nie tylko w tym roku ale i w kolejnych 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.