Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

w upc chyba jest internet na czas nieokreślony to szarpniemy sie na miesiąc światłowodu 500Mb/s

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jednego nie rozumiem po co wchodzić do menu jak gracie? Wszystko macie w podecznym menu. A już oglądanie achievementów i statystyk to inny level przy z(pipi)anych trofeach. Ja do menu wchodzę tylko jak grę zmieniam albo coś kupuje w sklepie (to ficusiowi nie grozi).

Co do działania tego menu to na skorpionie nie zamula mi ale na facie zdarzało się :)

Ja tam się cieszę że ficuś ma dobrych kolegów przynajmniej ogra gry których sam by nie kupił a naprawdę warto aby je sprawdził. Tacy koledzy to skarb wiem bo sam udostępniam non stop swoje konto na steam, ps4 i xbox znajomym. Mi nikt nie podziękował za to:( Mam nadzieję ficuś że ładnie podziękujesz kolegom.  

P.S. W Lidlu była promocja na opakowanie 10 baterii. Polecam sprawdzić :D

Opublikowano

gamepass, ficus w rodzinie xboxa, ea juz w koszyku przy kasie

niezle ms bombarduje w nowym roku :obama:

Opublikowano

blanti zrobiłbym ci gałę za udostępnienie konta z dlc do mass effecta :wub: 

Opublikowano

Te moje konta to z forum już kilka osób miało także ten tego ;)

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

blanti zrobiłbym ci gałę za udostępnienie konta z dlc do mass effecta :wub: 

kusząca propozycja ale podziękuję :D

Opublikowano
31 minut temu, Rayos napisał:

Yakuza 6, ja (pipi)ie, w ciagu roku wyjdą u nas TRZY YAKUZY (Zero, Kiwami, 6) i jeszcze w tym roku 2 Kiwami wpada xD

halo, mamy już 2018 rok

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

no ale teraz wielcy wrogowie pozyczania xddd

bluber tez nie pamieta jak nawet ode mnie zebral o gierki z vity bym mu pozyczyl xdddddd (a bym pozyczyl ale tych co chcial juz wtedy nie mialem)

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

no ale teraz wielcy wrogowie pozyczania xddd

bluber tez nie pamieta jak nawet ode mnie zebral o gierki z vity bym mu pozyczyl xdddddd (a bym pozyczyl ale tych co chcial juz wtedy nie mialem)

no chcialem ci tez x360 po shenie wysłać także wiesz :kaz: 

Opublikowano

wiem, tez pamietam kolego :) dlatego mam beke z tego co sie tu dzieje od rana xd

Opublikowano

Docinki o Providencie, Game Passie i ogólnej cebuli, a tu się okazuje, że połowa foum pożycza od siebie konta xD

Opublikowano

Gry, konta, konsole. To się nazywa community :sir:

Opublikowano

Ma ktoś wejścia w Orange co by mi światłowód podciągnęli pod dom? ;)

Opublikowano
32 minuty temu, Kyo napisał:

Potwierdzam. Pan Kyo złoty chłopak. :lapka: 

Opublikowano

Tak jest, OŚCik z Zeldy pięknie gra w samochodzie. :lapka:

Opublikowano

to dobrze, że Ci służy bo u mnie by leżało na półce i się kurzyło :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

to dobrze, że Ci służy bo u mnie by leżało na półce i się kurzyło :) 

jak większość rzeczy które kupujesz na nintendo a potem nie grasz fałszywy nintendozboczku 

Opublikowano

wypraszam sobie, pozbylem sie wszystkiego co lezalo i nie gralem, zostalo tylko to w co faktycznie gram :cool: 

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

ori i forza horizon2 juz sie sciagaja koledzy, spokojnie, bedzie bombardowanie tylko niech sie te gigabajty goowna posciagaja

ori nawet niezłe, ale z forzą horizon niestety masz rację, goowno straszne, poziom need for spidów :/

Opublikowano
9 minut temu, Yakubu napisał:

ori nawet niezłe, ale z forzą horizon niestety masz rację, goowno straszne, poziom need for spidów :/

no the crew to to nie jest ;/ 

Opublikowano

the crew ma jeden plus, można sobie pozwiedzać miniaturowe stany zjednoczone. dla kogoś kto obejrzał setki filmów i seriali z tego kraju może być to ciekawym przeżyciem. jako gierka jest jednak słaba jak forza horizon

plusy forzy? można się pośmiać z tych klaunów co się tym czymś jarają

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

The Crew? Najbardziej zmarnowane 30 GB(czy ile to tam waży), jakie mój XO pobrał w trakcie swojego żywota. 

Nigdy wcześniej nie widziałem tak nudnej i nijakiej ścigałki. Chociać obecnie GT Sport pewnie mocno już konkuruje z tym crapem. 

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.