Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no god of war ogra sie uzywke dla graficzki i do żyda, do niczego innego sie to nie nadaje, pozdrawiam

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak będziesz miał syna to może zrozumiesz głębię najnowszej produkcji sony Santa Monica i przeprosisz za te słowa ;)

Opublikowano

jakiego syna? toc nie od dzisiaj wiadomo ze posiadacze ps4 (jednoplatfomorwcy teoretycy-wariorzy) to onanisci i prawiczki.

Opublikowano

Do kermita pisałem parówo

Opublikowano

mam nadzieję, że nowy god of war nie okaże się nudnym klonem tlou bo zmarnować taki potencjał w takim settingu to byłby rak na poziomie bethesdy

Opublikowano

po nowym god of war raczej juz nikt nie bedzie chcial miec syna

Opublikowano

Pawcio nie moze sie doczekac az pochodzi z papciem po wirtualnym lesie.

Opublikowano

ta beta wypaliła w  moim sercu taką pustkę że jedyne co robie od jej zakończenia  to szukam nowych materiałów, oglądam screenshoty i czytam o grze, tracąc zupełnie ochotę na granie w cokolwiek innego. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś tak oryginalnego. 

Opublikowano

fajna innowacyjna gra, w ciągu kilku dni przegrałem w nią prawie 50 godzin, a ty? ;) 

Opublikowano

A mnie ta beta wypaliła w  moim sercu taką pustkę że jedyne co robie od jej zakończenia  to szukam nowych materiałów, oglądam screenshoty i czytam o grze, tracąc zupełnie ochotę na granie w cokolwiek innego. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś tak oryginalnego. 

Opublikowano

Wyszla beta nowej wersji symulatora kapieli ze starym?

Opublikowano

mamy luty a dalej sea of thieves piecze klapow :cool:

Opublikowano

Asax i sot xdd Aż mi się przypomina stream jak z kolegą mieli problem z jedną zagadką. "Znajdź dzwonek na plaży i pójdź siedem kroków na południowy wschód. 40 minut się męczyli i nie dali rady. I te komentarze:

"kurczę ale trudna zagadka"

"noo na początku było łatwe, ale teraz są coraz trudniejsze hehe"

"fajna zagadka"

Nawet bym się nie wysrał na tą kakę, a typy się tym jarają lmao

Opublikowano

xDD asax może jednak poproś spencera żeby dodali mapke

Opublikowano
13 godzin temu, Rozi napisał:

Zupełnie zapomniałem o tym tytule, a tutaj premiera praktycznie na dniach.

13 godzin temu, Velius napisał:

To nie jest przypadkiem 2 letnia gra?

edit: aha na konsolach, juz czaje.

5 godzin temu, Rozi napisał:

A to nie wiedziałem nawet, że już od tak dawna jest :lapka:

Jak tam rozi na co jeszcze czekasz? xd

Opublikowano

Pewnie na to samo co te yebane słiczowce grając w stardew i inne indyki 10 lat po premierze ;)

Opublikowano

Nie placz pupcio moze kiedys jeszcze wyjdzie na vite.

Opublikowano
17 minut temu, Rozi napisał:

A mnie ta beta wypaliła w  moim sercu taką pustkę że jedyne co robie od jej zakończenia  to szukam nowych materiałów, oglądam screenshoty i czytam o grze, tracąc zupełnie ochotę na granie w cokolwiek innego. Nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w coś tak oryginalnego. 

Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja zdaję sobie z tego sprawę, że to jest internet i każdy stara się na swój sposób być prześmiewczy, opryskliwy, udawać cwaniaka itp. Jeżeli to czyni z kogoś szczęśliwego człowieka, to dobrze, bo najważniejsze jest w życiu być szczęśliwym. Jednak dla mnie to jest śmieszne w sumie, bo nie potrafię taki być, nawet w internecie

bylby ogien z oczekiwaniem a tak to... mi sie juz mozg spierdzial od tego syfu

Opublikowano

pierdnięcie mózgu - idealny stan opisujący posty klapów

Opublikowano

xD 

na tym etapie zagadki chodziło o to żeby znaleźć dzwonek na plaży a potem odmierzyć określoną ilość kroków w konkretnym kierunku od ruin na plaży, problem był w tym że cała plaża była usłana ruinami więc mimo przekopania pół plaży nie znaleźliśmy, pokażcie mi gierkę na  plejstejszyn z takimi zagadkami 

zresztą komu ja się tłumaczę, już widzę jak Yakubu po pracy w totolotku, na bani rozwiązuje zagadki przy konsoli, pełne angielskich archaizmów językowych xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kiedy ta gra wyjdzie?

Czy psn dziala?

Bedzie w boxie?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

dla yakubu każda gra w ktorej trzeba czytać to jest już konkretna zagadka

Opublikowano
10 minut temu, hav7n napisał:

Jak tam rozi na co jeszcze czekasz? xd

Pewnie na przelew od starego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.