Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Ocelot napisał:

139zl za remaster remastera - tylko sony potrafi ye.bac tak mocno. Ale przeciez mendrek i miliony innych wariatow nie moga sie mylic. Ja natomiast poczekam na SoC Super-HD-Remaster-HD-Edition (HD).

tlou; praktycznie port rocznej gierki w podbitej rozdziałce i framerate za ~219 zł na dzień dobry - omg yebają was w dupę, dfftgddrdt,

sotc; praktycznie zrobiona od nowa gierka sprzed 14 lat, za 139 na dzień - omg yebają was w dupę, dfftgddrdt,

Bo każda okazja jest dobra by zamanifestować swoje skrywane krypto pedalstwo :reggie:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja yebie czytajac posty typu ale was yebia w dupe remasterami i remakami jakby ktos komu kazal je kupowac i pozniej widzac latajace spierdziale mozgi jak balony przez pare stron to jest dobre do rozpoczecia pracy bo akurat mi sie nudzi.
A ze mam dola bo musze pracowac a nie grac dalej w Monstera to postanowilem sie lekko nayebac whiskey przegryzajac takoyakami.
Pozdrawiam i polecam taki styl zycia.
21b4d6cba3e1a9d9632f940a2275f681.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Zetta napisał:

Ja yebie czytajac posty typu ale was yebia w dupe remasterami i remakami jakby ktos komu kazal je kupowac i pozniej widzac latajace spierdziale mozgi jak balony przez pare stron to jest dobre do rozpoczecia pracy bo akurat mi sie nudzi.
A ze mam dola bo musze pracowac a nie grac dalej w Monstera to postanowilem sie lekko nayebac whiskey przegryzajac takoyakami.
Pozdrawiam i polecam taki styl zycia.
21b4d6cba3e1a9d9632f940a2275f681.jpg

aha ok

to było to pięrdnięcie mózgu?

Opublikowano

mokry bąk z kleksem

Opublikowano
Cytat

Czytam rodzaj postu, ale jak ten, który kazał mi kupić, remaster Duie i przeróbka Yevia są po prostu nudne, aby zobaczyć pływające puszki jako balony na kilku stronach, ponieważ są nudne Dobrze jest zacząć.
Muszę pracować i nie muszę podążać za potworami, więc zdecydowałem się wziąć whisky podczas gryzienia takoyaku.
Dziękuję.

W razie potrzeby wersja przetłumaczona na polski

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Każda okazja jest dobra by opluć klapa, bo to nie tylko obowiązek, ale i przyjemność. :potter: 

eh ci frustraci bez gier :)

Opublikowano

Styl życia alkoholika polecany przez użytkownika playstation. Tylko na playstation możesz pić alkohol 7 dni w tygodniu.  Niektórzy nawet piją w pracy. Zazdro. Nie ma to jak zabijać swoje komórki mózgowe alkoholem dzień w dzień :) To się nazywa wygrywanie życia.

Opublikowano

Ty Blant nie masz juz co zabijac niestety.

Opublikowano

uuuuu ale pociskkkkk 

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

uuuuu ale pociskkkkk 

Jaki pocisk? Na pewno nie od osoby dla której wyznacznikiem wygrywania życia jest jak mocno się na(pipi)i wieczorem a jedyna praca koncepcyjna w jego życiu to dodawanie do siebie cen drinków. 

Opublikowano

bluber ironizował, blant ;) 

Opublikowano

blant chcesz maść na ból dupki? LMAO

Opublikowano
Cytat

W wywiadzie udzielonym magazynowi Game Informer dyrektor kreatywny tytułu - Cory Balrog - zdradził, że nie wszystkie potyczki z mocniejszymi wrogami będą obowiązkowe. Gracze otrzymają możliwość pominięcia niektórych starć, co nie wpłynie na główny wątek fabularny (dzięki, GamingBolt).

http://www.eurogamer.pl/articles/2018-02-05-god-of-war-otrzyma-opcjonalne-walki-z-bossami

xDDDDDDDDDD

gameplay upośledzony, kratos upośledzony to i walki z bossami też upośledzone

do piachu z tą gierką

Opublikowano

Ale wiesz, co to opcjonalny boss? No kurwa nie, bo w FIFIE nie ma.

Opublikowano

A w BFie są?

Opublikowano

Nie wiem co to jest opcjonalny boss bo w poprzednich God of Warach tego nie było.

W sumie nic dziwnego jak stary dziad nie potrafi skakać to pewnie do połowy bossów by nie dał rady dosięgnąć.

Czekam na kolejnego God of Wara gdzie kratos będzie jeździł na wózku inwalidzkim a pchać bedzie go synek ryżulec.

Opublikowano

To zagraj w porządne gry, a nie strugaj debila.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.