Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Ins napisał:

@nobody

Zdajesz sobie sprawę, że hajpujesz mi końcówke do niebotycznych rozmiarów, a zwykle jest tak, że bardzo łatwo jest przerosnąć oczekiwania i być zawiedzionym ?

a przepraszam, nieintencjonalnie. założyłem że i tak nie skończysz plus nie jest to żaden masjasz fabularny, a jeden z kilku powodów kultu :notbad:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przelozyc w sukces spjerdolony potencjal uniwersum killzone xddd ta cala seria to totalny balas w singlu z dwoma spoko multi- dwojka i mercenary, jedyna gra jaka jako tako cala zagrala w tej serii nie byla nawet fpsem xdd

Opublikowano
5 minut temu, nobody napisał:

a przepraszam, nieintencjonalnie. założyłem że i tak nie skończysz plus nie jest to żaden masjasz fabularny, a jeden z kilku powodów kultu :notbad:

Nie ma problemu. Chcę ukończyć grę mimo, że mnie nie porywa bo kolosy same w sobie są bardzo ok i chcę mieć w końcu wyrobione zdanie na temat tego mesjasza, o ktorym non stop czytam w samych superlatywach.

Opublikowano
26 minut temu, Mendrek napisał:

Sony wie po prostu, że dziś fps sieciowy to najczęściej przegrana z starciu z CoD, BF i Oversr.aczem

Dlatego świat się teraz jara PUBG, czyli konsolowym exem na Xboxa. Sony po prostu nie potrafi i tyle. Fajnie im wychodzą te ośmiogodzinne giereczki i warto kupić konsolę pod koniec jej życia i to pozaliczać. Ale jarać się Kratosem przez rok, przejść w trzy dni i potem znowu się jarać czymś następny rok? Wyższy poziom s(pipi)iny. 

Nawet Nintendo zrobiło dobrą sieciową strzelankę. Biedne klapy :(

Edytowane przez Godot

Opublikowano

Nintendo zrobiło o wiele lepszą sieciową strzelankę niż to co ma w ofercie Sony.

Opublikowano

Btw czy mendrek nie zaspoilerowal fabuly halo i nie powinien byc ukarany? 

Opublikowano

@GodotWytaczanie tu PUBG-a to jak sprawianie innych biernymi palaczami. Chcesz mieć raka, ok. Inni niekoniecznie :/

Widzę jak Horizona w osiem godzin przechodzisz :yao:

Botom trudno się pogodzić że Sony ma po prostu nie tylko więcej ex'ów, ale i są wysoko ocenione na poziomach ocenowych dla tej garstki ex'ów xbonka nieosiągalnych. I nie mam nic do wysokiej oceny Zeldy: BotW, po prostu jak ktoś lubi takie benchmarki silników fizycznych, to ja mu nie będę mówił że ma nie grać :)

4 minuty temu, Ficuś napisał:

Btw czy mendrek nie zaspoilerowal fabuly halo i nie powinien byc ukarany? 

Jakiej fabuły? ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

(III) I nie mam nic do wysokiej oceny Zeldy: BotW, po prostu jak ktoś lubi takie benchmarki silników fizycznych, to ja mu nie będę mówił że ma nie grać :) (...)

@aphromo Mendrek właśnie zasugerował że Zelda ma dobrą fizyke musisz mu chyba coś wyjaśnić ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

Botom trudno się pogodzić że Sony ma po prostu nie tylko więcej ex'ów, ale i są wysoko ocenione na poziomach ocenowych dla tej garstki ex'ów xbonka nieosiągalnych

O czym ty (pipi)sz ? Nikt o tym nie gadał. Dostałeś szału męskiej macicy jak obrażałem Blacka i wychwalałem Halo i Time Splitters. Nudzisz z Horajzonem przytaczając MC, a śmiejesz się z gry która jest faktycznie za(pipi)ista i ma sporo lepsze oceny. Błagam, ogarnij się i nie krzywdź klapów swoim żenującym bólem dupy.

Opublikowano
19 minut temu, asax napisał:

@aphromo Mendrek właśnie zasugerował że Zelda ma dobrą fizyke musisz mu chyba coś wyjaśnić ;) 

To juz zostalo wyjasnione, nie bedziemy sie powtarzac.

Swoja droga, niezle sie kloca dzbany o gierki z 2000tych.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

zgadzam sie sami sie wyjasniacie

Opublikowano

No jak Sony nie zrobiło do 2018 lepszego FPS'a niż ten z 2001 to nie dziw się, że Mendrek stara się walczyć czym tylko może. Rezultat jest biedny, tak samo jak jego logika no ale co poradzić :notbad:

Opublikowano

Sony z Horizon doszło dopiero do tego co Ubi w Assassinie 1. Sony dogania, świat ucieka. I tak od czasów PS2

Opublikowano

No nie do końca, bo w Assassinsie można wspinać się na niemal wszystko, a Aloy jest motorycznie upośledzona co widać najczęściej przy próbie wspinania się na wyższe elementy otoczenia. Poruszanie się po świecie HZD to paraolimpiada.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Big words.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Poruszanie się po świecie HZD to paraolimpiada.

To tak jak z obecnością botów w tym temacie ;)

Opublikowano

Ja po Zeldzie open worldów nawet nie odpalam. Czekam na RDR i liczę, że do tego czasu zapomnę o tej genialnej grze.

Opublikowano

A gardzil z poczatku xd

Opublikowano

No co Ty. W tamtym czasie nahajpowany byłem jak dzik na Horizona. Kupiłem preorder i wziąłem wolne w pracy w dniu premiery. Do tego kończyłem Wiedźmina i ogólnie za wiele czasu na granie nie miałem. A potem w wakacje skończyłem na WiiU i potem wymaksowałem na Switchu. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Mam dużo konsol, a nawet PC na którym gram. Jakby xbox był dobrą platformą, to bym kupił, ale przeważnie był (i jest) zbyt ujową żeby o tym myśleć. Nie będę kupował kupsztangi tylko po to by się chwalić że ją mam i jestem obiektywny. Potrafię być obiektywny bez tego, bo to cecha ludzi inteligentnych ;)

7d76dfa-760x508.jpg

Opublikowano

Klaperstwo to stan umysłu, nie posiadania. 

Opublikowano

Ładnie karolek próbuje zakłamywać rzeczywistość. Halo takie chu.jowe i to pewnie dlatego kolejne części są produkowane, a najlepszy na świecie killzone został zakopany nawet przez studio matkę, które wolało zrobić coś nowego w otwartym świecie. 

Jakby sony chociaż raz zrobiło fpsa porównywalnego jakością wykonania do jakiegokolwiek halo to by chyba psn wybuchł na rok. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.