Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, asax napisał:

Byłoby pięknie :banderas: 

wyobraźcie sobie tylko jaka wspaniała przyszłość by nas czekała: Sony monopolistą na rynku konsol...

giphy.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

nintendo zbawca obranzy, od zawsze na zawsze

taaa

7402_61cf.jpeg

xD

ale snesik klasyczek fśśśt, zawyżone ceny gier na eshopie też mesjasz

Opublikowano

Dałem 50zl za pyerdole mario z nesa a jak kupie sobie switcha to nawet nie będę mógł go pobrać ponownie bo nintendo to yebane śmiecie ale ficuś się pucuje :)

Opublikowano

No ficuś się pucuje, wielki znawca ninny od 10 miesięcy, jeszcze nie wie jak ta firma potrafi ruchac w dupe :pawel: 

Opublikowano

ciebie rayos nie tylko wyruchali w dupe

Opublikowano
48 minut temu, MaZZeo napisał:

A może stalkera

nie no, dżirsy musza byc. poziom glupoty tej serii tak rosnie, ze az zrobilo sie to ciekawe.

Opublikowano

p o t ę ż n y gamedeveloper mówi jak jest i wyjasnia klapów [zobacz jak] 

ZnUczZd.png

Opublikowano

ficus kiedys otwarcie przyznal "gralbym na wszystkim i we wszystko ale jestem biedny wiec zostałem klapem" 

dzis sam odkrywa świat, brawo

Opublikowano
15 godzin temu, Pacquiao napisał:

No co za łajzy z tego MS. Dają ci kontrakt na kilkadziesiąt mln $ i jeszcze śmią sprawdzać czy chińskie kitajce faktycznie pracują.

Przypominam, ze odnosilem sie do plotki jakoby PG przywlaszczylo sobie pieniadze MS, moja opinia jest taka, ze skasowali bo ktos w MS zauwazyl ze gra bedzie sprzedazowym niewypalem.

Plotki o nowym Spyro jak najbardziej na plus, miejmy nadzieje ze powtorzy sie scenariusz z Crashem i sukces remastera zaoowocuje nowa odslona.

edit - stoisko Microsoftu na E3

Znalezione obrazy dla zapytania stragan

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie było możliwości, by Platynowi okradli MS z jednego prostego powodu - MS płaci etapami za pracę wykonaną, a jak studio po Scalebound popadło w tarapaty finansowe, to znaczy, że nie dotrzymywali terminów i w kasy za kolejne etapy prac też nie dostali. Na zachodzie w ten sposób motywuje się do pracy, system kitajcom obcy ;)

Opublikowano
19 minut temu, kermit napisał:

ficus kiedys otwarcie przyznal "gralbym na wszystkim i we wszystko ale jestem biedny wiec zostałem klapem" 

potwierdzam i to zdanie nie bylo beka tylko prawda

Opublikowano
2 minuty temu, Pacquiao napisał:

Nie było możliwości, by Platynowi okradli MS z jednego prostego powodu - MS płaci etapami za pracę wykonaną, a jak studio po Scalebound popadło w tarapaty finansowe, to znaczy, że nie dotrzymywali terminów i w kasy za kolejne etapy prac też nie dostali. Na zachodzie w ten sposób motywuje się do pracy, system kitajcom obcy ;)

Swietnie, miejmy nadzieje ze nikt juz nie bedzie rozsiewal klamliwych plotek.

Klopoty finansowe PB zaczely sie duzo wczesniej niz Scalebound.

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:

Przypominam, ze odnosilem sie do plotki jakoby PG przywlaszczylo sobie pieniadze MS, moja opinia jest taka, ze skasowali bo ktos w MS zauwazyl ze gra bedzie sprzedazowym niewypalem.

z całym szacunkiem ale to idiotyczna opinia, takie prognozy wykonuje jeszcze na okresie preprodukcji przed zainwestowaniem milionów w projekt. Znasz choć jeden współczesny przypadek że gra została skasowana na zaawansowanym etapie produkcji bo jakiś garnitur zauważył że istnieje ryzyko że "słabo się sprzeda" ?

Opublikowano
38 minut temu, kermit napisał:

sam odkrywa świat

:dynia:

Opublikowano

Wiemy juz, ze mityczne obsuwy prac i problemy to co najwyzej jeden miesiac opoznienia, wiec powod musial byc inny i imo to jest wlasnie to. Zadnego innego powodu nie widze do skasowania gry, zwlaszcza ze byla na pokazach E3.Sposob w jaki MS oglosil skasowanie projektu rowniez moze na to wskazywac.

No, a na Switchu beczunia, po remaster Bayo z Wii U chodzi niemalze jak oryginal na Wii U.

Zbawcy branzy tak bardzo.

Opublikowano

ta i właśnie dlatego zrobili remaster Phantom Dust w którego zagralo 3 osoby na świecie...

a skasowali ambitny, cieszący się dużym zainteresowaniem projekt w zaawansowanym stadium produkcji bo istniało........ R Y Z Y K O (które swoją drogą istnieje zawsze, przy każdej grze) 

ufff właśnie sobie uświadomiłem że Microsoft ma znacznie bardziej  R Y Z Y K O W N Y projekt, w który jeszcze nie dawno nikt nie wierzył, no ale został jeszcze miesiąc do premiery, a R Y Z Y K O że się nie sprzeda wciąż istnieje, miejmy nadzieje że Microsoft tego nie skasuje :obama: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jak to bylo w 100% sie nie dowiemy, ja uwazam ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.

Opublikowano
21 minut temu, MYSZa7 napisał:

sam odkrywa świat

:dynia:

no sam, z pomocą PS4 ze ślubu, Switcha ukradzionemu dzieciakowi i pożyczonemu Xboxowi One od godota :pawel: 

Opublikowano
Cytat

No, a na Switchu beczunia, po remaster Bayo z Wii U chodzi niemalze jak oryginal na Wii U.

ważne, że chodzi o 50-60 fps lepiej niż na osranym ps4

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

ważne, że chodzi o 50-60 fps lepiej niż na osranym ps4

Nie no wiadomix nowa generacja nowe mozliwosci itp.

A tutaj 720p :yao:

Opublikowano

remaster remastera skonczony wczesniej juz na ps2 i ps3 super ale remaster gierki ktora sie nigdy nie ogralo juz feee xddd

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Jak to bylo w 100% sie nie dowiemy, ja uwazam ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.

dokładnie, a precyzyjnie niegospodarność w ich zarządzaniu 

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

remaster remastera skonczony wczesniej juz na ps2 i ps3 super ale remaster gierki ktora sie nigdy nie ogralo juz feee xddd

(pipi).a typie zrozum, ze tego nie mozna nawet remasterem nazwac :)

Nawet AA nie dali co za zydy ateistyczne xD

eee, cenzure poprawili :P

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Nie no wiadomix nowa generacja nowe mozliwosci itp.

A tutaj 720p :yao:

nadal lepiej niż na PS4 gdzie masz ZERO p :yao: 

Opublikowano

bayo? a mam w gamepassie, sprawdze se 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.