Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, asax napisał:

Byłoby pięknie :banderas: 

wyobraźcie sobie tylko jaka wspaniała przyszłość by nas czekała: Sony monopolistą na rynku konsol...

giphy.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 558,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

nintendo zbawca obranzy, od zawsze na zawsze

taaa

7402_61cf.jpeg

xD

ale snesik klasyczek fśśśt, zawyżone ceny gier na eshopie też mesjasz

Opublikowano

Dałem 50zl za pyerdole mario z nesa a jak kupie sobie switcha to nawet nie będę mógł go pobrać ponownie bo nintendo to yebane śmiecie ale ficuś się pucuje :)

Opublikowano

No ficuś się pucuje, wielki znawca ninny od 10 miesięcy, jeszcze nie wie jak ta firma potrafi ruchac w dupe :pawel: 

Opublikowano

ciebie rayos nie tylko wyruchali w dupe

Opublikowano
48 minut temu, MaZZeo napisał:

A może stalkera

nie no, dżirsy musza byc. poziom glupoty tej serii tak rosnie, ze az zrobilo sie to ciekawe.

Opublikowano

p o t ę ż n y gamedeveloper mówi jak jest i wyjasnia klapów [zobacz jak] 

ZnUczZd.png

Opublikowano

ficus kiedys otwarcie przyznal "gralbym na wszystkim i we wszystko ale jestem biedny wiec zostałem klapem" 

dzis sam odkrywa świat, brawo

Opublikowano
15 godzin temu, Pacquiao napisał:

No co za łajzy z tego MS. Dają ci kontrakt na kilkadziesiąt mln $ i jeszcze śmią sprawdzać czy chińskie kitajce faktycznie pracują.

Przypominam, ze odnosilem sie do plotki jakoby PG przywlaszczylo sobie pieniadze MS, moja opinia jest taka, ze skasowali bo ktos w MS zauwazyl ze gra bedzie sprzedazowym niewypalem.

Plotki o nowym Spyro jak najbardziej na plus, miejmy nadzieje ze powtorzy sie scenariusz z Crashem i sukces remastera zaoowocuje nowa odslona.

edit - stoisko Microsoftu na E3

Znalezione obrazy dla zapytania stragan

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie było możliwości, by Platynowi okradli MS z jednego prostego powodu - MS płaci etapami za pracę wykonaną, a jak studio po Scalebound popadło w tarapaty finansowe, to znaczy, że nie dotrzymywali terminów i w kasy za kolejne etapy prac też nie dostali. Na zachodzie w ten sposób motywuje się do pracy, system kitajcom obcy ;)

Opublikowano
19 minut temu, kermit napisał:

ficus kiedys otwarcie przyznal "gralbym na wszystkim i we wszystko ale jestem biedny wiec zostałem klapem" 

potwierdzam i to zdanie nie bylo beka tylko prawda

Opublikowano
2 minuty temu, Pacquiao napisał:

Nie było możliwości, by Platynowi okradli MS z jednego prostego powodu - MS płaci etapami za pracę wykonaną, a jak studio po Scalebound popadło w tarapaty finansowe, to znaczy, że nie dotrzymywali terminów i w kasy za kolejne etapy prac też nie dostali. Na zachodzie w ten sposób motywuje się do pracy, system kitajcom obcy ;)

Swietnie, miejmy nadzieje ze nikt juz nie bedzie rozsiewal klamliwych plotek.

Klopoty finansowe PB zaczely sie duzo wczesniej niz Scalebound.

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:

Przypominam, ze odnosilem sie do plotki jakoby PG przywlaszczylo sobie pieniadze MS, moja opinia jest taka, ze skasowali bo ktos w MS zauwazyl ze gra bedzie sprzedazowym niewypalem.

z całym szacunkiem ale to idiotyczna opinia, takie prognozy wykonuje jeszcze na okresie preprodukcji przed zainwestowaniem milionów w projekt. Znasz choć jeden współczesny przypadek że gra została skasowana na zaawansowanym etapie produkcji bo jakiś garnitur zauważył że istnieje ryzyko że "słabo się sprzeda" ?

Opublikowano
38 minut temu, kermit napisał:

sam odkrywa świat

:dynia:

Opublikowano

Wiemy juz, ze mityczne obsuwy prac i problemy to co najwyzej jeden miesiac opoznienia, wiec powod musial byc inny i imo to jest wlasnie to. Zadnego innego powodu nie widze do skasowania gry, zwlaszcza ze byla na pokazach E3.Sposob w jaki MS oglosil skasowanie projektu rowniez moze na to wskazywac.

No, a na Switchu beczunia, po remaster Bayo z Wii U chodzi niemalze jak oryginal na Wii U.

Zbawcy branzy tak bardzo.

Opublikowano

ta i właśnie dlatego zrobili remaster Phantom Dust w którego zagralo 3 osoby na świecie...

a skasowali ambitny, cieszący się dużym zainteresowaniem projekt w zaawansowanym stadium produkcji bo istniało........ R Y Z Y K O (które swoją drogą istnieje zawsze, przy każdej grze) 

ufff właśnie sobie uświadomiłem że Microsoft ma znacznie bardziej  R Y Z Y K O W N Y projekt, w który jeszcze nie dawno nikt nie wierzył, no ale został jeszcze miesiąc do premiery, a R Y Z Y K O że się nie sprzeda wciąż istnieje, miejmy nadzieje że Microsoft tego nie skasuje :obama: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jak to bylo w 100% sie nie dowiemy, ja uwazam ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.

Opublikowano
21 minut temu, MYSZa7 napisał:

sam odkrywa świat

:dynia:

no sam, z pomocą PS4 ze ślubu, Switcha ukradzionemu dzieciakowi i pożyczonemu Xboxowi One od godota :pawel: 

Opublikowano
Cytat

No, a na Switchu beczunia, po remaster Bayo z Wii U chodzi niemalze jak oryginal na Wii U.

ważne, że chodzi o 50-60 fps lepiej niż na osranym ps4

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

ważne, że chodzi o 50-60 fps lepiej niż na osranym ps4

Nie no wiadomix nowa generacja nowe mozliwosci itp.

A tutaj 720p :yao:

Opublikowano

remaster remastera skonczony wczesniej juz na ps2 i ps3 super ale remaster gierki ktora sie nigdy nie ogralo juz feee xddd

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Jak to bylo w 100% sie nie dowiemy, ja uwazam ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze.

dokładnie, a precyzyjnie niegospodarność w ich zarządzaniu 

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

remaster remastera skonczony wczesniej juz na ps2 i ps3 super ale remaster gierki ktora sie nigdy nie ogralo juz feee xddd

(pipi).a typie zrozum, ze tego nie mozna nawet remasterem nazwac :)

Nawet AA nie dali co za zydy ateistyczne xD

eee, cenzure poprawili :P

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Nie no wiadomix nowa generacja nowe mozliwosci itp.

A tutaj 720p :yao:

nadal lepiej niż na PS4 gdzie masz ZERO p :yao: 

Opublikowano

bayo? a mam w gamepassie, sprawdze se 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.