Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

kiedyś wygra tę wojnę, wierze

Opublikowano

BTW @aphromo ile masz punktów ostrzeżeń i ile z nich pochodzi z CW? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale teraz tak serio. Czy wy boty w desperacji zamierzacie grać w Sea of Thieves i Crackdown 3? To musi być trolling, tylko nie wiem po co...

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

084.png

Model usługowy SoT (gra ma być rozwijana o nową darmową zawartość przez przynajmniej 2 lata) zapowiada się wzorowo i nawet najwięksi malkontenci nie mają podstaw do jakichkolwiek narzekań

Cytat

-Gra będzie działać na serwerach dedykowanych

-Mikrotransakcje pojawią kilka miesięcy po premierzy i dotyczyć będą wyłącznie elementów kosmetycznych aby nie zburzyć balansu gry (wspomniano możliwość zakupu małpy) 

-Nie będzie lootboxów, gracze będą wiedzieć za co płacą 

-WSZYSTKIE PRZYSZŁE ROZSZERZENIA BĘDĄ ZA DARMO  (żadnych DLC, żadnyh season passów, Rare nie chcę dzielić społeczności)

-Twórcy wspomnieli że świat będzie się dynamicznie zmieniać,  mogą pojawić się nowe wyspy, inne mogą ulec zniszczeniu

-Pojawią się nowe rodzaje questów, nowe aktywności (jak łowienie) oraz nowi przeciwnicy w tym potwory morskie

Microsoft znowu wyznacza standardy gier wideo 

@Matriks_1111 wolę jednak papugę :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

2 lata darmowego wsparcia? to wiecej niz zazwyczaj dzialaja serwery ostatnich gran turismo xd

Opublikowano

Śmiać się, że na ps4 nie będzie gier "od nintendo", podczas gdy na klocu wcale nie ma gier...

Opublikowano

Sugeruję zamknąć ten temat po premierze SoT na kilka dni, bo tutaj może się zrobić jedna, wielka krwawa łaźnia z klapów. Jak to wycieknie na zewnątrz, to Ziobro się przypierzy, że niezbyt humanitarne rzeczy się tutaj wyprawiają.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
3 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

@asax ulżyło mi, bo już myślałem, że wybierzesz drewnianą noge z grawerem

nie no, drewniana noga też musi być, wydam na nią swoje pierwsze ciężko złupione pieniądze w grze :kaz: 

Opublikowano

Premiery piratow nikt nie zauwazy z wyjatkiem 3-4 osob.

Opublikowano

yhy, przeciez bedzie w game passie to grac bedzie wielu, a na plejbece kiedy jakas gierka ex pod multi?

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Premiery piratow nikt nie zauwazy z wyjatkiem 3-4 osob.

Powiedział fanatyk Sony :yao:

Opublikowano

c0rwa ofermo nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale słabo u ciebie z oceną rzeczywistości i raczej kariery jako analityk nie zrobisz

Opublikowano

predzej jest ANALitykiem sony

Opublikowano

Ale przeciez tak wlasnie bedzie, ekipa piratow bedzie siedziec w temacie, beda miec fun, przekonywac przekonanych, tyle.

To jest problem xboxa w tej generacji, pewna niszowosc, nieumiejetnosc przebicia sie na wieksza scene.

Opublikowano

a w jakie multi grac beda klapy? kiedy sony wyda jakies cooperacyjne multi?

Opublikowano
10 minut temu, asax napisał:

c0rwa ofermo nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale słabo u ciebie z oceną rzeczywistości i raczej kariery jako analityk nie zrobisz

przypominam, że odnosisz się do człowieka, który potencjał marki Animal Crossing ocenia po wynikach sprzedaży spinoffa w stylu gry planszowej na martwą konsolę i dla którego Eurogamer to niszowy serwis, gdyż polska filia ma mało wejść

Edytowane przez ragus

Opublikowano

jedyna jaka znam niszowosc potwierdzona klinicznie to niszowosc mozgu u klapow

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:

Ale przeciez tak wlasnie bedzie, ekipa piratow bedzie siedziec w temacie, beda miec fun, przekonywac przekonanych, tyle.

To jest problem xboxa w tej generacji, pewna niszowosc, nieumiejetnosc przebicia sie na wieksza scene.

untitled08sex.png

Beta bez zawartości  chyba całkiem nieźle się przebiła na całkiem dużej scenie 

Nie mówię że gra będzie jakimś blockbusterem, ale wmawianie sobie że gra interesuje "3-4 osoby" to oszukiwanie samego siebie i zaklinanie rzeczywistości. Czyli typowe zachowanie dla klapa 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Poważnie tak długo się robi gry z przeglądarki? Ori 2 w 2019? Może tym razem będzie grywalna.

Opublikowano

Wiesz jak jest patusy też są chętnie oglądane, myślę że na takiej samej zasadzie działa wysoka oglądalność piratów 7/10 ;)

Opublikowano
12 minut temu, asax napisał:

Beta bez zawartości  chyba całkiem się przebiła na całkiem dużej scenie 

Chodzi o to, ze piraci nie moga przekonac nikogo do kupna konsoli, i nikogo nie przekonaja. Gdyby nie ekskluzywnosc, to byloby takie same meh nikogo, jak cala masa innych srednich gier.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.