Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, nobody napisał:

Wait, ty serio masz pretensje, za udzielanie ci odpowiedzi na post, w którym piszesz jedno... odsyłając mnie do innego, gdzie jednak piszesz co innego? xD Nie no, zbyt mocne.

Ok, to może inaczej i po raz ostatni; Czy zbliżona finansowo do marki J&D, oraz GOW, seria Tekken była wg ciebie SS na ps2? Szybki pogląd na sprzedaż, a okaże się że sam Tk5 sprzedał się.... blisko 1 mln słabiej od GOW1 i nie wiele lepiej od J&D - z 2001.

Wg tej logiki, w twoim (i Insa) świecie facet, który ma na koncie 5 baniek, nie może być uznany za milionera, bo somsiad obok ma ich 5 razy więcej. Czaicie o co kaman?

Co i dlaczego w sprawie reszty w sumie nie mam siły pisać już, bo odstraszająca jest już odp. na pierwszy punkt.

czemu t5, a nie np tk3, ktory sie sprzedal w 8,5mln? a dlatego by znowu wybiorczo cos pokazac i wybielic matke sony xdddd 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

dlatego bo i to i to,  to 6 generacja, a wiec zestawiłem go z j&d i gow. jezu chryste

giphy.gif

Opublikowano

niektórzy swietnie sie bawią grajac w nowe gierki

a inni wspominaja jakies suche pierdy z czasow ps2 i czekaja na kolejna jakuze czy gowdora xd smutne..

Opublikowano

Przecież to te zielone c0rwiszony ciągle wspominają jak to było za czasów x360 xD no ale co im innego pozostało? Oby przyszła generacja była bardziej wyrównana bo kopanie tego ścierwa tego całego xboxa nie jest już zabawne

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Przecież to te zielone c0rwiszony ciągle wspominają jak to było za czasów x360 xD no ale co im innego pozostało? Oby przyszła generacja była bardziej wyrównana bo kopanie tego ścierwa tego całego xboxa nie jest już zabawne

A dodatkowo jarają się betą gry i płatną betą gry... :yao:

Opublikowano

No niebieskie robale nie mają gier to jarają się sotc z ps2 podbitym do HD za 160zł  ;)  Na XO takie rzeczy za darmo.

Opublikowano

Mendrek w swoimi świecie, yeti posty kopiuj wklej i ofermo wszystko to jeszcze plusuje. Niesamowite community :rotfl:

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Przecież to te zielone c0rwiszony ciągle wspominają jak to było za czasów x360 xD

to jeszcze nic :) te niebieskie pier.dolce kupuja jakies stare zyebane gierki hd za 210zl a na xboxie wystarczy plyta ze smietnika i mozna grac za darmo w 8k :)

Opublikowano

ale przeciez te ameby umyslowe pokroju kebaba czy ofermy uwazaja ze remaster hd hdd super hd SotC(HD), to zupelnie nowa gra i jest zaje.biscie ze moga placic 160 zeta. W ogole jak odpalilem na youtubie tego kupsztyla, to pomyslalem ze nawet jakby mi ktos zaplacil 200zl, to nie poswiecilbym mojego czasu zeby to (pipi) przejsc. je.bana pustka wszedzie tyle ze w hd. jednoplatformowe kundle mimo to liza jajka kazowi i zadowolone xD

Opublikowano
5 minut temu, Ocelot napisał:

W ogole jak odpalilem na youtubie

Chryste Panie.

33 minuty temu, kermit napisał:

te niebieskie pier.dolce kupuja jakies stare zyebane gierki hd za 210zl 

:yao: Remak Sotc jest lepiej zrobiony niz Zelda, kazdy kto ogral to przyzna, nie czuc roznicy w wykonaniu miedzy nim a nowymi grami AAA. Przypomniec Wam szmaciarze ? Lapcie gifa w 1080p, nawet pojde na reke

Image result for zelda breath of the wild graphics

3 godziny temu, Pupcio napisał:

Przecież to te zielone c0rwiszony ciągle wspominają jak to było za czasów x360 

Nie, Xbox 360 mial sporo fajnych i ciekawych gierek, po prostu teraz sie ostro zyebalo i usiluja jakos to odkrecic,

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gdzie jest lepiej zrobiony niz zelda? Xddd

Opublikowano

(pipi)a, juz nawet oszukuje na korzysc Switcha, ale nieee Ficus sie musi doyebac xD

Free your mind.

Opublikowano

apormo close your mind.

Opublikowano

Taki wygląd pececiarzy. Za(pipi)ista gierka, a kloniarze hacki, cheaty i inne gówna. Na skalę masową. Proponuję zbanować wszystkich, którzy wspomną o pc w kontekście grania. Toksyczne środowisko pełne patologii

Opublikowano

Gdyby nie Ci pececiarze, którzy natłukli tej grze popularności, to co najwyżej byś mógł polizać papierek od cukierka, także ten.

Opublikowano

A faktycznie, sorka. Zaspany byłem.

Haha, oglądanie jak cheater tępi tych podludzi grających na PC jest nawet zabawne. Zwłaszcza jak potem przyjdą do takiego tematu jak ten i będą pisać: "No ja nigdy jak grałem na PC, nie spotkałem cheatera" i "Na PC są po prostu dobrzy gracze" :D

Jak to dobrze, że wyszedłem z tego szamba (jakim jest granie online na PC) jak jeszcze było do kostek, teraz to tam pełne zanurzenie, a podgracze pokroju Ocelota, Adiego, czy gekona, nurkują w nim i robią z ust fontannę ;)

Opublikowano

Kilku moich znajomych też ostro tłucze i, oczywiście, NIGDY nie spotkali cheatera :lol:

Opublikowano

racja mendrek, dobrze ze jest xbox - pecetowe fenomeny jak path of exile czy pugb z konsolową jakością bez pecetowych czitujacych robaków

Opublikowano
5 minut temu, kermit napisał:

racja mendrek, dobrze ze jest xbox - pecetowe fenomeny jak path of exile czy pugb z konsolową jakością bez pecetowych czitujacych robaków

No trochę z deszczu pod rynnę, ale ostatecznie mogę przyznać Ci rację, że granie na xboxie czyni kogoś mniejszym podludziem niż dzisiejsze granie na PC (nie liczę retro). Co jeszcze nie czyni xboxa dobrym wyborem, ale gdyby ktoś przyłożył Ci lufę do skroni i kazał wybierać, to przynajmniej wiesz by w szambie zanurzyć się do połowy (xbox), a nie po samo czoło (modern pc gaming)...

Opublikowano

Mendrek jakie gry skonczyles w 2017?w co najwiecej grales? Jak go wspominasz?

Opublikowano
29 minut temu, Ficuś napisał:

Mendrek jakie gry skonczyles w 2017?w co najwiecej grales? Jak go wspominasz?

Nie chce mi się wszystkiego wymieniać, więc polecę z top 3 i dodatkowymi wyróżnieniami. Najlepiej wspominam Yakuzę 0, gdzie klimat chodzonych bijatyk połączył się z naprawdę mocną fabułą głównej historii i masą zabawnych smaczków okraszonych nutą nostalgii. Yakuza Kiwami była bardziej samodzielnym dodatkiem do Y0 w tym kontekście. Na drugim miejscu - Doom. Miałem wątpliwości co do designu, ale zaskoczył mnie nie tylko hardkorowym gameplayem, ale i dość oryginalnym klimatem bycia bardziej katem niż ofiarą. Na trzecim miejscu Just Cause 3 - pomimo że technicznie trochę szrot, ale przyjemność z siania rozpierduchy najlepsza w całej generacji do tej pory.

Zaskoczeniem dla mnie była kampania w Titanfallu 2, szkoda że zakończenie słabe. Nadrobiłem też zaległości - Uncharted remaster (całkiem wporzo) i remaster Beyond: Two Souls które robiło się fajne od połowy gry (chyba scenarzysta się odnalazł). Najbardziej żałuję że nie skończyłem jeszcze Horizona, fenomenalna gra, ale pochłania za dużo czasu. Także nie mam czasu na Until Dawn, ale planuję przejść w jakiś dobry wieczór.

Niektóre gry "prawie skończyłem" (Ratchet and Clank - ostatni boss został), niektórych się skończyć nie dało bo są głównie multiplayer, albo są wyścigami (Carmageddon!) czy bijatykami (Tekken 7) ;)

Opublikowano

same remasterki i multiplatformy działające lepiej na xboxie, niezla bieda 

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

same remasterki i multiplatformy działające lepiej na xboxie, niezla bieda 

Yakuza jest na Xboxie? :)

Widzisz, ale jednak wolę grać na PS4, bo gry tańsze, bo więcej ludzi z Polski i nie tylko gra po sieci, bo pad lepszy do Tekkena 7, bo nie muszę czuć się jak frajer że ktoś mi wcisnął kinecta 2.0 albo konsolę do której trzeba dokupić kolejną konsolę by nie czuć się jak podgracz, etc.  A poza tym jest wiele ex'ów w które na pewno zagram, albo gram ale jeszcze nie przeszedłem ;)

Opublikowano

To Ci powiem Karol troche biednie i mocno multiplatformowo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.