Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego i tutaj lezy pies pogrzebany. Do diabla z tym, ze konsole jako sprzet dedykowany do gier powinny wlasnie blyszczesc w tym aspekcie, ja wymagam ... rozsadnego minimum, to wszystko.

Wszystko mozna, tylko - po co ?

I tak liczą się gry, najważniejsze są gry, to że jedna konsola jest trochę słabsza nie ma żadnego znaczenia, liczą się gry. A na razie Switch ma zajefajne wsparcie. Nie nudzę się.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Jedyne w czym powinien błyszczeć sprzęt do GIER to właśnie GRY, a w tym aspekcie Switch gniecie plejbeke4. 

Mocne slowa jak na kogos kto za chwile bedzie robil wymuszone usmiechy do portow z Wii U i najgorszych multiplatform.

1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

jedna konsola jest trochę słabsza nie ma żadnego znaczenia, 

Jakie " troche " ? Jakie nie ma znaczenia ? Konsola de facto jeszcze pachnie farba i nie radzi sobie juz teraz sprzetowo, a co bedzie za X lat ? Nowe Mario ?

Opublikowano

Plejbeka4 nie dala mi ani jednej gry do mojej listy najlepszych gier ever, switch po roku dal mi cztery (odyssey, bayo2, chronicles2 i mk8d), myslalem zawsze ze w byciu graczem najwazniejsze sa gry, a nie rozdzielczosc ale klapy placza bo na 5calach nie ma hdr i 4k

Opublikowano

nie wiem czemu ale cały czas mam wrażenie, że nadejdzie taki moment gdy ficek napisze 'it's just a prank bro' po czym znowu stanie się klapem :smutas:  

no za chuya nie wyglada to przekonujaco gdy pisze o multiplatformowości, chyba za dlugo byl betonem jak karol 

Opublikowano
8 minut temu, Ficuś napisał:

(odyssey, bayo2, chronicles2 i mk8d)

Polowa z Wii U. Ktorego nie kupiles bo byl (pipi)owy, Switch tez jest no ale hh wiec mozna sie szarpnac.

8 minut temu, Ficuś napisał:

Plejbeka4 nie dala mi ani jednej gry do mojej listy najlepszych gier ever

Podobny obraz

3 minuty temu, Nemesis napisał:

No ale jest tylko granie 720p więc wiesz...

Beda siedziec na tym 720p do konca generacji.

No chyba ze wyjdzie jakis Switch Pro. I pozniej bedziecie mowic " tak to powinno od poczatku, jestem zachwycony".

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zdrowywariat w cw, ficus z Xboxem, piraci czarnym koniec, Kratos z daunem, no nieźle zaczął się ten rok :obama:

Opublikowano

Nowa wersja Switcha to pewniak. Dla mnie może być nawet 480p jak konsola dostaje najlepsze gry. Teraz wyszły dwie Bayonetty, jest Mario Oddysey, Xenoblade 2. PS4 też ma Automatę, Personę,itd. jednak Switch jest obecnie nie do zatrzymania. No i jeszcze nadciąga czwarty Metroid...

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

większa podaż na rynku wtórnym

najpierw ps plus a teraz zachwalanie handlu używkami xD czy ty nie szkalowałeś ficusia, który pożyczał gry od kumpli?

Opublikowano

Jakoś kiedyś wszyscy cieszyli michę przy PSXie i nikt nie pier..., że są piksele. A teraz konsola bez 4k to szrot. W tym temacie to powinna być dyskusja o grach, która konsola ma lepsze gry!  Gdyby moim ulubionym gatunkiem gier były wyścigi to wziąłbym Xboxa One, a strzelanki - również. Platformery? Tyko Nintendo, kanapowe multi - również. Itp.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Najlepsze remastery z ps2? Tylko PS4. 

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Nowa wersja Switcha to pewniak. 

Nie pomagasz kolegom teraz :D

2 minuty temu, Nemesis napisał:

Dla mnie może być nawet 480p jak konsola dostaje najlepsze gry.

Nie no spoko, ale jednak nie cofajmy sie do tylu.

3 minuty temu, Nemesis napisał:

No i jeszcze nadciąga czwarty Metroid...

O ktorym nikt nic nie wie, no ale Nintendo wiec mozna sie podniecac profilaktycznie.

3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Jakoś kiedyś wszyscy cieszyli michę przy PSXie i nikt nie powrdolił, że są piksele. A teraz konsola bez 4k to szrot. W tym temacie to powinna być dyskusja o grach, która konsola ma lepsze gry!  Gdybym moim ulubionym gatunkiem gier były wyścigi to wziąłbym Xboxa One, a strzelanki - również. Platformery? Tyko Nintendo, kanapowe multi - również.

PSX to bylo dawno temu. Konsola bez 4k to nie szrot bo 4K to high end teraz, no ale 720p to przegiecie paly w 2 strone.

Dyskusja o grach ? No wrzucalem trailery exow z PS4, ale (pipi)nia nikogo nobody cares.

Opublikowano
4 minuty temu, Nemesis napisał:

Jesteśmy w CW, nie pamiętasz? 

„Pamiętam” to raczej nie, bo jeszcze tu nie byłem, że też licho mnie tu przywiało :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

W dupie mam 720p na 5 calach, a framerate exy niny maja lepszy niz kazdy ex od sony praktycznie

Opublikowano

A jak się cofa do przodu? 

Opublikowano

Nie pomagasz kolegom teraz :D

O ktorym nikt nic nie wie, no ale Nintendo wiec mozna sie podniecac profilaktycznie.

PSX to bylo dawno temu. Konsola bez 4k to nie szrot bo 4K to high end teraz, no ale 720p to przegiecie paly w 2 strone.

Dyskusja o grach ? No wrzucalem trailery exow z PS4, ale (pipi)nia nikogo nobody cares.

Jak gry nie domagały na PS3 przez pół generacji, gdy na 360ce wszystko chodziło jak trzeba to gdzie byłeś wtedy?

Opublikowano

@aphromo

Grałeś kiedykolwiek w któregoś Metroid Prime? Bo ja do pierwszej części czasem sobie wracam no i zostało mi jeszcze do zaliczenia Echoes. Dla mnie to najlepszy FPS jaki kiedykolwiek powstał.

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

Jak gry nie domagały na PS3 przez pół generacji, gdy na 360ce wszystko chodziło jak trzeba to gdzie byłeś wtedy?

G1pMtnM.jpg

Teraz, Nemesis napisał:

@aphromo

Grałeś kiedykolwiek w któregoś Metroid Prime?

Nie ma znaczenia, smieje sie bo sie jaracie bez zadnej podstawy. Jakby jakiegos trailera czy info pokazali to inna bajka, ale teraz tylko udowadniacie ze jestescie stronniczy, tyle.

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

ofermo umiesz cofać się do przodu?

Opublikowano

zdrowywariat proszę nie szkaluj wspaniałej PS3 która dała nam wszystkim tyle uśmiechu

Edytowane przez asax

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

G1pMtnM.jpg

Czyli taki antyfan Nintendo jesteś? :) Pogódź się z Nintendo, które wydało więcej sztosów, niż Sony i Microsoft razem wzięte.

Opublikowano
Teraz, asax napisał:

zdrowywariat proszę nie szkaluj wspaniałem PS3 która dała nam wszystkim tyle uśmiechu

usmiech uposledzonych dzieci to zawsze promyk słońca w pochmurny dzień

Opublikowano

Boże xD wezcie go stąd.Typ nigdy nie grał i dziwi to, że ktoś się zachwyca zapowiedzią nowego Prime 

Opublikowano
Teraz, asax napisał:

zdrowywariat proszę nie szkaluj wspaniałem PS3 która dała nam wszystkim tyle uśmiechu

Ale ja tylko napisałem o ułomnościach, kocham tą konsolkę, za wiele gier przy których spędziłem setki godzin, a najbardziej za TLOU.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.