Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Xbox One X do multiplatform i Forzy/Gearsów/Halo (najlepszy pad, najlepsza grafa, najlepszy online)
Prosiak do exów Sony

ja nie widzę problemu u MS

Edytowane przez Lokomotywa

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

KLASA PREMIUM XDDDDDDD CHYBA W PI.ŹDZIE I ZA TAKĄ CENĘ NIE MA RACJI BYTU NA RYNKU XDD 

unwanted-e3-2011-announcements_130674123

Faka - co za wściekłość xD odetchnij trochę wdech-wydech 

ile waszym zdaniem powinna kosztować konsola 

o mocy 6 terafanków

z napędem UHD 

i chłodzona cieczą?

Xbox One X to sprzęt klasy premium, najmocniejsza i najlepiej wykonana konsola na rynku. Prosiak przy tym to jakieś nieporozumienie wykonane z plastiku od Deawoo Matiza. Szkoda tylko że nie ma gier 

To byłby wyczyn gdyby M$ wydało rok później od SONY klasyczną stacjonarną konsolę, która jest od niej słabsza i jednocześnie droższa. Jak za rok SONY wyda Playstation 5, które będzie 50% mocniejsze od Scorpio, to chyba będzie musiało brać za nie 600USD, bo przecież mocniejsze...

Opublikowano

Cena jest normalna jak za taki sprzęt, problemem jest to ze pracuja tam debile albo zwyczajnie w swiecie nie ma kto tych gierek zrobic.

Inna kwestia, że nie mam pojęcia po co ten caly bieg za 4k jeśli nie siedząc z twarza w TV nie da się tego zauwazyc(może jakies lobby od telewizorków?).

Cala ta moc moglaby pojsc w fizyke, destrukcje otoczenia(np.Red faction), obrażenia przeciwnikow(np.Soldier of Fortune), zniszczenia fur(nie wierze w bzdety o licencjach), A.I, a tak od lat jest zastój w tym temacie.

Pozniej będzie 8k i krople rosy na biedronkach, no super, tego nam potrzeba.

Opublikowano

autyzmax szaleje kolejny dzień xd

ludzie rzucili się na ps4, bo idioci z mikrosoftu wymyślili żeby premierę zrobić w pięciu krajach, bo wymusili posiadanie kinecta który obsługiwał dwa języki, bo chcieli zrobić always online i próbowali zabić używki i jeszcze wołali za to 100$ więcej, a wy tą firmę jeszcze broniliście (pipi)a xddddd

Opublikowano

Cena jest normalna jak za taki sprzęt, problemem jest to ze pracuja tam debile albo zwyczajnie w swiecie nie ma kto tych gierek zrobic.

Inna kwestia, że nie mam pojęcia po co ten caly bieg za 4k jeśli nie siedząc z twarza w TV nie da się tego zauwazyc(może jakies lobby od telewizorków?).

Cala ta moc moglaby pojsc w fizyke, destrukcje otoczenia(np.Red faction), obrażenia przeciwnikow(np.Soldier of Fortune), zniszczenia fur(nie wierze w bzdety o licencjach), A.I, a tak od lat jest zastój w tym temacie.

Pozniej będzie 8k i krople rosy na biedronkach, no super, tego nam potrzeba.

łatwiej w gierkach podbić rozdziałkę niż fizykę, destrukcję itd, w ogóle co to za gadka jak to zależy od dewa

Opublikowano

Dogadywanie sie z asaxem to jak dogadywanie się z blondyną, która nie kuma sensu rozmowy, można ale po co? XD

Bronić tego gunwa to nawet Monthy Python by się wstydził, a kabarety to robił na poziomie i z klasą.

weź już odejdź stąd bo kolejny raz się skompromitowałeś.

przypomnę tylko tego posta:

KLASA PREMIUM XDDDDDDD CHYBA W PI.ŹDZIE I ZA TAKĄ CENĘ NIE MA RACJI BYTU NA RYNKU XDD 
Opublikowano

To sobie asax przypomnij cenę konsol, dostępność konsol i datę premiery konsol.

Opublikowano

cena jest ok jak na next gena, nowa generacja, nowy sprzet, z nowymi exami

tutaj masz chora cene za to samo co mozna ograc na xbox one i pc, sony nie lepsze z prosiakiem ale przynajmniej sukcesywnie buduje ta baze exow dostepnych tylko u nich na platformowach ps4

masz xboxa one - nie chcesz czekac na prawdziwa nowa generacje, masz do wyboru bardzo drogiego xbox one x z samymi multiplatformowami albo prosiaka z tymi samymi multiplatformami i exami, do tego tanszy, a gorszy jedynie w tym, ze gierke nie bedziesz miec w natywnym 4k tylko upscalowana do tej rozdzielczosci ale roznice moze wychwycisz jak bedziesz miec stu calowy telewizor

zobaczycie zreszta koniec roku jak to sie gownianie bedzie sprzedawac, trzymam kciuki by w miesiacu debiutu scorpio wychodzil nowy marian i jakis ex na ps4 - pekne wtedy z beki jak pokaza pierwsze wyniki z sprzedazy

Opublikowano

Shady a ty myslisz, ze fizyka to jest kwestia sprzetu? To sie grubo mylisz, spójrz na taką Zelda fizyka jest na niespotykanym praktycznie poziomie w grach AAA a sama gierka wyszła na Wii U. 

Opublikowano

Ludzie rzucili się na PS4 także dlatego, że był to jedyny logiczny wybór po rewelacyjnej drugiej połowie generacji w wykonaniu PS3. Klęska MS na starcie mocno im pomogła, ale nawet bez tych wielkich wtop Xboksa i tak byliby dziś liderami. Tak było, niektórzy wzdychają do "dni panowania X360", tylko zapominają, że to trwało do 2009 roku, bo potem już poza Halo/Forza/Gearsy/DLC do CoD-a już im za bardzo się nie chciało.

Opublikowano

asax, jedyny kto tu się kompromituje to ty, bo nikt inny śmiecia nie broni. twoje miejsce jest na ppe

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Za 80 min chyba jedyna konfa ktora moze miec nizszy poziom od EA i Ms. Pc gaming show :dynia:

Opublikowano

Cena jest ok, nie szukajcie dziury tam gdzie jej nie ma, brakuje gier to prawda ale cena za tą konsole jak najbardziej uczciwa.

Opublikowano

nie jest ok, ok to jest jakby to byl system z dedykowanymi grami, a nie kuvva revizja z samymi multiplatformami

Opublikowano

Dogadywanie sie z asaxem to jak dogadywanie się z blondyną, która nie kuma sensu rozmowy, można ale po co? XD

Bronić tego gunwa to nawet Monthy Python by się wstydził, a kabarety to robił na poziomie i z klasą.

weź już odejdź stąd bo kolejny raz się skompromitowałeś.

przypomnę tylko tego posta:

Głośniej trochę, bo przez te płacze botów ciężko zrozumieć.

Ludzie, rozumiecie, bronić tego gunwa jakim jest xbox xd? Czy to jest już zaawansowana choroba, która jest nieuleczalna? Przykre.

Opublikowano

Jedyny problem jaki mam z konferencją Microsoftu jest brak gier które miałyby sprzedać Xbox One X. Z jednej strony mnie go nie trzeba sprzedawać bo kupię go jako fan konsol, ale z drugiej miłoby było zobaczyć kilka obietnic gier które wyjdą w ciągu następnych3-4 lat które będą pokazywać moc. Forza Motorsport 7, Anthem i Metro to za mało. Nagrałem nawet rok temu filmik, że dobrze jest być fanem playstation bo sony potrafi zarazić swoich graczy... Microsoft pokazuje fakty, a Sony sprzedaje marzenia. Koniec końców wybieram rzeczywistość czyli konsolę i gry na Xboksa, ale po to są konferencje by móc czasem sobie pomarzyć. Póki co nie widać alternatyw na skasowany Fable Legends i Scalebound, co mocno smuci. Z drugiej strony po rewealcyjnym lineup przez 2 ostatnie lata nie ma co się dziwić, że jeden rok jest słabszy. Cykl deweloperski to teraz średnio 3 lata więc trzeba dać firmie złapać oddech. Jeżeli chodzi o cenę to uważam ją za absolutnie sprawiedliwą, a nawet dosyć niską jeżeli weźmiemy pod uwagę komponenty. Design konsoli prezentuje się bardzo dobrze. O gry się nie martwię w tym roku przecież Destiny 2 wychodzi, a ja cały czas męczę gry z 2015 roku i Warframe. Pamiętać należy, że teraz gry to usługi które nie są produkcjami na 8h. Ja średnio mam ponad 100h spędzone z grami w które gram na Xbox One, co zaś oznacza, że liczę bardziej na jakość niż ilość.

Anthem zapowiada się bardzo ciekawie ale mam duże obawy jeżeli chodzi o tą grę. Głównie rozbijają się one o ilość contentu jaki ta gra będzie posiadać. Destiny ma z tym problemy, a Anthem przy Destiny wygląda jak next genowa produkcja.

Opublikowano

Jeżeli Xbox One X nie będzie się sprzedawać ( całkiem prawdopodobne). To wystarczy że MS przestanie wymuszać 4K, przerzuci się na znane z prosiaka "Dynamic 4K" a dodatkową moc developerzy wykorzystają według własnej potrzeby. 

Opublikowano

pięknie pękła psycha botowi, ciekawe który następny? :kaz::yao:

Opublikowano

Jeżeli Xbox One X nie będzie się sprzedawać ( całkiem prawdopodobne). To wystarczy że MS przestanie wymuszać 4K, przerzuci się na znane z prosiaka "Dynamic 4K" a dodatkową moc developerzy wykorzystają według własnej potrzeby.

Wtedy będzie PS5 w tej samej cenie z lepszymi bebechami.
Opublikowano

omg... mogą już teraz wykorzystywać według swoich potrzeb, MS nawet oficjalnie informował

Opublikowano

omg... mogą już teraz wykorzystywać według swoich potrzeb, MS nawet oficjalnie informował

a to przepraszam. Ciężko wyłapać prawdziwe informacje w trwającej g.ownoburzy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.