Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

<klap> używany god of war 

stan płyty bdb 

stan pudełka bdb

dlc na tarcze nie wykorzystane

witam mam do sprzedania używany god of war przeszedłem szybko i sprzedaje, cena 195zl plus 8zl listem zwykłym.

ew wymiana na farcry 5

</klap>

macie wyścigowcy gotowy szablon na pchli targ

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

<bot> chciałbym móc sprzedać jakąkolwiek grę, ale niestety nie mam nawet czego kupić <bot>

:frog:

dlatego bociarnia z głodu rzuciła się jak głupia na cebulowego preordera Gowa :reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Nie ma rozwiązania to nie ma problemu

spoko klapy pewnie już się kolejkują kto od kogo odkupi ze stratą 5zl

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

<bot> chciałbym móc sprzedać jakąkolwiek grę, ale niestety nie mam nawet czego kupić <bot>

:frog:

dlatego bociarnia z głodu rzuciła się jak głupia na cebulowego preordera Gowa :reggie:

My nie musimy niczego kupować bo wszystko dostaniemy w abonamencie :sir: 

A God of War będzie wystawiony w piąteczek żeby przez weekend przejść i fśśt leci jak ptak do następnego wariata

Opublikowano

gierki sprzedaja jak jakies cygany na bazarze xddd

panie opuść piątke albo chociaż wyslij w cenie

zamienisz za kolpaki do tico?

kur.wa tylko abonament

Opublikowano

boty jak typowe szczury laboratoryjne, dajcie znać czy dobre to może kupie od Was używkę

Opublikowano

nie ma dobrych gier na radarze to nawet taki god of war się nada :usmiech: 

Opublikowano

myślałem że State of Decay 2 to hicior na najbliższy czas 

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

myślałem że State of Decay 2 to hicior na najbliższy czas 

no już w maju :banderas: wprawdzie nie ma photo mode ale będzie grane z wariatami a wy klapy co tam mozecie razem sobie pograć? w bfa1? XDDDDDDDDDD

Opublikowano
50 minut temu, kermit napisał:

słyszeliście ze god of war jeszcze nie wyszlo a juz wyprzedaja na obniżce? no zbyt dobrze to nie swiadczy o gierce

cena jak za remaster burnouta xd

jakoś tak za 80 zł będzie można się schylić

nie mogę się doczekać tych kopii wystawianych na PT jeszcze przed premierą za 220 zł z dopiskiem "wysyłka po weekendzie" XDDD

Opublikowano

Zalety:

gra ma niesamowitą grafikę.

koniec.

Opublikowano

:yes:

Ale się boty rzuciły xD

Wystarczyło że sklep zszedł z ceny :D

Opublikowano

zalety w grach na Xboxa:

można pograć z wariatami online, bo tak to siedzę i ogrywam resztę gier na PS4

Opublikowano

Ciekawe jak dopy będą pękac kundlom spencera, jak pojawią się oceny God of War. Znów poziom nie do osiągnięcia dla robaków, bo obecnie są na poziomie gonienia Moss.
:yao:

Opublikowano

@Paolo de Vesir taką reakcję zapewne wywołało zamówienie preordera GoWa u botów

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ostatnimi czasy mam wrażenie że każdy post Pawła to pierdniecie mózgu. :/

Opublikowano
25 minut temu, suteq napisał:

nie ma dobrych gier na radarze to nawet taki god of war się nada :usmiech: 

state od decay, pillarsy 2, yakuza 6, total war thrones of britannia czy project octopath a to tylko moje mus have na premiere :D

Opublikowano

Witam tu zespół Xkom, z racji na wysokie zainteresowanie Naszą ofertą na grę god of war coś więcej niż mężczyzna edition informujemy ze zamówienia zostaną anulowane z powodu błędu cenowego.

buj wam w dvpe. Pozdrawiamy.

w ramach rekompensaty podsylamy 100zl w 50 bonach po 2zl do wykorzystania w dni parzyste w godzinach 12:30-12:45 minimalna kwota zamówienia to 2000pln

:))))

Opublikowano

Czy posiadacze plejstejszyn pisząc o braku gier na Xboxie, nie aktywowali przez przypadek jakieś opcji tworzenia rzeczywistości w telewizorze Kyokushinmana? 

Przypominam, że lada moment premiera SoT, potem State od Decay 2, a za chwile pewnie poznamy premiere Crackdown 3. Gdy tymczasem posiadacze Playstation na horyzoncie mają jedynie God of War, a potem zostaje tylko wyczekiwanie na E3 z nadzieją że być może wreszcie pokażą gameplay The Last of Us 2 

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

state od decay, pillarsy 2, yakuza 6, total war thrones of britannia czy project octopath a to tylko moje mus have na premiere :D

Granie na pc jak zwierzę? Wystarczy że w pracy muszę czasem używać tego (pipi), w domu nie muszę się katowac. :)

Opublikowano
Czy posiadacze plejstejszyn pisząc o braku gier na Xboxie, nie aktywowali przez przypadek jakieś opcji tworzenia rzeczywistości w telewizorze Kyokushinmana? 

Przypominam, że lada moment premiera SoT, potem State od Decay 2, a za chwile pewnie poznamy premiere Crackdown 3. Gdy tymczasem posiadacze Playstation na horyzoncie mają jedynie God of War, a potem zostaje tylko wyczekiwanie na E3 z nadzieją że być może wreszcie pokażą gameplay The Last of Us 2 

Widzę że w Choroszczy postanowili zwiększyć dawki psychotropow.

God of War, Yakuza 6, Detroit, Ni No Kuni 2, SoTc, Moss

Vs

Piraty i indyk wyglądający jak gra na smartfony, wszystko do ogrania w dniu premiery na laptopie. Zapomniałem o crapdown, tu będzie dobra beka przy ocenach, masowy wyjazd na Teneryfe potwierdzony XDDDDD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.