Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie no papka w fhd jest lepsza c'nie?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
43 minuty temu, _Be_ napisał:

No na Koxie dużo gier wydanych po premierze konsoli chodzi w 60 fpsach i w większości w 4k

Gearsy 4, FM 7,  Halo 5, , Killer Instinct, Super Lucky Tale, Cuphead chociażby z eksów 

także no jest to rożnica ogromna w stosunku do Sony, które dzieki pro mozesz sobie pograć w Niera w FHD bo na biedastejszyn jest 900p xd

Super, cała jedna FAJNA gra :rotfl:

Opublikowano

MS dodało do konsoli w wersji slim dla ficzery i dla klapowe już nowa generacja xdddd 

Opublikowano

Ladne samozaoranie. Pare postow wyzej piszesz, ze jak Sony w PS4 Pro dodalo to juz nie ta sama konsola co PS4! Nie pasuje do definicji! xdddd

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Super, cała jedna FAJNA gra

to nadal lepiej niż na PS4 gdzie masz żadnej fajnej gry w 60fpsach i 4k :lapka: 

Teraz, easye napisał:

Ladne samozaoranie

No od rana pięknie uskuteczniasz 

Opublikowano

Bo dodali więcej mocy dla lepszej grafy jak MS z Koxem, koorwa czemu klapy są takie tępe xd

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

jak Sony w PS4 Pro dodalo to juz nie ta sama konsola co PS4

No i tak i nie. Bo jakby nie było PS4 dostało slimke 

Opublikowano

Wspieranie wyjścia 4K to dla iziego to samo co wydanie konsoli faktycznie wspierającej renderowanie gier w 4K xDDDD

USUŃ KONTO

Opublikowano
10 minut temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

To "CztyryK" jest tak potrzebne jak kadłubkowi rower.

4k to akurat masakryczny skok jakości względem 1080p. Wystarczy sobie obczaić Nioh 4k vs 1080p. Niesamowicie ostry obraz w 4k (doskonale to widać bo gra nie ma błędów obrazowych):fsg:

2mil vs 8mil

Widzisz różnicę? 

Jak ktoś gra na tryb gra ostrość min, rozdziałka min to różnicy 4k vs 1080p nie zobaczy chociażby miał wzrok sokoli.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

No chyba lepiej ze dodali niz mieliby w tej samej cenie zrobic to co MS z Xbox One S. Drozsza konsola, z wyjsciem 4K i HDR xD

Przez ostatnie 2 lata boty zmienily praktycznie ta sama konsole 3 razy, a o PS5 sie czepiaja...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Isis chyba przeprowadził się na osiedle człowieka ziarno i pobiera nauki w temacie kreowania swojej własnej rzeczywistości. Przyznaje, jesteś w tym zayebiscie dobry. Pozdrow Ukanio.

Opublikowano

No a Sony co? Amator -> Slim -> Pro

ten sam ciąg, z tym, że jeszcze pewnie klapy wymienialy konsole częściej bo wyla jak odrzutowiec 

Opublikowano

klapy wymieniały paste i odkurzały wiatraczki 

prawie jak pecety

Opublikowano
3 minuty temu, Kyokushinman napisał:

4k to akurat masakryczny skok jakości względem 1080p. Wystarczy sobie obczaić Nioh 4k vs 1080p. Niesamowicie ostry obraz w 4k (doskonale to widać bo gra nie ma błędów obrazowych):fsg:

2mil vs 8mil

Widzisz różnicę? 

Jak ktoś gra na tryb gra ostrość min, rozdziałka min to różnicy 4k vs 1080p nie zobaczy chociażby miał wzrok sokoli.

Widzę różnice. Myśle jednak że na 4k jest za wcześnie

Opublikowano

Teraz, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Widzę różnice. Myśle jednak że na 4k jest za wcześnie

Dobrze, że się takie coś pojawiło jak Pro i Koks bo inaczej nadal bym płakał po forach jak słabo wygląda Uncharted 4 na amatorze. Takiego gównianego obrazu naprawdę ciężko przebić.

Jest co prawda Quantum Break, ale nie grałem, także nie wiem, ale ponoć nie jest ciekawie i to większość widzi a co dopiero ja.

PS.

Takie pytanie Ty to nie jesteś czasem ten gość z Maniak Gaming.

Jeżeli tak to będę miał prywatę.

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

No Slim akurat drozej niz Amator nie kosztowal.

Z tego co pamiętam obie wersje miały cene sugerowana w 2016r po 300 dolców więc nie wiem co znowu perdolisz.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

a ten znowu swoje majaki z uncharted 4

weź przykład ze swojego altera ukanio i zm daunie

Edytowane przez suteq

Opublikowano

przestanę to robić kiedy ty przestaniesz zalewać to forum swoimi bredniami wymyślonymi ze swoim urojonym kolegą ukanio

nie zdziwie sie jak wulfen i aphromo to również twoje urojenia

Opublikowano

Kyokushinman  Spoko każdy lubi ostrą jak żylete grę  ale w momencie gdy  na sprzętach nie wszystkie gry potrafią działać w full HD to nie rzuca się na 4K. 

Tak jestem , ten gość z maniaka

Opublikowano

znacie maciomaniaka?

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

nie zdziwie sie jak wulfen i aphromo to również twoje urojenia

:rofl: (pipi)a przeciez moj ryj wrzucali nawet xd

9 minut temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Tak jestem , ten gość z maniaka

Swietnie, nastepnym razem nie daj sobie zabierac 90% czasu antenowego^^

Opublikowano

W proponowanych na youtube wyskoczyło mi maniak gaming.

Spoiler

Szkoda, że zaznaczyłem iż Mnie to nie interesuje.

Opublikowano
28 minut temu, Kyokushinman napisał:

Takiego gównianego obrazu naprawdę ciężko przebić.

Wystarczy kupic Loniaka lub Switcha w czym problem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.