Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Kyokushinman  Spoko każdy lubi ostrą jak żylete grę  ale w momencie gdy  na sprzętach nie wszystkie gry potrafią działać w full HD to nie rzuca się na 4K. 

Tak jestem , ten gość z maniaka

To gitara bo lubię Was oglądać.

Cytat

Wystarczy kupic Loniaka lub Switcha w czym problem.

Taa tylko, że Uncharted 4 w wersji amator ma gorszy obraz niż 80% gier z Xboxa 360 i PS3.

Także na Switchu a tym bardziej One też będzie podobnie. Katastrofalnie skopany obraz o to cała filozofia a nie wina sprzętu bo jakoś KZ:SF, FC4 czy MGS5 na amatorze wyglądają za(pipi)iście. Aby zrobić KO takiemu U4 amator to wystarczy na zwykłej PS4 odpalić trylogię Drejka aby zobaczyć co to znaczy świetny obraz a co to znaczy kupa obrazowa.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 556,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

easye, aphromo i Kyokushinman w CW?

giphy.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

No Slim akurat drozej niz Amator nie kosztowal.

PS4 Slim miało sugerowaną cenę $299

Xbox One S miało sugerowaną cenę $299 i szybciutko spadło jeszcze niżej

wytrzeźwiej wreszcie

Opublikowano

Jak to czytam, to sobie wyobrażam, że to właśnie dla takich ludzi obniżono próg na maturze do 30%.

Opublikowano
36 minut temu, aphromo napisał:

:rofl: (pipi)a przeciez moj ryj wrzucali nawet xd

Swietnie, nastepnym razem nie daj sobie zabierac 90% czasu antenowego^^

A co ja  o Grafice będę się produkował:)

1 minutę temu, kermit napisał:

izi po prostu wzial slowa spencera do serca

https://twitter.com/PSLifeStyle/status/874742020383932417?s=19

Ale tutaj Spencer prawde powiedział Pro nie ma startu do X 

Opublikowano

no wiadomo ale izi jak zwykle nic nie zrozumial

tenor.gif?itemid=3522243

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ale FIFA jest w 4k :rotfl:

pamietam te posty jak easye sie zachwycał prosiakiem i jego mocą a teraz juz czeka na ps5? xddd ch,uj że dopiero devkity wysłali czyli premiera w 2020 confirmed

Opublikowano

pamiętam jak się Fanek o te słowa Spencera triggerował w statusach xD

DYP1KLYU8AUUIUh.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

No bo przesadzil, Ska nie ma startu do Amatora a co dopiero Pro.

Opublikowano

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociągnie gier w natywnym 4K, no chyba ze beda to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. I tak szok, ze istnieja gry ktore mimo wszystko w tej rozdzielczosci chodza, jak wlasnie sportowki, PES, FIFA, NBA 2K itp.

Xbox X ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic. Jedynie Forza 7 naprawde dobrze wyglada, szkoda tylko, ze człowiek usypia po 2 okrążeniach.

Edytowane przez easye

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy chyba na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociagnie gier w natywnym 4K, no chyba ze sa to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori.

Ale Xboxowe exy to Ty zostaw w spokoju, bo Forza 7, Forza Horizon, Halo 5, czy Gears of War 4 potrafią działać w 4K i 60fps bez zająknięcia na XOX. To Sony obiecywało 4K gaming na pro i wyszło jedno wielkie nic z tego ich pierd.olenia.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

No i to byloby na tyle - tak w kwesti tego, ile to gier dziala w 4k na X korkim X. Przy okazji - od kiedy Horizon dziala w 60 fpsacha na Xboxie? 

Opublikowano

Tak samo jak z Kinecta, Chmury, AR, Scalebound...

P A M I E T A M Y...

948bfd79fbd7bb87bd15c9febad4b429dce1d24230456a649d07284a55177638.jpg?mw=600

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy chyba na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociagnie gier w natywnym 4K, no chyba ze sa to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. Xbox X zas ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic.

no nie wiem i exy i multiplatformy działają w wyższej rozdziałce na xbox one x i są płynniejsze.  No ale wiesz lepiej bo xbox one x to złoooooooo ale playstation 4 pro to super sprzęt. Sony super firma a ms to (pipi)owa firma. Nie wiem coś ci się w główce kilka lat temu przestawiło i tak zostało. Z Bota przemiana w klapa w stylu mendrka.

To tak jak twoje szukanie ludzi do grania. Tyle osób na xbox live a ty nie masz z kim grać bo wszyscy na ps4...

Opublikowano

Sporo gier chodzi tez w checkerboard'owym 4K, zarowno na PS4 Pro, jak i na Xie - w zupelnosci wystarcza na telwizorach 4K, ba nikt pewnie nie bylby w stanie zauwazyc roznicy miedzy tymi rozdzielczosciami.

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD w CW o to gdzie gra sie komu najlepiej!

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No i to byloby na tyle - tak w kwesti tego, ile to gier dziala w 4k na X korkim X. Przy okazji - od kiedy Horizon dziala w 60 fpsacha na Xboxie? 

No działają wszystkie exy od MS, czyli jako producent konsoli wywiązuje się ze swojej pracy solidnie, nie może odpowiadać za innych developerów. I Horizon nie działa w 60fps, mój błąd, ale już nie będę edytował posta.

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD w CW o to gdzie gra sie komu najlepiej!

Ktos to moze potwierdzic ?

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD

A kto takich ci bzdur nagadał?

Chyba mnie mylisz z yakubu albo yeti

Opublikowano
20 minut temu, easye napisał:

Bluber - kto czeka? Po czym wnioskujesz?

No pisałeś, że na ch,uj freesync jak zaraz ps5

2 minuty temu, easye napisał:

Wrzuć setup!

ale co? ustawienia tv zeby mieć hdr bez hdru? to do kukuszyna

Opublikowano
14 minut temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociągnie gier w natywnym 4K, no chyba ze beda to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. I tak szok, ze istnieja gry ktore mimo wszystko w tej rozdzielczosci chodza, jak wlasnie sportowki, PES, FIFA, NBA 2K itp.

Xbox X ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic. Jedynie Forza 7 naprawde dobrze wyglada, szkoda tylko, ze człowiek usypia po 2 okrążeniach.

Ja tak naprawdę chciałbym zobaczyć Girsy 4 w 4k.

Czy to dorówna chociaż grafie Uncharted 4 z Pro? Bo taki Horizon wizualnie na Pro jest zdecydowanie poza zasięgiem obecnych gier i nie wiem czy komuś uda się go pokonać do końca generacji niezależnie od posiadanej konsoli tj. Pro, Koks.

Maniaki gamingu z yt, sprawdźcie dokładnie ten hdr w Wieśku 3:good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.