Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Kyokushinman  Spoko każdy lubi ostrą jak żylete grę  ale w momencie gdy  na sprzętach nie wszystkie gry potrafią działać w full HD to nie rzuca się na 4K. 

Tak jestem , ten gość z maniaka

To gitara bo lubię Was oglądać.

Cytat

Wystarczy kupic Loniaka lub Switcha w czym problem.

Taa tylko, że Uncharted 4 w wersji amator ma gorszy obraz niż 80% gier z Xboxa 360 i PS3.

Także na Switchu a tym bardziej One też będzie podobnie. Katastrofalnie skopany obraz o to cała filozofia a nie wina sprzętu bo jakoś KZ:SF, FC4 czy MGS5 na amatorze wyglądają za(pipi)iście. Aby zrobić KO takiemu U4 amator to wystarczy na zwykłej PS4 odpalić trylogię Drejka aby zobaczyć co to znaczy świetny obraz a co to znaczy kupa obrazowa.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

easye, aphromo i Kyokushinman w CW?

giphy.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

No Slim akurat drozej niz Amator nie kosztowal.

PS4 Slim miało sugerowaną cenę $299

Xbox One S miało sugerowaną cenę $299 i szybciutko spadło jeszcze niżej

wytrzeźwiej wreszcie

Opublikowano

Jak to czytam, to sobie wyobrażam, że to właśnie dla takich ludzi obniżono próg na maturze do 30%.

Opublikowano
36 minut temu, aphromo napisał:

:rofl: (pipi)a przeciez moj ryj wrzucali nawet xd

Swietnie, nastepnym razem nie daj sobie zabierac 90% czasu antenowego^^

A co ja  o Grafice będę się produkował:)

1 minutę temu, kermit napisał:

izi po prostu wzial slowa spencera do serca

https://twitter.com/PSLifeStyle/status/874742020383932417?s=19

Ale tutaj Spencer prawde powiedział Pro nie ma startu do X 

Opublikowano

no wiadomo ale izi jak zwykle nic nie zrozumial

tenor.gif?itemid=3522243

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Ale FIFA jest w 4k :rotfl:

pamietam te posty jak easye sie zachwycał prosiakiem i jego mocą a teraz juz czeka na ps5? xddd ch,uj że dopiero devkity wysłali czyli premiera w 2020 confirmed

Opublikowano

pamiętam jak się Fanek o te słowa Spencera triggerował w statusach xD

DYP1KLYU8AUUIUh.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

No bo przesadzil, Ska nie ma startu do Amatora a co dopiero Pro.

Opublikowano

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociągnie gier w natywnym 4K, no chyba ze beda to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. I tak szok, ze istnieja gry ktore mimo wszystko w tej rozdzielczosci chodza, jak wlasnie sportowki, PES, FIFA, NBA 2K itp.

Xbox X ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic. Jedynie Forza 7 naprawde dobrze wyglada, szkoda tylko, ze człowiek usypia po 2 okrążeniach.

Edytowane przez easye

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy chyba na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociagnie gier w natywnym 4K, no chyba ze sa to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori.

Ale Xboxowe exy to Ty zostaw w spokoju, bo Forza 7, Forza Horizon, Halo 5, czy Gears of War 4 potrafią działać w 4K i 60fps bez zająknięcia na XOX. To Sony obiecywało 4K gaming na pro i wyszło jedno wielkie nic z tego ich pierd.olenia.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

No i to byloby na tyle - tak w kwesti tego, ile to gier dziala w 4k na X korkim X. Przy okazji - od kiedy Horizon dziala w 60 fpsacha na Xboxie? 

Opublikowano

Tak samo jak z Kinecta, Chmury, AR, Scalebound...

P A M I E T A M Y...

948bfd79fbd7bb87bd15c9febad4b429dce1d24230456a649d07284a55177638.jpg?mw=600

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy chyba na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociagnie gier w natywnym 4K, no chyba ze sa to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. Xbox X zas ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic.

no nie wiem i exy i multiplatformy działają w wyższej rozdziałce na xbox one x i są płynniejsze.  No ale wiesz lepiej bo xbox one x to złoooooooo ale playstation 4 pro to super sprzęt. Sony super firma a ms to (pipi)owa firma. Nie wiem coś ci się w główce kilka lat temu przestawiło i tak zostało. Z Bota przemiana w klapa w stylu mendrka.

To tak jak twoje szukanie ludzi do grania. Tyle osób na xbox live a ty nie masz z kim grać bo wszyscy na ps4...

Opublikowano

Sporo gier chodzi tez w checkerboard'owym 4K, zarowno na PS4 Pro, jak i na Xie - w zupelnosci wystarcza na telwizorach 4K, ba nikt pewnie nie bylby w stanie zauwazyc roznicy miedzy tymi rozdzielczosciami.

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD w CW o to gdzie gra sie komu najlepiej!

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No i to byloby na tyle - tak w kwesti tego, ile to gier dziala w 4k na X korkim X. Przy okazji - od kiedy Horizon dziala w 60 fpsacha na Xboxie? 

No działają wszystkie exy od MS, czyli jako producent konsoli wywiązuje się ze swojej pracy solidnie, nie może odpowiadać za innych developerów. I Horizon nie działa w 60fps, mój błąd, ale już nie będę edytował posta.

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD w CW o to gdzie gra sie komu najlepiej!

Ktos to moze potwierdzic ?

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

No ale Bluber tam nadal walczy majac amatora i 15 letni telewizor LCD

A kto takich ci bzdur nagadał?

Chyba mnie mylisz z yakubu albo yeti

Opublikowano
20 minut temu, easye napisał:

Bluber - kto czeka? Po czym wnioskujesz?

No pisałeś, że na ch,uj freesync jak zaraz ps5

2 minuty temu, easye napisał:

Wrzuć setup!

ale co? ustawienia tv zeby mieć hdr bez hdru? to do kukuszyna

Opublikowano
14 minut temu, easye napisał:

Ladne zakrzywianie rzeczywistosci, od poczatku wszyscy na forum nie mieli zadnych zludzen, ze Pro nie pociągnie gier w natywnym 4K, no chyba ze beda to takie tuzy graficzne jak Xboxowe exy pokroju Cuphead czy Ori. I tak szok, ze istnieja gry ktore mimo wszystko w tej rozdzielczosci chodza, jak wlasnie sportowki, PES, FIFA, NBA 2K itp.

Xbox X ma sporo mocy, tylko gier z grafika zapomnieli zrobic. Jedynie Forza 7 naprawde dobrze wyglada, szkoda tylko, ze człowiek usypia po 2 okrążeniach.

Ja tak naprawdę chciałbym zobaczyć Girsy 4 w 4k.

Czy to dorówna chociaż grafie Uncharted 4 z Pro? Bo taki Horizon wizualnie na Pro jest zdecydowanie poza zasięgiem obecnych gier i nie wiem czy komuś uda się go pokonać do końca generacji niezależnie od posiadanej konsoli tj. Pro, Koks.

Maniaki gamingu z yt, sprawdźcie dokładnie ten hdr w Wieśku 3:good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.