Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czy microguwienko ma czym walczyć w przyszłości poza sod2 i crapdaun 3?

rdlol.gif

Jezu jak ta firma się stoczyła to przechodzi ludzkie pojęcie.

Edytowane przez Faka

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przecież State 2 zapowiada się kozacko, a i czuję w kościach że Crackdown może namieszać :kaz:

Opublikowano

Osteoporoza?

Opublikowano

O tak. Ori :fsg: Wjedzie Xone oj wjedzie.

To jest dobre:

Gra MS

4 godziny temu, asax napisał:
13 godzin temu, Daddy napisał:

Pierwsze oceny i wychodzi gra 7/10  ;)

Czyli generalnie tak jak pisalem. Gra zbierze bardzo zroznicowane oceny, od bardzo pozytywnych do srednich od ludzi ktorrzy nie zrozumieja o co w tym chodzi i patrza na gre jak na typowego mmo lite'a

Uwaga: gra Sony :D

W dniu 17.03.2018 o 09:21, asax napisał:

To jest chyba ten moment kiedy cinematic experience wjeżdża za mocno.

Liczę na to że po premierze nie będzie klepania się po plecach i mówienia i wszystko jest w porządku

P.S. dla pieniaczy. Mogę sobie cytować wszystko co mi się podoba :kaz:

Opublikowano

Musisz Kyo znać różnicę: jak gra na Xśmiecia jest mieszana z błotem, to nikt się nie zna i nie są jeszcze gotowi to, jeśli gra na PS4 dostaje dobre oceny, to nikt się nie zna. Jeśli to wiesz, to wiesz też jak dekodować posty autyzmaksa.

Opublikowano

uwielbiam twoje porównania Kyo pt. CW vs normalne tematy 

i udaje że coś udowodniłem 

Opublikowano

To tylko DONasax, musisz mu wybaczyć.

Opublikowano

DZBONasax

Opublikowano

IGN - Mechanically speaking, Sea of Thieves is a showcase of excellent design where a foundation of systems that are accessible, and perhaps overly simple, hide a much deeper function with a little exploration.

Trusted Reviews - Sea of Thieves is unlike anything I’ve ever played. It offers a multiplayer experience that’s both unpredictable and hilarious with moments that had me cheering in triumph one minute and in hysterical laughter the next.

Mashable - The world is beautiful and rich with promise. There's plenty of room to grow...But there's already a rock-solid foundation here. Sea of Thieves sets out to deliver a particular experience, and it nails that perfectly.

:fsg: a to dopiero pierwsze oceny i podstawowy content, z tej gry wyrośnie piękna róża <3

@Rozi oszołomie, wróć do brania leków, bo odstawienie Ci nie służy 

Opublikowano
3 minuty temu, asax napisał:

uwielbiam twoje porównania Kyo pt. CW vs normalne tematy 

i udaje że coś udowodniłem 

To prowokacja była :D

Opublikowano

zanim rozi zyska zdolność kredytową na lapka w providencie to akurat sot bedzie już kompletnym produktem 10/10

Opublikowano

Klapersy, mam jedno, za(pipi)iście ważne pytanie do Was: podajcie mi tytuły gier, które przykują mnie do konsoli na dłużej niż 1 weekend, a których nie ma na Xboxie? Jesteście tak bardzo przyzwyczajeni do ruchania na zasadzie kupna gierki za 250zl i jak najszybszego sprzedania, co by nie stracić na wartości, że dla Was gry, w które można grać na długo po premierze (np. Gears of War 4, do tego jestem pewien, że SoT tęz bedzie rozwijane.) to poziom, którego Wasze mózgi nie są w stanie ogarnąć :yao:

Opublikowano

@asax Nie smutaj się - Rare doda kontent i razem popływamy. Wierzę! Wczoraj @Pupcio i @pleju śmiali się ze mnie że mój organizm wyczuł że źle robię chcąc jechać odebrać One S z ME pod piratów i odmówił posłuszeństwa :dynia:

Opublikowano

@Shagohad jak lubisz smak guwna to nie kupuj playstation, proste

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Driveclub bez dużej zawartości na premierę - BEKA HAHAHAHHAHAHAHAHA 5/10 PACZ JUBILEŁUSZOWY XDXDXDXDXDX SONYXDDDDD

Sea of Autism bez żadnej zawartości na premierę - klejnot, wyrośnie z tego piękna gra, musimy poczekać, jeszcze troszkę, jeszcze troszkę :3

Opublikowano
3 minuty temu, Shagohad napisał:

Klapersy, mam jedno, za(pipi)iście ważne pytanie do Was: podajcie mi tytuły gier, które przykują mnie do konsoli na dłużej niż 1 weekend, a których nie ma na Xboxie? Jesteście tak bardzo przyzwyczajeni do ruchania na zasadzie kupna gierki za 250zl i jak najszybszego sprzedania, co by nie stracić na wartości, że dla Was gry, w które można grać na długo po premierze (np. Gears of War 4, do tego jestem pewien, że SoT tęz bedzie rozwijane.) to poziom, którego Wasze mózgi nie są w stanie ogarnąć :yao:

scaled.php

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

jak lubisz smak guwna to nie kupuj playstation, proste

Fix'ed.

Opublikowano
5 minut temu, Kyo napisał:

Wczoraj @Pupcio i @pleju

Grali w FORTINITE? XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

FORTNITE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Yyyyyy Eeeeee. Nie? :D

Spoiler

115782-200.png

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak jak Shagonhad pisze: ja na PS gierki zaliczam i kasuję. Nic do czego chciałoby się wracać czy masterować. Growa pulpa, ładna graficzka i zero potencjału na zgłębienie mechaniki.

Problem jest taki, że na x-smiecia nie ma co zaliczać. 

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Yyyyyy Eeeeee. Nie? :D

Ukryj zawartość

115782-200.png

AHHAHAHAHHAHAHHAHAH

Opublikowano

Wyższa średnia od sea of guwno więc chyba problemu nie ma? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.