Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale... Ale.. Wygraliśmy! :sir:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
13 minut temu, Shagohad napisał:

Klapersy, mam jedno, za(pipi)iście ważne pytanie do Was: podajcie mi tytuły gier, które przykują mnie do konsoli na dłużej niż 1 weekend, a których nie ma na Xboxie?

Nier, Uncharted 4, TLoU, GT S, SFV, Bloodborne, Nioh, Persona 5, Ni No Kuni, WipEout, Nex Machina, Alienation itd. 

Życzę niesamowitej, z najwyższej półki zabawy, nie dostępnej na xsmieciu, bo tam crapy na 6.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ALE BY POGRAŁ W TAKOM GRE f2P TAKIE FORTYNAJT TAKIE TAKIE

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nieskończoną się przygoda na 6/10,to się nazywa MASOCHIZM :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Nier, Uncharted 4, TLoU, GT S, SFV, Bloodborne, Nioh, Persona 5, Ni No Kuni, WipEout, Nex Machina, Alienation itd. 

no wlasnie, a gracie w bf1 i fortnite w 810p o kur.wa jaki dobrobyt Bożenka ulep kawior z tego guwna

Opublikowano

I najlepszą grę generacji, czyli Bloodborne :)

Opublikowano

Ale tekst asaxa ze ludzie nisko oceniają bo nie rozumieją gry to nawet nie CW. Takie rzeczy wymagają recepty.

Opublikowano

Poza tym, te podwojenie standardy u botów, śmieją się z fortnite, które jest za free i chodzi w 60fps, ale po za alphe pugb w 15fps to pieniążki włożyli. 

Pięknie ich spencer wytresował, szanuję mocno. 

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Nieskończoną się przygoda na 6/10,to się nazywa MACHOZIM :rotf:

Po prostu granie na Xboxie to proces ciągłego doskonalenia skilla i wyrabiania sobie zdrowych, growych nawyków systematyczności. Na PlayStation człowiek odpala Horizona i tydzień po zaliczeniu nie pamięta już czy grał w Rise of Tomb Raider czy innego Ubicrapa, bo tam nic nie zostało poza graficzką. 

Ty tego nigdy nie zrozumiesz, należysz do najbardziej zjanuszonego obozu jaki jest: jaranko "skillowym" Butterfieldem, "oh crap" Drake, a na końcu jaranko do graficzki i zapowiedzi gier którymi jest podobnie jak z niechcianymi przedmiotami na studiach: zakupić, zagrać i zapomnieć.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, raven_raven napisał:

jak dobrze mieć playstation, można grać w fortnite i battlefielda

Jak dobrze móc się dobrze bawić w Fortnite i SoT w fajnym towarzystwie :lapka:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Wyższa średnia od sea of guwno więc chyba problemu nie ma? :)

Taka bieda na PS4 że trzeba grać w darmówke xD

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

no wlasnie, a gracie w bf1 i fortnite w 810p o kur.wa jaki dobrobyt Bożenka ulep kawior z tego guwna

Każdy gra w to co mu pasuje, ja spędziłem dużo godzin z Bloodborne, Alienation, gram cały czas w U4, TLoU, inni grają w gierki na 6 i wmawiaja sobie, że branża się nie zna. 

Opublikowano

Pewnie lepiej zapłacić 200 zika za SoT co nie?

Opublikowano

Kupować grę typową z androida za 249 zł to dopiero luksus, ale biedy umysłowej upapraną bełkotem spencera i spółki microsoft. 

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Życzę niesamowitej, z najwyższej półki zabawy, nie dostępnej na xsmieciu, bo tam crapy na 6.

Kopiuje nazwy tych gier do googla tam 

http://store.steampowered.com/app/404540/Nex_Machina/
http://store.steampowered.com/agecheck/app/524220/

http://store.steampowered.com/app/310950/Street_Fighter_V_Arcade_Edition/

http://store.steampowered.com/app/485510/agecheck

http://store.steampowered.com/app/589360/Ni_no_Kuni_II_Revenant_Kingdom/

:pawel:

XDDDDDDDDD

1 minutę temu, Faka napisał:

Kupować grę typową z androida za 249 zł to dopiero luksus, ale biedy umysłowej upapraną bełkotem spencera i spółki microsoft. 

No albo wydać 29zł na abonament :potter: 

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

A klapy to się nie rzuciły na No Man Sky? :yao:. Sea of Thieves można wyprówbować za 29zł, nie za 249, kiedy klapy przy NMS zostały tak mocno wyrcuhane, że aż nie da się tego opisać :(

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Ale tekst asaxa ze ludzie nisko oceniają bo nie rozumieją gry to nawet nie CW. Takie rzeczy wymagają recepty.

Źle się wyraziłem, chodziło o to nie jest gra dla każdego, więc to normalne że część recenzentów wystawia słabe oceny. Przecież nie mam im tego za złe każdy ma do tego prawo 

Opublikowano

jak sie smialy karakany xboxowe ze kogos moze jarac driveclub 7/10, a teraz widac jaka suka jest karma i jak bronia piratow, ktore moze srednia nawet tego drivecluba bez patchy nie dogonia, no ale czekamy na patch jubileuszowy, bedzie 9+ /10, deszcz dojdzie w patchu czy juz jest na premiere?

Opublikowano
4 minuty temu, Kyo napisał:

no ale co to za przelicznik 200zł za SoT?

ludzie kupują cody dla kampanii 6h po 250zł 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ty tego nigdy nie zrozumiesz, należysz do najbardziej zjanuszonego obozu jaki jest: jaranko "skillowym" Butterfieldem, "oh crap" Drake, a na końcu jaranko do graficzki i zapowiedzi gier którymi jest podobnie jak z niechcianymi przedmiotami na studiach: zakupić, zagrać i zapomnieć.

Co ty za brednie (pipi)isz, nasluchales  się blabera z tym bf czy co? Chcesz skillowe gierki, WipEout, GTS, Bloodborne, TLoU, U4, SFV, miłej zabawy. 

W ogóle jak wy możecie dziś wychylac te zawszone mordy. Od początku roku hajpowanie SoT, klapy zaorane, 100tys widzów na twitchu, wychodzi crap, gdzie w tym samym czasie na ps4 wychodzi 5 gier że średnia taka, że gdyby ten odpad Rare mógł się również pochwalić takimi %, to byście klaskali uszami ze szczęścia. Rzeczywistość jest taka jak zawsze, beka z x-smiecia i tych przegrywow którzy kupili konsole bez gier. 

Opublikowano
1 minutę temu, Orzeszek napisał:
8 minut temu, Kyo napisał:

no ale co to za przelicznik 200zł za SoT?

ludzie kupują cody dla kampanii 6h po 250zł 

Ale co to porównywanie darmówki do płatnej gry? Że darmówka to gówno?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.