Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Orzeszek napisał:

ludzie kupują cody dla kampanii 6h po 250zł 

Oj widzę, że nadal żałujesz tego WWII :reggie:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja nikomu nie zaglądam w gamertaga i nie śmieję się kto w co gra ;)

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

gdzie w tym samym czasie na ps4 wychodzi 5 gier

dostępnych na PC lub innych konsolach :potter: 

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Kopiuje nazwy tych gier do googla a tam

Mówisz o WSZYSTKICH grach z xsmiecia? 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Chcesz skillowe gierki, WipEout, GTS, Bloodborne, TLoU, U4, SFV, miłej zabawy. 

UNCHARTED 4 TY ROBAKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GTS << Forza 7

TLoU << Gearsy 4

SF V XDDDDDDD

Wipeout szanuję

Serio, może wrzuć coś co jest lepsze na PS4 niż na XOne, bo na razie słabiutka ta Twoja lista.

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

Ja nikomu nie zaglądam w gamertaga i nie śmieję się kto w co gra ;)

w gamertagau chyba nie widać fortinite :lapka: pacio sie smial ze gram w nowego asasyna a karma jest suką i widze ze gra w fortinite z plejem xD

Nie o grach na plejku,rwe 4 

Opublikowano

To akurat było do orzeszka blubi :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Nie, o grach na plejku,rwe 4 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLoU << Gearsy 4

:rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Nie o grach na plejku,rwe 4 

Blaberowi tak pękła wczoraj dopa, że odpalił Bloodborne, U4, TLoU, WipEout, GTS, Alienation czy Persone 5 na pc. 

Hahhahhahah, co te psychotropow i brak białka zwierzęcego robią z człowiekiem. Spokojnie blaber, może przy premierze tej gry o zombie na smartfony czy przy crapdown uda się. 

Xddddddd

CO ZA BANDA NIEUDACZNIKÓW :kaz:

Opublikowano

karakany xboxowe do konca swiata beda sie bronic dwiema grami, ktore wyszly sto lat temu i oklamywac samego siebie, ze przeciez nowe tytuly im nie potrzebne bo sto lat temu xone dostal dwie dobre gierki xdddd

Opublikowano

Blaberowi tak pękła wczoraj dopa, że odpalił Bloodborne, U4, TLoU, WipEout, GTS, Alienation czy Persone 5 na pc. 

Hahhahhahah, co te psychotropow i brak białka zwierzęcego robią z człowiekiem. Spokojnie blaber, może przy premierze tej gry o zombie na smartfony czy przy crapdown uda się. 

Xddddddd

CO ZA BANDA NIEUDACZNIKÓW :kaz:

Widzę, że masz problemy z czytaniem, wkleiłem do googla część crapów na 8 z twojej listy i ponad polowa jest dostępna na PC. Wipeout czy Tlou czy Persona są dostępne na PS3 czy VIcie. Także na PS4 zostaje Bloodborne, które jest spoko. No i to by bylo na tyle. Szrota można wyje.bać do smieci tam gdzie jego miejsce.

Opublikowano

Czym się teraz mogą jarać boty? A pewnie oddzielną konferencją na e3 XD

xbox-e3-2018.jpg?quality=98&strip=all&w=

Opublikowano

Możesz używać obu i tak bym Cie rozyebał samym pistoletem zielony robalu :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

karakany xboxowe do konca swiata beda sie bronic dwiema grami, ktore wyszly sto lat temu i oklamywac samego siebie, ze przeciez nowe tytuly im nie potrzebne bo sto lat temu xone dostal dwie dobre gierki xdddd

Ktoś ostatnio mówił, że niedługo pękniesz i wyjdzie z Ciebie klap. :yao: 

Edytowane przez Paolo de Vesir
nowa strona, więc prawda :D

Opublikowano
9 minut temu, Kyo napisał:

:mevek: no taka retoryka wc

Opublikowano

ohoho uzasadniona krytyka xone i zaraz wychodzi ze jednak jestem klap choc w poscie nawet przez sekunde nie zachwalilem (pipi)vy sony xdddd

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Możesz używać obu i tak bym Cie rozyebał samym pistoletem zielony robalu :lapka: 

i tak nie mam czasu na słabe multi, jeszcze grać tym śmiesznym DualShockiem :pawel: 

Teraz, Ficuś napisał:

ohoho uzasadniona krytyka xone i zaraz wychodzi ze jednak jestem klap choc w poscie nawet przez sekunde nie zachwalilem (pipi)vy sony xdddd

Kto nie z nami ten przeciwko nam. :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Orzeszek napisał:
12 minut temu, Kyo napisał:

:mevek: no taka retoryka wc

Ano :drinks:

Opublikowano

Nabrałem  wielkiej ochoty na

Opublikowano

chwale microsoft - obiektywny ficek, coz za przemiana, skrytykuje cos (totalna powtorke z beki i bronienia drivecluba, a teraz sea of thieves) i juz jestem zly okropny, spjerdalaj ficek do klapow xdddd

poziom mendrka prezentujecie - nie mozna krytykowac konsoli jaka sie ma bo to zdrada matki

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

UNCHARTED 4 TY ROBAKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GTS << Forza 7

TLoU << Gearsy 4

SF V XDDDDDDD

Wipeout szanuję

Serio, może wrzuć coś co jest lepsze na PS4 niż na XOne, bo na razie słabiutka ta Twoja lista.

O (pipi)A, Białystok dostarcza, tzn. Choroszcza :obama:

Ja wiem ze wy żyjecie w swoim zielonym matriksie (nie powiem, beka z was konkretna).

TLoU, poza zasięgiem wszystkich generacji xsmiecia, U4 to samo, grę na takim poziomie, to chyba dostaliście przy premierze pierwszych girsow, jskues 15 lat temu :rotfl:.  SFV 88% vs Ki 73% xdddd, jedynie ta Forza, jedna jedyna gra przez całą generację, (pipi)ane wyścigi. Na PS4 jest GTS, może i gra gorszą, ale tu też jest WipEout, a u was co? Zielone (pipi). 

Opublikowano

:chicken:

A ficuś wiadomo, ukryta opcja niebieska od zawsze na zawsze

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

No ciekawe co tam na swtichu w tym roku? 

A zapomniałem, że same porty i spóznione indyki xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.