Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Yakubu napisał:

No to i tak wychodzi na to, że Battlefield spoczi, a sot to rak i guwno bez zawartości 

jak mówi to ktos kto sądzi ze the crew > fh3 to chyba nie ma lepszej rekomendacji :cool:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ja pi.rdolę, Mendrek znów wie lepiej od twórców co to jest gra jako usługa i wymyśla jakieś wyssane z odbytu scenariusze o grach w które nie zagra. xddd

Widze, że pięścioterapia nadal wskazana na tego śmiesznego osobnika.

Opublikowano

No tak, bo to twórcy mają monopol na prawdę czym jest produkt. Jakby wmawiali wszystkim że SoT to definicja pełnej gry, to też byś tak prawił kacapoły jak teraz? :D

Widzę że psycha pawła siada pod wpływem bolesnej prawdy i kolejnej z rzędu porażki MS, która przekuwa się na smutną samoświadomość bycia frajerem i kimś kto nie umie wybrać dobrej platformy/marki do grania, bo nie zna się na branży. A wiesz co wezyrku? Będzie jeszcze gorzej, bo nie zapowiada się by ten failfest MS-u zakończył się na SoT. A było słuchać mnie...

Opublikowano

Wiem że niektórzy bardzo by tego chcieli, ale moim zdaniem za wcześnie jesy aby ocenić czy SoT będzie porażką czy nie. Z jednej strony gra nie dostała najlepszych ocen, z drugiej wiele gier o podobnym modelu startowało z podobnego pułapu by z czasem osiągnąć  duży sukces. Wszystko pokaże przyszłość ;)

A Yakubowi radzę sprawdzić gierkę, bo wiem że jest fanem Back Sails i nawet w temacie pisał o tym że chętnie zagrałby w grę o piratach. A nie ma lepszej gry która lepiej oddaje bycie piratem niż Sea of Thieves ;) 

Opublikowano

@Mendrek OK, ale nie powiedzieli nic takiego, wiec znów argument z dupy. Piszesz te swoje eseje na kilka linijek, a treści tam jak na lekarstwo.

Aha, posiadam One, PS4PRO i 3DSa. Tak, zdecydowanie mam problem z wyborem, bo jest dobrych gier na pęczki. Klęska urodzaju jak to ktoś kiedyś powiedział. :)

Opublikowano

Mendrek, jak chcesz zobaczyć frajera, to naprawdę tak daleko szukać nie musisz.

Opublikowano

Jak tam, mazełowcy, rozumiem że na premierę GOWa właczycie tego pseudoEXa na usłudze Playstation Now na lapku?

Opublikowano

na ekobuble

Opublikowano

grac w God of War :yao:

Opublikowano

i-dont-understand-gif-10.gif

Edytowane przez milan

Opublikowano

Status pirackiej LEGENDY sam sie nie nabije wiec niestety ale brak czasu na lazenie z gowniakiem po lesie. 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

oj najlepsza wersja na najmocniejszej konsoli? trzeba bedzie w końcu kupic i ograć w przerwie między sot a sod2

Opublikowano

o stare (pipi)? Xboty już nadstawiają swe mordy xD

Opublikowano

A to nie jest jakiś go.wniany samograj ?

Opublikowano

Napisal koles, dla ktorego Beverly Hills 90210 (Life is Strange) byla grą zycia! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty to jesteś ostrym zje,bem nie dziwie sie ze nikt z tobą nie chce grać na xbl xD wklej lamusie że to była moja gra życia albo zamknij mordę :lapka:

z drugiej strony jeżeli Hellblade ma powodować taki ból to chętnie przywitam go na sprzęcie króla spencera:)

Opublikowano

life is strange xD

mam nadzieję kubson, że to nieprawda :lapka:

Opublikowano

„Gra” mi sie podobała, ale nie pisałem ze to moja gra życia i kontynuacji nie zamierzam sprawdzać bo to nie moje klimaty 

Żadnej gry telltale nie byłem w stanie skończyć, a tutaj pyklo ale ja ogólnie lubie klimaty młodzieżowe i to moze przez to xD 

podsumowujac dalej uważam ze samograje sa chu,jowe, tak samo jak gry ktore w większości stawiają na fabule, a nie na gameplay 

Opublikowano
W dniu 20.09.2015 o 10:59, kubson napisał:

te wybory :obama: w sumie zastanawiam sie czy inaczej nie rozegrac drugiego epizodu, ale chyba juz pociagne jak jest

W dniu 10.10.2015 o 18:53, kubson napisał:

wlasnie skonczylem epizod 3 jedno wielkie 

WTF ? kurwa

mialem zostawic epizod 4 na jutro ale sam nie wiem ;d

W dniu 11.10.2015 o 14:09, kubson napisał:

Dobrze ze sie dałem namówić Colinowi i hevenowi na zakup bo gra niszczy i te wybory naprawdę maja konsekwencje i sa ku,rewsko trudne do podjęcia

W dniu 11.10.2015 o 21:43, kubson napisał:

mi sie nawet Heavy Rain podobal bo byla to druga produkcja tego typu w ktora zagralem i byla calkiem zjadliwa, pierwsza gra to Fahrenheit, ale serio Life is Strange to jakas masakra wciaga strasznie i jest to jedyna produkcja przy ktorej mam wewnetrze rozterki xD

:dynia:

mam szukac dalej ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Typowy Kupson - od lat hypuje g(pipi)a...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No szukaj, tylko dalej nie rozumiem w jaki sposób ma mnie to ośmieszyć ? 

Serio ty masz jakaś wadę mózgu 

Opublikowano

Co strona to spust nad spusty:

W dniu 14.10.2015 o 11:34, kubson napisał:

Nie mogę doczekać się ep 5, kurde mam nadzieję że nie zawalą zakończenia, że nie będzie coś w stylu

Ale z drugie strony po tym co do tej pory zobaczyłem to wierze że zakończenie nas pozamiata ;)

W dniu 19.10.2015 o 17:53, kubson napisał:

Kurde jutro nie dam rady ograć :/ ale szykuje sie petarda <3

a to dopiero 6 strona xDDDDDDDDDDDDDDDD

W dniu 25.10.2015 o 02:35, kubson napisał:

Właśnie zrobiłem pauzę przed ostatnim wyborem heh

Miazga umysłów

W dniu 31.12.2015 o 13:25, kubson napisał:

Ta gra po prostu jest za(pipi)ista i tyle <3

(pipi) nie dam rady dalej Kupson - sorry. 

49 minut temu, kubson napisał:

A to nie jest jakiś go.wniany samograj ?

Nie graj w HallBlade - gdzie im do Beverly Hills od Telltale !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.