Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Plugawy napisał:

A Ty wiesz, że sa gruszki o smaku jabłek? I co teras?

Całe życie w Matriksie O_o

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja jadłem jabłko o smaku gruszki I CO TERAS?

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

Ja tak sobie wobrazam wasze kolko wzajemnej adoracji jak na Live co 2 post przegrywow brzmi:

"Niech bedzie pochwalony Philip Spencer i na wieki wiekow Xbox. Czy niebieskie robactwo wyplakalo juz morze lez", bo na Xboxie wyszła gra free to play za 249 zł.

:dynia:

Opublikowano

A Way Out, giereczka z nastawieniem na koopa, granie po sieci i ze znajomymi na kanapie - wyszła chyba w piątek, na PT już pierwsze kopie latają.

Chyba można się domyślić, w jakim dziale :lapka:

Opublikowano
11 godzin temu, asax napisał:

lepiej nie pisać że gra ci się podoba, bo za kilka lat jakiś dzban to wyciągnie, wsadzi ci w usta słowa których nigdy nie użyłeś i użyje jako argument przeciw tobie w służbie jakieś pokrętnej logiki 

Lepiej się tym nie przejmować co ludzie piszą w internetach a w szczególności w CW :lapka:

Opublikowano

pieknie kubson i asax peka, przez gierke na 7 xdddd

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

A Way Out, giereczka z nastawieniem na koopa, granie po sieci i ze znajomymi na kanapie - wyszła chyba w piątek, na PT już pierwsze kopie latają.

Chyba można się domyślić, w jakim dziale :lapka:

ty się dziwisz tam dużo gra na wyścigi . Zauważ że mogli w weekend wystawić na pchlim z nastawieniem skończę do poniedziałku a konkurencja duża. Cena spada z dnia na dzień. Jak było przy u4. Ktoś kupił we wtorek i w piątek wystawił.  Biedne Way out giera dobra ale krótka więc za bardzo nie zarobi na siebie. Jedna kopie w ciągu miesiąca zaliczy z 5 domów :D

A potem się dziwią że wydawcy wolą wielkie sandboksy z miliardem znaków zapytania i gry stricte pod multi. Tamtych gier po prostu nie da rady przejść w 2 wieczory lub jeden no life'owania.

Opublikowano

@blantman Ty też sprzedajesz gry. Co prawda nie przez weekend ale dwa tygodnie albo i mniej i na PT.

I tak z ciekawości - jaka różnica dla wydawcy jest że ktoś sprzeda produkcję w 2 dni albo 2 tygodnie? Jemu to raczej w tym momencie wszystko jedno.

A potem się dziwią że ludzie nie chcą na forum wystawiać gier na PT :dunno:

Opublikowano

Niech ktoś powstrzyma tego Kyo!

TNCHtPW.gif

4d8317f8a542b952ae7b181537184ec7.gif

giphy.gif

CUZ' HE'S TELLYA THE TRUTH BROTHERS!

Opublikowano

ja juz nie wystawiam na forum prawie w ogóle. Po pierwsze wole nawet dać znajomemu grę za mniejsze pieniądze niż dostawać 10 pw z cebulką (mimo wystawienia już w bardzo atrakcyjnej cenie).  I tak sprzedaje ale nigdy nie gram na wyścigi. Patrz monster hunter który teraz po wielu tygodniach grania spokojnie sprzedałem ravenowi.  (dodam że w cenie znacznie niższej niż gdziekolwiek w necie czy tu na pchlim)

Edytowane przez blantman

Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

Dawno nie widziałem by się ktoś tak zagotował na forumie.

Widzę że w rozyebanym zielonym fotepianie zaczynają pękać struny.

Zamiast zniszczyc przeciwnika psychologicznie jak mendrek, to obrazy i przeklenstwa co 5 wyraz xD

Isi nie wygrał bitwy ale wygrał wojnę.

Jaką wojnę? xD. Isis wrzucił głupi tekst, który nijak nie ma się do prawdy, a gdy ktoś mu wytknął jawne kłamstwo, żeby udowodnić wrzucił miliard postów, które tylko potwierdzają wersję Kubsona. To ma być wygranie wojny? Koleś się pogrążył i nikt już nie traktuje jego bełkotu poważnie poza kilkoma klapkami :)

Opublikowano

@blantman - 2 tygodnie to taka Twoja średnia. Pozwól że nie zacytuję bo powiesz że się na Ciebie uparłem :drinks:

I się nie tłumacz!

Opublikowano

Myślę że klamiąc nie złamał regulaminu tematu, za to zagotowując na al dente kubsona spełnił wymogi.

Opublikowano

Isis wygrywa kazda wojne w swojej glowie. Tej sily juz nie zatrzymacie.

Opublikowano
Cytat

Sea of Thieves lands UK chart number one

Gold.

Rare's done it - Sea of Thieves has topped the UK games chart in a busy week for new releases.

Impressively, the PC and Xbox One pirate simulator hit number one just on Xbox One boxed copies alone. (UK numbers company Chart-Track does not count digital sales on PC or Xbox.)

And, of course, those sales do not count anyone playing the game using the cheapest option - via Microsoft's £7.99 per month Xbox Games Pass subscription, which Sea of Thieves is part of.

Pięknie 

The full top 10 lies below:
  1. Sea of Thieves
  2. A Way Out
  3. Ni No Kuni 2
  4. Assassin's Creed Rogue Remastered
  5. FIFA 18
  6. Burnout Paradise Remastered
  7. Grand Theft Auto 5
  8. EA Sports UFC 3
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Super Mario Oranges

xdddddddddddd

:mocking:

https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-26-sea-of-thieves-lands-uk-chart-number-one

xddddddd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

boty piekne getto szambo xddd

graj w sea of thieves w nocy, o polnocy, przy pelni, z ogarnietymi ludzmi, kolegami z forum ale nie z tym, nie z tamtym, z nami tez nie bo cie nie lubimy xdddd

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami, badzmy kolegami !!!!!!!!!!!

Opublikowano
38 minut temu, milan napisał:

Niech ktoś powstrzyma tego Kyo!

TNCHtPW.gif

4d8317f8a542b952ae7b181537184ec7.gif

giphy.gif

CUZ' HE'S TELLYA THE TRUTH BROTHERS!

całkiem fajny ten nowy far cry

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

boty piekne getto szambo xddd

graj w sea of thieves w nocy, o polnocy, przy pelni, z ogarnietymi ludzmi, kolegami z forum ale nie z tym, nie z tamtym, z nami tez nie bo cie nie lubimy xdddd

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami, badzmy kolegami !!!!!!!!!!!

U klapów spalony

U botów niechciany

Dla nintendozboczków zbyt męski

brrrr

Opublikowano
19 minut temu, kubson napisał:

xddddddd

Ale gierka #nikogo :)

Opublikowano

NI NO KUNI 2 JUŻ NA PT

SZYBKO SZYBKO SZYBKO DAWAAAAAAAAJ

giphy.gif

Opublikowano
20 minut temu, Ficuś napisał:

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami

ten co zapamiętał

Opublikowano

No dziwne, że najlepiej sprzedającą się grą jest Sea of Thieves, jak kurwa to jedyna gra jaka wyszła na tego Xskurwysyna XD

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

No dziwne, że najlepiej sprzedającą się grą jest Sea of Thieves, jak kurwa to jedyna gra jaka wyszła na tego Xskurwysyna XD

ale ty rozumiesz że to top chart sprzedaży ze wszystkich platform a nie top na xbox one?

Opublikowano

Mogłem dopisać, że najlepiej sprzedającą się grą na Xskurwysyna, zbyt zaufałem twojemu myśleniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.