Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Plugawy napisał:

A Ty wiesz, że sa gruszki o smaku jabłek? I co teras?

Całe życie w Matriksie O_o

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Ja jadłem jabłko o smaku gruszki I CO TERAS?

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

Ja tak sobie wobrazam wasze kolko wzajemnej adoracji jak na Live co 2 post przegrywow brzmi:

"Niech bedzie pochwalony Philip Spencer i na wieki wiekow Xbox. Czy niebieskie robactwo wyplakalo juz morze lez", bo na Xboxie wyszła gra free to play za 249 zł.

:dynia:

Opublikowano

A Way Out, giereczka z nastawieniem na koopa, granie po sieci i ze znajomymi na kanapie - wyszła chyba w piątek, na PT już pierwsze kopie latają.

Chyba można się domyślić, w jakim dziale :lapka:

Opublikowano
11 godzin temu, asax napisał:

lepiej nie pisać że gra ci się podoba, bo za kilka lat jakiś dzban to wyciągnie, wsadzi ci w usta słowa których nigdy nie użyłeś i użyje jako argument przeciw tobie w służbie jakieś pokrętnej logiki 

Lepiej się tym nie przejmować co ludzie piszą w internetach a w szczególności w CW :lapka:

Opublikowano

pieknie kubson i asax peka, przez gierke na 7 xdddd

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

A Way Out, giereczka z nastawieniem na koopa, granie po sieci i ze znajomymi na kanapie - wyszła chyba w piątek, na PT już pierwsze kopie latają.

Chyba można się domyślić, w jakim dziale :lapka:

ty się dziwisz tam dużo gra na wyścigi . Zauważ że mogli w weekend wystawić na pchlim z nastawieniem skończę do poniedziałku a konkurencja duża. Cena spada z dnia na dzień. Jak było przy u4. Ktoś kupił we wtorek i w piątek wystawił.  Biedne Way out giera dobra ale krótka więc za bardzo nie zarobi na siebie. Jedna kopie w ciągu miesiąca zaliczy z 5 domów :D

A potem się dziwią że wydawcy wolą wielkie sandboksy z miliardem znaków zapytania i gry stricte pod multi. Tamtych gier po prostu nie da rady przejść w 2 wieczory lub jeden no life'owania.

Opublikowano

@blantman Ty też sprzedajesz gry. Co prawda nie przez weekend ale dwa tygodnie albo i mniej i na PT.

I tak z ciekawości - jaka różnica dla wydawcy jest że ktoś sprzeda produkcję w 2 dni albo 2 tygodnie? Jemu to raczej w tym momencie wszystko jedno.

A potem się dziwią że ludzie nie chcą na forum wystawiać gier na PT :dunno:

Opublikowano

Niech ktoś powstrzyma tego Kyo!

TNCHtPW.gif

4d8317f8a542b952ae7b181537184ec7.gif

giphy.gif

CUZ' HE'S TELLYA THE TRUTH BROTHERS!

Opublikowano

ja juz nie wystawiam na forum prawie w ogóle. Po pierwsze wole nawet dać znajomemu grę za mniejsze pieniądze niż dostawać 10 pw z cebulką (mimo wystawienia już w bardzo atrakcyjnej cenie).  I tak sprzedaje ale nigdy nie gram na wyścigi. Patrz monster hunter który teraz po wielu tygodniach grania spokojnie sprzedałem ravenowi.  (dodam że w cenie znacznie niższej niż gdziekolwiek w necie czy tu na pchlim)

Edytowane przez blantman

Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

Dawno nie widziałem by się ktoś tak zagotował na forumie.

Widzę że w rozyebanym zielonym fotepianie zaczynają pękać struny.

Zamiast zniszczyc przeciwnika psychologicznie jak mendrek, to obrazy i przeklenstwa co 5 wyraz xD

Isi nie wygrał bitwy ale wygrał wojnę.

Jaką wojnę? xD. Isis wrzucił głupi tekst, który nijak nie ma się do prawdy, a gdy ktoś mu wytknął jawne kłamstwo, żeby udowodnić wrzucił miliard postów, które tylko potwierdzają wersję Kubsona. To ma być wygranie wojny? Koleś się pogrążył i nikt już nie traktuje jego bełkotu poważnie poza kilkoma klapkami :)

Opublikowano

@blantman - 2 tygodnie to taka Twoja średnia. Pozwól że nie zacytuję bo powiesz że się na Ciebie uparłem :drinks:

I się nie tłumacz!

Opublikowano

Myślę że klamiąc nie złamał regulaminu tematu, za to zagotowując na al dente kubsona spełnił wymogi.

Opublikowano

Isis wygrywa kazda wojne w swojej glowie. Tej sily juz nie zatrzymacie.

Opublikowano
Cytat

Sea of Thieves lands UK chart number one

Gold.

Rare's done it - Sea of Thieves has topped the UK games chart in a busy week for new releases.

Impressively, the PC and Xbox One pirate simulator hit number one just on Xbox One boxed copies alone. (UK numbers company Chart-Track does not count digital sales on PC or Xbox.)

And, of course, those sales do not count anyone playing the game using the cheapest option - via Microsoft's £7.99 per month Xbox Games Pass subscription, which Sea of Thieves is part of.

Pięknie 

The full top 10 lies below:
  1. Sea of Thieves
  2. A Way Out
  3. Ni No Kuni 2
  4. Assassin's Creed Rogue Remastered
  5. FIFA 18
  6. Burnout Paradise Remastered
  7. Grand Theft Auto 5
  8. EA Sports UFC 3
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Super Mario Oranges

xdddddddddddd

:mocking:

https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-26-sea-of-thieves-lands-uk-chart-number-one

xddddddd

Edytowane przez kubson

Opublikowano

boty piekne getto szambo xddd

graj w sea of thieves w nocy, o polnocy, przy pelni, z ogarnietymi ludzmi, kolegami z forum ale nie z tym, nie z tamtym, z nami tez nie bo cie nie lubimy xdddd

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami, badzmy kolegami !!!!!!!!!!!

Opublikowano
38 minut temu, milan napisał:

Niech ktoś powstrzyma tego Kyo!

TNCHtPW.gif

4d8317f8a542b952ae7b181537184ec7.gif

giphy.gif

CUZ' HE'S TELLYA THE TRUTH BROTHERS!

całkiem fajny ten nowy far cry

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

boty piekne getto szambo xddd

graj w sea of thieves w nocy, o polnocy, przy pelni, z ogarnietymi ludzmi, kolegami z forum ale nie z tym, nie z tamtym, z nami tez nie bo cie nie lubimy xdddd

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami, badzmy kolegami !!!!!!!!!!!

U klapów spalony

U botów niechciany

Dla nintendozboczków zbyt męski

brrrr

Opublikowano
19 minut temu, kubson napisał:

xddddddd

Ale gierka #nikogo :)

Opublikowano

NI NO KUNI 2 JUŻ NA PT

SZYBKO SZYBKO SZYBKO DAWAAAAAAAAJ

giphy.gif

Opublikowano
20 minut temu, Ficuś napisał:

haven sorry ze kiedys smialem sie z tatuazu z nutkami

ten co zapamiętał

Opublikowano

No dziwne, że najlepiej sprzedającą się grą jest Sea of Thieves, jak kurwa to jedyna gra jaka wyszła na tego Xskurwysyna XD

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

No dziwne, że najlepiej sprzedającą się grą jest Sea of Thieves, jak kurwa to jedyna gra jaka wyszła na tego Xskurwysyna XD

ale ty rozumiesz że to top chart sprzedaży ze wszystkich platform a nie top na xbox one?

Opublikowano

Mogłem dopisać, że najlepiej sprzedającą się grą na Xskurwysyna, zbyt zaufałem twojemu myśleniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.