Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał:

Co

Do

Ch.uja

No akurat to prawda. Potrzebowałeś czasu aby nabrać skilla i opanować ten chuyowy model jazdy tymi kartonami. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

:dynia:

Jezu jaki ja mam zawsze ubaw gdy ktoś pisze na skillowy model jazdy ze jest ch.u.jowy bo samemu nie umie grać, tak było za czasow RBR, później PGR i problemy z wbijaniem kudosow,dla wielu Dirt4 > Dirt i tak aż  po Drivecluba, dziwić się później ze te gry takie zdalnione wychodza jak takie dałny w nie grają.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Śmiej się z botów, którzy od 2 tygodni bronią SoT, jednocześnie kolejny rok walczać o dobre imię drajwsraki xD 

Opublikowano

Microsoft u jego zakłamane informacje prasowe..Sea of thieves jest najlepiej sprzedającym się nowym ip od studia wewnętrznego microsoftu wydanym na windows 10 xone. Nie jest w żadnym wypadku najlepiej sprzedając sie nowym ip na xbox one. Sea of thieves wygrało jedynie z Ryse, Sunset Overdrive i Quantum Break czyli grami które miały problem przekroczyć milion sprzedanych kopii. Przez ten cały pr microsyfu ludzie myśleli że sea of thieves sprzedało sie lepiej od horizona. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Owocna Wielkanoc w obozie klapow - zmartwychwstal panda i pan tabelka. Kto nastepny?

Opublikowano

Milion razy bardziej skillowa niz forza horizon na defaultowych ustawieniach

Opublikowano
4 godziny temu, Faka napisał:

A ci dalej z tym bronieniem sea of gówna, niżej już upaść nie można XDD

Nowa strona czyli prawda.

Rare to już nie to samo, większość tych twórców pracuje dla Nintendo tj. w Retro Studio.

MS wykupił tylko ochłapy:reggie:

To co w stylu Kojima Production vs typy odpowiedzialne z MG Survive

Opublikowano

Może jakieś statystyki na poparcie tej tezy? Żaden ze znanych mi graczy HC nie gra na takich ustawieniach, a to tacy gracze właśnie napędzają rankingi i żyłują wyniki.

Należy przy tym, że Forza Motorsport jest grą pod wieloma względami wybitną i kompletną, a DC to taki łatany kupsztal mydlący oczy graczy deszczem z kisielu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Forza Horizon na pewno ma lepszą zawartość ale to driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy.

Opublikowano
47 minut temu, eX4cT_PL napisał:

:dynia:

Jezu jaki ja mam zawsze ubaw gdy ktoś pisze na skillowy model jazdy ze jest ch.u.jowy bo samemu nie umie grać, tak było za czasow RBR, później PGR i problemy z wbijaniem kudosow,dla wielu Dirt4 > Dirt i tak aż  po Drivecluba, dziwić się później ze te gry takie zdalnione wychodza jak takie dałny w nie grają.

Dirt Rally>>>>reszta ścigałek>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>model pływania w sea of thieves>>>>>>>>>>>>>>>>drivecrap 

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Forza Horizon na pewno ma lepszą zawartość ale to driveclub ma zdecydowanie lepszy model jazdy.

Tak, tak. Do tego nie ma piękniejszej scigalki, a Evolution zamknięto, bo studio sięgnęło doskonałości w gatunku. :pawel:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

DC jakoś nie wymagalo ode mnie skilla. Ot, fajne wyścigi na godzinę raz na jakiś czas.

Opublikowano

Opublikowano
57 minut temu, suteq napisał:

Dirt Rally>>>>reszta ścigałek>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>model pływania w sea of thieves>>>>>>>>>>>>>>>>drivecrap 

A wejdź do tematu Dirt 4 to raka dostaniesz czytając zachwyty nad modelem jazdy, ja się prawie popłakałem jak to guwno odpaliłem.

Opublikowano
Cytat

perspektywy na rozwój są wspaniałe

heheheheh, przeciez o tej grze developer predzej zapomni niz jego pozyskany darmowym accessem fanbase, czyli za jakies 2 tygodnie.

i ten "Kraken encounter" - 5 macek wystajacych z wody, a jak wskoczysz ponurkowac, to czarny ekran, bo sie robic wiecej nie chcialo

xD

no, i to by bylo na tyle z poswiecenia uwagi najbardziej wyczekiwanemu exowi na x-guvnone.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
2 godziny temu, Andrew21 napisał:

Przez ten cały pr microsyfu ludzie myśleli że sea of thieves sprzedało sie lepiej od horizona

proszę o linka z danymi jak sprzedał się horizon w 1 tygodniu 

Opublikowano
52 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

A wejdź do tematu Dirt 4 to raka dostaniesz czytając zachwyty nad modelem jazdy, ja się prawie popłakałem jak to guwno odpaliłem.

Dla graczy lubiący prosty i lekki model jazdy są główne odsłony dirta oraz showdown. Dla osób, które lubią bardziej realistyczny model jazdy oraz wyzwanie wybiorą dirt: rally. Myślałem, że to dosyć oczywiste. 

A dla osób, które lubią pół na pół jest Forza Horizon 3. :usmiech: 

Opublikowano
2 godziny temu, Andrew21 napisał:

Przez ten cały pr microsyfu ludzie myśleli że sea of thieves sprzedało sie lepiej od horizona

No nie wiem kto jest taki glupi chyba tylko klapy xd

Opublikowano

Na xboxie wychodzą exy na 6/10 i brak zapowiedzi jakiś mocnych tytułów first party. Ta generacja zaczęła sie i chyba upłynie pod hasłem " xbox na kolanach i ma pełne usta"

Opublikowano

To może napisz jakimi to zapowiedzianymi exami na xboxa jarasz sie najbardziej. Napisz o grach które będą konkurencją dla nowego god of war, last of us 2, czy days gone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.