Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

To zabawne, że wiesz z czym JA się będę męczył. XD

Na pewno nie będę się męczył z siedzeniem przy lodówce. :lapka: 

spoko ty będziesz grał w divinity 2 a ja już będę kończył pillarsy 2. Każdy na swój sposób będzie szczęśliwy. W każdym razie divinity 2 to moje goty tamtego roku i polecam. Mam nadzieje że duzo osób kupi nawet w gorszej konsolowej wersji bo chce divinity 3. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Na pewno nie będę się męczył z siedzeniem przy lodówce. :lapka: 

Jak jeszcze mieszkałem na akademiku to mój konsolowy kącik stał obok lodówki. GOTY rozwiązanie, wygodnie siedzisz i grasz sobie na konsoli jak lord, a dodatkowo jeszcze zimne piwerko z lodówki zawsze na wyciągnięcie ręki :banderas: chyba sobie sprawię jakąś mini lodówkę do mieszkania, żeby zawsze zimno piwko było dostępne z poziomu kanapy 

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

grasz sobie na konsoli jak lord

to zdanie jest tak smieszne xD 

>lord

>na konsoli 

30 fpsów jak smieć biedak obesrany i na padzie, telewizor bez 144hz czy freesynca no rzeczywiscie lord jak ch,uj

Opublikowano
25 minut temu, _Be_ napisał:

swoją drogą gra dla dzieci z autyzmem i innych pedofilów ma super poziom trudności 

tutaj filmik jak odłoży się pada, okazuje sie, że gra sama sie przechodzi :pawel: 

nie odłożył pada, bo cały czas blok trzyma. poza tym no gierka za łatwa jest, narzekałem już na to w odpowiednim temacie, za to kilka razy jak się trafił boss mocniejszy o kilkanaście leveli to można było się fajnie pobawić. ogólnie gierka dość rozczarowująca, ale nadal lepsza od tych guwien jakuz, person, gearsów, forz, hal, tormentów, diablów, bułek, wędlin itd.

Opublikowano

c0rwa ja sie jaralem jak na studiach gralem w ff13 na 17" crt wazacym 37kg, na xboxie, ktory byl do glosnikow podlaczony przez 3 przejsciowki a ten sie smieje bo 30fpsow i 50hz bylo grane w akademcu

wez sie Bartek

Opublikowano

ten co sie obudził xd 

ale przyznasz, że określenie granie na konsoli i lord nie pasują w ogole do siebie?

Opublikowano

na pewno bardziej pasuje niż taboret, garbienie się, klawiatura i myszka na kablu, nos w monitorze :pawel: 

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

ten co sie obudził xd 

ale przyznasz, że określenie granie na konsoli i lord nie pasują w ogole do siebie?

Pasuje jeśli tą konsolą jest nintendo switch :lapka: 

Opublikowano

lord to kox, wygoda konsoli, jakosc pc 4k z frysyncycem i hdr ktorego na pc biedaki nie majo

Opublikowano

Obalam tylko na switchu zagrasz na tronie.

Opublikowano

Czyli tylko na switchu poczujesz w nozdrzach zapach guwna :kaz:

Opublikowano

klapy czuja w ustach guvno kaza

Opublikowano

jak ci wali z gęby guwnem to może po prostu zębów nie myjesz? :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

swoją drogą gra dla dzieci z autyzmem i innych pedofilów ma super poziom trudności 

tutaj filmik jak odłoży się pada, okazuje sie, że gra sama sie przechodzi :pawel: 

No niewiele to się różni od Uncharted 4 na hardcore. Jedną ręką gram A drugą przeglądam FB na telefonie :/

Opublikowano
54 minuty temu, _Be_ napisał:

no to zalezy na jakiej wlasnie. ale przyznaje, ze jak ostatnio odpalilem Vermintide w plynnych 60fpsach to poczulem sie L E P S Z Y

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Przecież to jest turówka co w tym takiego cięzkiego?

No w sumie CIVKĘ 2 na PSXie też się dało ograć przy pomocy pada.

Opublikowano
3 minuty temu, ping napisał:

No w sumie CIVKĘ 2 na PSXie też się dało ograć przy pomocy pada.

Civilization na PSX wchodziło, że aż miło.

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

to z androida?

Opublikowano

Myślałem, że yakubu ma dobry gust przynajmniej tak twierdził a jara się takim czymś xD

Opublikowano

na forum nie doceniają, przypominam ten HIT na ps4 w samej japonii poszedl w 56k O_O

Opublikowano

w divinity beda grali jak zwierzeta na padzie xD

Opublikowano

Typowa piecowa gierka o małych ludzikach w rzucie z góry. Mnóstwo statystyk, taktyk i możliwości a potem i tak wszystko sprowadza się do klepania jednego gościa cała ekipa  xD gierka z tajemniczej krainy spomiędzy szafy i taboretu, polecam dzieciom. Generyczny piecowy design included xD

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

No Kebabożerca sam przyznał, że gierki z PC są zbyt skomplikowane na jego konsolowy móżdżek, więc co Pan zrobisz? Nic nie zrobisz.

A nie, przecież można Ni No Kuni odpalić (PS4 EXCLUSIVE xd), odłożyć pada i gierka sama się przechodzi #moderngaming

Opublikowano
15 godzin temu, Grabek napisał:

(PS4 EXCLUSIVE xd)

C O N S O L E  EXCLUSIVE

Opublikowano

Po raz pierwszy od sierpnia odpaliłem ps4 jakie zmiany w sklepie. Teraz przypomina ten z xboxa. Trailery same się wyświetlają i jakoś mniej czytelnie niż kiedyś. Rozumiem kopiowac ms jak robi coś dobrze ale po co kopiować złe wzorce.

Btw. Przyjąłem 20 osób do znajomych dobrze że zaproszenia nie wygasają po miesiącu jak na nintendo:D

Wczoraj w nocy po 12 na ps4 15 osób na xbox live 20 co tak słabo. Na ps4 mam ok 150 znajomych na xbox tylko ok 130.  Swoją drogą prawie nikogo na ps4 nie zapraszałem sami mnie zapraszali większość forumowicze. No i gdzie bansai zawsze online kiedyś był :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.