Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak pani robot to już pod pcfagię podchodzi

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Uncharted 2 dla branży było tym czym pierwsze Call of Duty dla shooterow, można się rozejść, nie wiem nad czym tu dyskutować.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Uncharted 2 dla branży było tym czym pierwsze Call of Duty dla shooterow

czyli parującą kupą oskryptowanego gó.wna, który w porównaniu do starych klasyków został maksymalnie uproszczony i zidiocony? 

Opublikowano

girsy byly ważniejsze dla branży niz ten zlepek skryptów dla daunow

Opublikowano

w pierwszym call of duty były jeszcze apteczki zamiast autoregeneracji, więc nie

Opublikowano
38 minut temu, _Be_ napisał:

No nie wiem, odpaliłem to skończyłem oddalem tego smiecia ps3 koledze z zapytaniem czy to bylo to? To była ta najlepsza gra na PS3? Zawód generacji. 

mój genialny umysł wciąć magazynuje w pamięci twoje 8 dla U2, 8+ dla U3 i 9 dla TLoU zawarte w statusach, na przełomie 2012/13

no trochę cringe, ale byłoby gorzej, gdybym zaczął to teraz szukać i wklejać

niczego nie żałuję

Opublikowano

9 dla tlou? chyba pijany był :( no chyba że mówimy o samym multi

Opublikowano
10 minut temu, Rayos napisał:

czyli parującą kupą oskryptowanego gó.wna, który w porównaniu do starych klasyków został maksymalnie uproszczony i zidiocony? 

To co się dzieje teraz to inna historia, ale CoD w momencie wyjścia był tym czego gracze chcieli, czym się ekscytowali i czego oczekiwali od kolejnych gier, to był autorytet, Uncharted 2 w momencie wyjścia było czymś niedoścignionym audiowizualne, sposób narracji i sposób przedstawiania historii był po prostu TOP, to ze autorzy nie potrafią tworzyć rzeczy przełomowych przy okazji każdej nowej części jest chyba oczywiste, równie oczywiste co fakt ze każda gra chce być Uncharted a każdy shooter chce być Call of Duty.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

równie oczywiste co fakt ze każda gra chce być Uncharted a każdy shooter chce być Call of Duty.

dobrze, że jednak nie każda. 

Opublikowano

wyglada legitymacyjnie

Opublikowano
16 minut temu, nobody napisał:

mój genialny umysł wciąć magazynuje w pamięci twoje 8 dla U2, 8+ dla U3 i 9 dla TLoU

9 dla tlou to się zgadza nadal (no może 8+ ale niech strace) 

u3 > u2 to jasna sprawa, a czy nie można wystawić 8/10 zawodowi generacji? no nie wiem spodziewalem się wiecej po grze 96 na meta, helloł, zresztą autyzmax traktować opinie w cw = co realnie myśle ale wiem, że w twoim przypadku jest inaczej :usmiech:

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

u3 > u2 to jasna sprawa,

Jeśli to nie troll to szanuję jak po(pipi)any. :fsg:  Sam wstęp jest jakieś 100x lepszy, niż cokolwiek co zobaczyłem w U2.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Cytat

autyzmax traktować opinie w cw = co realnie myśle

Mam nadzieję że większość zapamięta o co chodzi w tym temacie, zanim będzie tworzyć ściany tekstu wyjaśniajacego

Opublikowano

gdzie ktoś napisał sciane tekstu?

Opublikowano

Teraz nie, ale pamiętam te czasami  wojenki mendrków i innych gdy probuja komus cos wyjasnic.

I najgorsze: wyliczanki xD

Opublikowano

no ale mendrek to co mysli to przelewa na papier przecież to wiadome od dawna, że on nietrolluje, ja magnetowidu nie odpalilem od czasu chyba cupheada a pluje na sony w tym temacie, interesujace prawda?

Opublikowano

It's a prank bro Xd

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

wyliczanki

co to są wyliczanki?

bzduras 

293.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 godziny temu, Rayos napisał:

Gran Turismo - 15, no, 13 może

God of War - 7

Uncharted - 6

trzy marki, w sumie 28(26 nie licząc 2 randomowych GT) pozycji :yao: 

Opublikowano

ta, lista gier w ktore nigdy nei zagra xd zawsze smieszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.