Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No niedługo Xbox wraz z gamepassem to będzie złoto meanwhile Sony dalej będzie wydawać jakieś szpile raz na 3 lata do ogrania w weekend? SROTFL

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak GP załapie, to Sony zrobi sobie swoje, tylko z tą różnicą, że tam będą gry, a nie te guwna od microsoftu że średnią 68%.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale mazzeo ma ps4?

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

Ale mazzeo ma ps4?

Kupił dla Horizona Zero Dawn i po skończeniu gry sprzedał ją wraz z konsolą. Ku zaskoczeniu nikogo wyszło też, że gra jest wyhypowanym średniakiem z fajną graficzką.

Opublikowano

Tak cos czulem ze go piecze, bo jak ostatni frajer sprzedał sprzet by mieć na prąd.

Opublikowano

Średniak na 89%, ale wiaderko na 68% super tylko zostało nie zrozumiała, a sunset, panie Sunset mesjasz o oczko wyżej od crapa infamous. 

Boty i ten ich zielony Matrix :yao:

Opublikowano

W Sunseta fajnie się grało przynajmniej, czego nie można powiedzieć o Horizonie Je.banym Śmieciu. Mam krótkie momenty gdy udaje się pograć dłużej, niż 30 minut, ale jednak szybko wkrada się nuda postaci i samej fabuły. Kto wie, może kiedyś Guerrillasi stworzą w grę która dobrze wygląda w którą dobrze będzie się grało. Trzymam kciuki!

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Średniak na 89%, ale wiaderko na 68% super tylko zostało nie zrozumiała, a sunset, panie Sunset mesjasz o oczko wyżej od crapa infamous. 

Boty i ten ich zielony Matrix :yao:

A po polsku da radę?

Opublikowano

Paolo, niesamowicie mu odpisałeś!

Opublikowano
7 minut temu, Grabek napisał:

A po polsku da radę?

przetłumaczone z rdzennego suahili jakim sie yeti posluguje i z powrotem na pl, by odkryć o co mu chodziło:

Cytat

Oparte na 89%, w tempie 68% i wysokich temperaturach kolorów, słońca i zachodu słońca są bardzo złe.

Boty i kumi zielony Matrix :yao:

Opublikowano

Boty i kumi zielony Matrix :yao:

Opublikowano
21 minut temu, milan napisał:

Tak cos czulem ze go piecze, bo jak ostatni frajer sprzedał sprzet by mieć na prąd.

Bylbym frajerem gdybym nie sprzedał i trzymał ten złom przez rok.

jeszcze przeszedłem uncharted 4 - jedyne dobre uncharted

Opublikowano

Japończyk mazzeo-san ma za maly pokój by trzymać konsolę w szafie.

Teraz będzie nam brynczał.

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupił dla Horizona Zero Dawn i po skończeniu gry sprzedał ją wraz z konsolą. Ku zaskoczeniu nikogo wyszło też, że gra jest wyhypowanym średniakiem z fajną graficzką.

Pewnie nie chciał stracić za dużo pieniążków.

Opublikowano

Jeśli ta lista w jakimś stopniu jest prawdziwa to będzie kolejne miażdżenie niebieskich robali pod butem  :banderas:

halo genesis, forza horizon japan, perfect dark, remake banjo, ori2,  last night, itd...do tego nowy tomb raider czy borderlands w GP? No grubo ale kogoś na gafie fantazja poniosła, opary z Bełchatowa doleciały do Hamburgerów. 

Opublikowano

Jeżeli ta lista jest prawdziwa to bida z nędza. Najgorzej nowy sam fisher open world.... nie (pipi)a nie! Ehh tego się obawiałem. Modlę się aby to była nieprawda. Oddam wszystkie exy ps4, switcha i xboxa za jednego splinter cella w starym dobrym stylu pierwszych 3 części. 

Opublikowano

Jedno jest pewne, kabareton jeszcze nigdy nie odbył się w tak super cool budynku. 

Opublikowano

a cygany z $ony już zapowiedzieli pod którym mostem w tym roku?  :)

Opublikowano

Ciekawe czy trzeba będzie płacić dużo pieniążków żeby tam wejść, skoro nie maja pieniędzy z gier to może chociaż z biletów coś będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekawe czy trzeba będzie płacić dużo pieniążków żeby tam wejść, skoro nie maja pieniędzy z gier to może chociaż z biletów coś będzie.

dobre dobre 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.