Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

za duzo w sot cisnal sloneczko przygrzalo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej GuwniaKratos.

PapcioKratos

Opublikowano

1. [NSW] Nintendo Labo Variety Kit – 90,410 / NEW
2. [PS4] God of War – 46,091 / NEW

Opublikowano

nintendo zabija branże... kartonami

Opublikowano
7 godzin temu, Shagohad napisał:

God of War 3? Szanuję bardzo.

A walka z Zeusem to :banderas:

Nie wiem za co powinienes dostac bana - za spoiler, czy za propagowanie chujowych gier.

Opublikowano
16 minut temu, Maus napisał:

Nie wiem za co powinienes dostac bana - za spoiler, czy za propagowanie chujowych gier.

Że co? Jaki niby spoiler?? :yao:

Opublikowano
9 godzin temu, _Be_ napisał:

A skąd mam widzieć co ograłeś a co nie, ale każdego miesiąca wychodzi sporo giereczek, które jednak będzie ciekawiej ograc niż wracać do remastera gów.na III Z tego roku w najbliższych miesiącach planuje zakupić/przejść 

Monster Huntera World, Into the Breach, remake Kolosów, Nimo Kuni 2, Yakuze 6, Kindgom Come z gier które już wyszły oraz State of Decay 2, Detroit, DkS remaster (ale to może) myślę nad Vampyrem. No nie wspominając, że jeszcze nie przeszedłem wszystkiego co kupiłem w 2017 :pawel: ale no to tylko ja. 

Tak tylko pytałem kolezko bo wiem że interesujesz się też dosyć mocno mniej znanymi tytułami więc miałem nadzieję że sobie coś wynajde z twojej listy. :lapka:

Nad Kingdom Come sam się zastanawiam bo jednak to coś świeżego na rynku. 

Opublikowano
35 minut temu, suteq napisał:

Tak tylko pytałem kolezko bo wiem że interesujesz się też dosyć mocno mniej znanymi tytułami więc miałem nadzieję że sobie coś wynajde z twojej listy. :lapka:

Nad Kingdom Come sam się zastanawiam bo jednak to coś świeżego na rynku. 

JA ci mogę coś polecić jako koneser gier nietuzinkowych i niszowych :ogor:

Opublikowano

blantman - koneser gier nietuzinkowych i niszowych od ubisoftu 

:yeti: 

Opublikowano
5 godzin temu, suteq napisał:

blantman - koneser gier nietuzinkowych i niszowych od ubisoftu 

:yeti: 

Myślę że gram w więcej dobrych gier niż ty ale utarło się na forum że tylko gry ubisoftu kończę. Co jest wierutną bzdurą bo szczególnie z ostatnio wydanych 8 gier ubi skończyłem tylko 2. Większości nawet nie kupuje a jak kupie to jadę po nich. 

Opublikowano

Zdefiniuj dobrą grę. 

Opublikowano

+90 punktów na Metacritic i szacunek na forumku 

wszystko inne to go.wno obesrane

Edytowane przez asax

Opublikowano

wystarczy jakakolwiek gra na xone, nawet taka z srednia 68 i juz spuszczanko i walenie na krzyzak

Opublikowano

a to na xone wyszło coś z wyższą średnią niż 68? :yao:

niesamowita konsola

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

wystarczy jakakolwiek gra na xone, nawet taka z srednia 68 i juz spuszczanko i walenie na krzyzak

obaj wiemy, że to nieprawda. zwłaszcza, że SoT broni się pomysłem, a Crackdowna nie broni nikt

Opublikowano

dobra gra to taka która podoba się mi a wasze bieda hejty mogą jej skoczyć

you-shall-deal-with-it-gandalf-kellen-me

Opublikowano

Nie no trzeba się pogodzić, że takiej gry jak God of War Xbawx nie dostanie w tej generacji. Za miesiąc można się przygotować na kolejną bekę jak State of Decay 2 dostanie oceny na poziomie 75% :lapka: 

Opublikowano

Aż tak źle? Zapowiada się naprawdę fajnie.

Opublikowano
35 minut temu, nobody napisał:

dobra gra to taka która podoba się mi a wasze bieda hejty mogą jej skoczyć

you-shall-deal-with-it-gandalf-kellen-me

Bluber, zapomniałeś się przelogowac.

Opublikowano
4 minuty temu, Kyo napisał:

Aż tak źle? Zapowiada się naprawdę fajnie.

Włączam asaxa:

75% to źle? Jedynka ma 79 na meta, nie sądzę, że dwójka będzie dużo lepsza od tego a już na pewno nie że oceny będzie dostawać na poziomie hitów AAA bo to gra AA za 30$, robiona dla określonego community, które pragneło co-opa bo jedynka go nie miała. 

Ja tam wiem, że będę się przy tym bawił wybornie, ale no jestem realistą że wysokich ocen to nie dostanie. 

Opublikowano

Przy jedynce bawiłem się wyśmienicie pomimo tego że chodziła i wyglądała jak goowno. Dwójka zapowiada się o wiele lepiej pod względem technicznym + doyebali rozbudowę bazy i community + coop :banderas:

Beka z ludzi którzy będą patrzeć na MC 

Opublikowano

czyli co driveclub jednak goty i beka z botow co patrzeli na MC?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.