Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

szczerze to car passy z ostatnich odsłon (H4 i M7) były dla mnie mocno średnie więc obczaj jakie auta tam wchodzą i przemyśl czy naprawdę chcesz je mieć. lepiej może ten hajs władować w jakieś dlc do H4 czy czegoś innego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Xbox Polska właśnie wrzucił konkurs jeśli chce się ktoś pobawić :-)

spacer.png

Opublikowano
Godzinę temu, orion50 napisał:

Jak dam radę, jutro posmigam. Ma ktoś już jakiś czas ? 

Ja czekam na jutrzejsze wyniki żeby zobaczyć czy jest sens się bawić.

Opublikowano
8 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Ja czekam na jutrzejsze wyniki żeby zobaczyć czy jest sens się bawić.

To samo, moja ulubiona trasa, ale koniecznie samochód więc zobaczę czy warto się kompromitować :D 

Opublikowano

Może póki co jakiś forumkowy ranking? Moje wstępne po 3 kółkach. Czekam na wieczór aby wiedzieć jaki poziom będzie mniej więcej.

Czas: 1.33.521

d43f263472697bb3be89b41be7344db7.jpg

Opublikowano
17 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Może póki co jakiś forumkowy ranking? Moje wstępne po 3 kółkach. Czekam na wieczór aby wiedzieć jaki poziom będzie mniej więcej.

d43f263472697bb3be89b41be7344db7.jpg

To chyba całkiem spoko czas, mi ten samochód nie leży, ale może wrzucę dzisiaj jakiś endurance i powalczę o czas. Z ciekawości grasz z jakimiś asystami?

Opublikowano

Bez asyst. Na padzie. Skrzynia manual.

Ogólnie dobra sekunda jest do zbicia jeszcze. Pytanie jakie świry wlecą do turnieju [emoji16][emoji16][emoji16]

Opublikowano

Jak się uda ściągnąć to też chętnie się sprawdzę. Tylko to chyba 90 giga XD mogę nie zdążyć 

Opublikowano

Panowie, w jakim trybie robicie te czasówki?

Gdzieś w Rivals?

Swoją przygodę z FM zakończyłem na FM4 więc wszystkiego tutaj musze szukac na nowo :reggie:

Opublikowano
58 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

1.32.6377909fd02e66d8ea70bc6c2ac64c74e7e.jpg

Super czas, chętnie obejrzałbym powtórkę. U mnie 1:35 z hakiem wiec sporo do zrobienia :) ale zupełnie nie czuje tego samochodu 

Opublikowano

No ale filmików nie mam. Regulamin mówi o screenie wysłanym na maila. Więc tak też robię [emoji41]

[mention=23458]Magik[/mention] gra dowolna

Opublikowano

To lipa bo nie mam mozliwosci wyboru tego auta w grze dowolnej...

Troche śmieszne, że w grze DOWOLNEJ nie mozna sie kopsnąć dowolnym autem:facepalm:

Opublikowano

1;33 zrobiłem po kilku pierwszych kółkach w Forzie od czasu X360. 31 jest w zasięgu. Jaka ta Laguna Seca brzydka w porównaniu do GT Sport to szok. SeX generuje tak ostry obraz, że wychodzą wszystkie niedoskonałości.

Opublikowano

Dobra, ale dawajcie screeny jak mówi regulamin, a nie. Ogólnie fajnie, że robisz screen i zaraz dostajesz go na telefonie w apce xbox i możesz dodać na forumek.

Opublikowano
Godzinę temu, orion50 napisał:

1;33 zrobiłem po kilku pierwszych kółkach w Forzie od czasu X360. 31 jest w zasięgu. Jaka ta Laguna Seca brzydka w porównaniu do GT Sport to szok. SeX generuje tak ostry obraz, że wychodzą wszystkie niedoskonałości.

Nie zapominajmy ze to gra z 2017, nastawiona głównie na 4K i 60Fps już na Xboxie One X i chyba nie ma żadnych usprawnień pod Series X, wyglada jak wyglada ale modele samochodów dalej robią wrażenie i fizyka bardzo spoko.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Powiedziałbym że niektóre trasy to FM4 z X360 moała ładniejsze:turned: