Skocz do zawartości

The Sims 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Troche martwi dzień premiery, zaraz po  call of duty, w dzien wyjścia nowego star warsa, może się źle odbić na sprzedaży...

Opublikowano

Uwielbiam takie gry. Cieszę się, że nareszcie Xbox One dostanie potężnego reprezentanta tego gatunku. Mam też nadzieję, że znajdą się jakieś bonusy dla opłacających abonament EA Access. Nerwowo zaczynam odliczać tygodnie do premiery. The Sims 4 na Xbox One to solidny kandydat na moją grę roku.

Opublikowano

już miałem przygotowane 6k na mocarnego peceta ale widzę że nie ma takiej potrzeby, pozamiatali tą zapowiedzią! :)

Opublikowano

Moja żona wielka fanka się cieszy bo wreszcie będzie mogła grać w simsy jak człowiek. Ja cieszę się mniej. Dobrze że mam switcha 

Opublikowano

Do multiplatform.

Opublikowano

Chca sprzedac 3 letnia gre, bez DLC, w pelnej cenie? Do tego jak czytalem jakies komentarze od EA to dodatki nie beda gotowe day 1.

Moim zdaniem, robia nas w (pipi)a.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wychodzi też na PS4. Proszę przenieść do multiplatform, świeże info z gamescomu.

Edytowane przez ragus