July 24, 20178 yr Nareszcie http://www.ppe.pl/news/52500/the-sims-4-na-xbox-one-przeciek-ze-sklepu-microsoftu-zdradzda-nowa-wersje.html Nie wiadomo tylko czy wyjdą wszystkie dlc, miejmy ręke na pulsie.
July 24, 20178 yr Author Troche martwi dzień premiery, zaraz po call of duty, w dzien wyjścia nowego star warsa, może się źle odbić na sprzedaży...
July 24, 20178 yr Uwielbiam takie gry. Cieszę się, że nareszcie Xbox One dostanie potężnego reprezentanta tego gatunku. Mam też nadzieję, że znajdą się jakieś bonusy dla opłacających abonament EA Access. Nerwowo zaczynam odliczać tygodnie do premiery. The Sims 4 na Xbox One to solidny kandydat na moją grę roku.
July 24, 20178 yr już miałem przygotowane 6k na mocarnego peceta ale widzę że nie ma takiej potrzeby, pozamiatali tą zapowiedzią! :)
July 24, 20178 yr Moja żona wielka fanka się cieszy bo wreszcie będzie mogła grać w simsy jak człowiek. Ja cieszę się mniej. Dobrze że mam switcha
July 25, 20178 yr Na takiego exa czekali wszyscy posiadacze XONE A tak serio, to będzie grane, ojjj będzie
July 28, 20178 yr Chca sprzedac 3 letnia gre, bez DLC, w pelnej cenie? Do tego jak czytalem jakies komentarze od EA to dodatki nie beda gotowe day 1. Moim zdaniem, robia nas w (pipi)a.
August 21, 20178 yr Wychodzi też na PS4. Proszę przenieść do multiplatform, świeże info z gamescomu. Edited August 21, 20178 yr by ragus