Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf Story

Featured Replies

Opublikowano

Ja jeszcze nie znalazłem, ale w sumie nie sprawdzałem czy coś można kupić w Pro Shopie do kopania?

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 14,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dlaczego miałby kupić o północy, kiedy aktualizacje eShopu są w czwartki o 16? IMO osobnego tematu nie trzeba, ale niech powisi trochę, zobaczymy czy będzie potrzebny. 

• Dobra panowie. Za wiele nie pograłem, bo córka się obudziła i trzeba było zmienić priorytety ;) Ale do rzeczy.   Jak ktoś nie widział powyższego filmiku, to wyjaśniam. Grę zaczynamy od wizyty na pol

Opublikowano

juz sobie poradzilem - trzeba odblokowac pro shop w drugiej krainie przez robienie questow pobocznych na obszarze z prawej strony

Opublikowano

wiadomo cos o dlugosci gierki?

Wydaje się być dosyć długa, jest kilka krain, a w każdej jest po kilka zadań.

Opublikowano

3:40 a ja dopiero wchodze na trzecie pole golfowe - spokojnie gierka bedzie na 10-15h

Opublikowano

Dwa razy juz mi sie gra zaciela, po rozmowie z npc nie moglem chodzic, postac stala w miejscu, trzeba bylo na nowo wlaczyc gre

Opublikowano

Też miałem takiego glitcha+raz piłeczka golfowa zawisła w powietrzu

Opublikowano

Widziałem jakiś wątek na Reddicie ze spisem tego typu błędów. Chyba nie będzie grzechem więc zaczekanie z rozgrywką do pierwszego patcha.

Opublikowano

Więcej w tej grze rpg, czy golfa? I dobrze się gra w tego golfa? Gdyby był oddzielną grą to też dałby radę?

Opublikowano

W golfa gra się okej, ale jako samodzielny tutuł??? Nie ma tu takiej fizyki jak w EG, jest trochę za prosto, aczkolwiek jest sporo rzeczy których w normalnym golfie nie uświadczymy. GS to konglomerat pomysłów, które oddzielnie są takie sobie, ale razem stanowią o sile tego tytułu. Dotyczy to również warstwy RPG (moim zdaniem szczątkowej, rozwijamy umiejętność gry w golfa, a sposób prowadzenia fabuły przypomina mi raczej stare przygodówki). Jest tu też trochę rzeczy podocznych typu znajdźki czy jakieś niegolfowe aktywności. 

Opublikowano

Są już dwie pierwsze oceny na GR, w obu przypadkach gra dostała 9/10.

Opublikowano

Trzecia kraina najlepsza, wiatr potrafi krecic i wreszcie golf stal sie troche wymagajacy bo do tej pory bylo banalnie

Opublikowano

Trochę się rozejrzałem po mapce i widzę, że jednak jest więcej krain niż myślałem. Ja już mam ponad 5h i dopiero 3 mapka.

Opublikowano

W opisie gry w shopie masz liczbe, nawet polowy nie masz

Opublikowano

wSxadxn.jpg

Like a boss :hi: Dołek na par 5, a wbiłem na -3.

Ogólnie na trzecim polu mam 9 dołków na -5. Byłoby -8 ale przedostatni dołek na triple bogey. Do poprawy.

A jak Wasze scoreboardy? W ekwipunku możecie sprawdzić rekordy.

Opublikowano
  • Autor

To jak? Brać? Bo oceny trochę spadły na metacritics;)

Opublikowano

A jest tutaj ktoś kto pisał "ale suaba gra, nie kupujcie"? Ci co kupili chwalą, a to, że gra robi save co chwilę ratuje w przypadku glitchy. 

Mam już ponad 10 godzin, a dopiero 4 plansza zaliczona, grania jest więc dużo.

Opublikowano
  • Autor

Wziąłem. W razie czego, jesli ktoś chce zaoszczędzić ok. 7zł to niech kupi z e-shopu RPA;F

Opublikowano

obok stardew valley ten golf story ląduje u mnie na 2 miejscu listy

Opublikowano

Znaleźliście i uruchomiliście już kartridża z grą Galf i Galf Seasons? :D Ja pierdziele, gra o golfie w grze o golfie. Golf Story to absolutne mistrzostwo świata :banderas:

Opublikowano

nie, póki co przede mną turniej na wyspach :obama: świetna gra, dialogi super, fabularnie komicznie, graficznie super, a muzyka świetna. Drażni mnie tylko, że nie można wyjść z rozpoczętego już subquesta i trzeba wystrzelić się z piłek, nawet wtedy kiedy wiemy, że już przegraliśmy :/ i w drugą stronę - szkoda, że nie da się zadania zakończyć wcześniej, kiedy już przekroczyliśmy wymaganą liczbę punktów. 

EDIT 23:21

złapałem soft-locka na tym GALFie :reggie:

EDIT 23:24

I znowu :reggie: strasznie zbugowane.