Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

Ze co zrobilo sie w temacie? Zatrzymalo? Czy Ciebie Veliusie najdrozszy pogrzalo juz calkiem do konca? Co on mi zrobil teraz, czlowiek wstaje o 13 po ciezkiej imprezie i ma isc na 14 do pracy a tu takie bomby TAKIE BOMBY ze az musialem usiasc zamiast sie szykowac do robo... Masakra :o Kocham Ciebie i Kocham Was Panowie :obama::obama:

26135354_1593779547334991_1263909770_n.p

A w kodzie...

26238504_1593780670668212_1160431154_o.p

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 80,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Biorę rano telefon, a tam powiadomienia z poczty:

sLHNiAQ.png

yZNg7uV.png

Velius niesamowity user. Nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie podziękować. Tak mi wyczyściliście listę podczas tych mikołajek, że nie ma co zbierać. Jeszcze raz dziękuję  :hi:

Opublikowano

@Velius mam już szykować mały kącik dla Ciebie, czy łaska żony nadal czuwa nad Twą duszą?

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Autor

Mozecie sie złożyc dla mnie na żarcie i pampersy dla małego, tylko rozmiar 6 poprosze bo duży chłopak.

Opublikowano

Co tu sie wyprawia :obama: 

ja na razie czekam do stycznia bo na koncie puchy xd uroki wyplaty pierwszego :[

Opublikowano

JeFTQov.png

Jeśli Velius poleca, to trzeba zagrać :obama: 

Opublikowano

cdq5uZI.jpg

To chyba już na Nowy, 2019 rok, bo przez 2018 to ja mam w co grać :) Dziękuję @Velius :)))

Opublikowano
  • Autor

Stonki wlazły mi na pole :obama:

gXKijUu.png

O JEZU :banderas::banderas::banderas: Alez dostalem wspaniale Pyry, visual novel z gameplayem o tematyce sportowej, alez bedzie grane. DZIEKUJE @Stona , ależ bedzie grania w roku pańskim 2018.

Da+happiest+dis+da+happiest+nigga+i+ever

Edytowane przez Velius

Opublikowano

5ae8eb3d0d6ba44f.jpg

plz staph

Opublikowano

srry za post pod postem, ale ta lisa to genialna gra, jak ktoś szuka czarnego humoru i depresji to tu jest. Opis gry że to rujnujące zycie doświadczenie obecne od pierwszej minuty XD

Opublikowano

"Jak mi powiesz, że nie masz w co grać to Cię zabiję czymś ciężkim" :dynia:

5KwDlH5.jpg

Jak na to patrzę to mam system error...

Opublikowano

ilf4g7.png

2latzpj.png

Kolejne dobrocie, dziękuję serdecznie <3.

Ja instaluję Windowsa już na Macu, bo nie wytrzymam do powrotu ze świąt by ogrywać te wszystkie prezenty

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Moimi dobrociami się nie pochwaliłeś! :(

Opublikowano

gifty_10.png
zE9K3.gif

Nie byłem w domu jak przyszedł gift, ojciec wtedy siedział na kompie i jak wróciłem to pytał co to za penisy którymi się bawimy :yao:

Za(pipi)isty kamuflaż :dynia:

Jutro idę obrabować bank, żeby oddać rykoszetem ;p

Lisa to za(pipi)ista gra, ale arcytrudna. Kładziesz się spać, żeby wyleczyć się i jest ileś tam procent szansy, że porwą i zabiją Ci kogoś z drużyny. Ale humor jest bezcenny. 

A w ogóle to Velius to jakiś czarnoksiężnik, złoto w domu tworzy z niczego :mog:

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Nieee, szef kuchni z roboty :)

Brat blizniak Blubera jak nic :O

Opublikowano

Wracam do domu po świętach, do domu w którym czekają te wszystkie prezenty od was :banderas: 

Aj ja jaj ale będzie giercowanie :banderas: 

Opublikowano

2mp0g2d.jpg

Dziękuję za prezent! Dobro wraca, a Velius już chyba nie ma do czego wracać. Sprzedał już wszystko za gifty! Jeszcze raz dziękuję.

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, jeszcze została doniczka z kwiatkiem pusci sie za 10 zyla pod blokiem i bedzie na kolejny gifcik :kaz:

empty-blue-living-room-big-windows-rende

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Sprzedasz okna i coś tam jeszcze powinno byc :kaz: 

Opublikowano

Zawsze możesz wynająć mieszkanie jako lokal na Sylwestra i  będzie kasa  plus nikt nie zniszczy mebli bo nie ma co niszczyć 

Opublikowano

Dostałem z zaskoczenia i...

menu-1.3-bez-ramki.jpg

czyli...

comment_4FmaAx7Amb0rPTcmNTzYCZj3zyO2lK7x

Gotowi?

7MWAnu9.png

:banderas: :banderas: :banderas::obama:

CO TU SIĘ DZIEJE, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111JEDEN

Opublikowano

Jeśli jescze nie dostaliście zawału to polecam spojrzeć w zakładkę jak zdobyć karty przy próbie wytworzenia karty zimowej wyprzedaży. Zawał gwarantowany xd